Безробіття
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Dentist
- Адміністратор
Іване, приходять такі спеціалісти, що навіть за 1к їх брати не хочеться.
Я сумніваюсь, що вам менше 30 років, тому ви не підходите під дану вакансію.
- Dentist
- Адміністратор
Особисто я шукаю оператора, ви гадаєте оператор за компом має отримувати зп більшу ніж 4к, ще й без досвіту?Віктор Мирончук --- пише: В тому й справа, що платить ніхто не хоче! А фахівця подавай! Якщо Ви думаєте, що нам платите то думайте, що ми Вам робим! Які гроші така робота!!!
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Dentist
- Адміністратор
Щось я на НовійПошті не дуже бачу хлопців операторів та народу старше 35 років, така велика компанія і так само вікова дискримінація та сексизм.Anykey пише: Вікова дискримінація - досить таки слизьке і не зовсм законне питання)
- Dentist
- Адміністратор
В нас кожна робота шкідлива)))Віктор Мирончук --- пише: Я рахую що повинен отримувати більшу шкідливим фактором роботи є навантаження на зір ! За декілька років роботи близорукість забезпечена!!
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
А що ви зробили, щоб до вас прийшли нормальні працівники? Скільки ви їм готові платити? Скільки платите тим, хто вже працює? Так, як і 5 років назад? 2.500 - 4000 грн?
"На європейських підприємствах витрати на працівників (у тому числі й на оплату праці) складають досить значну частку зароблених підприємством коштів — у середньому від 35 до 45 відсотків. Якщо виробництво працемістке, або сферою діяльності є надання послуг, ці витрати сягають 60 відсотків та вище".
А скільки на вашому підприємстві витрачається на працівників? Правильно, в порівнянні з вами, копійки. Часто ваші працівники не можуть навіть у нормальну відпустку сходити, тоді коли ви двічі-тричі на рік вештаєтеся по різних країнах.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287