Безробіття
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
А що обов'язково сапки? Віники в руки, подивіться, що робиться в вулицях, дворах. Якраз зараз листя сипатись буде, потім сніг. І ті, хто прийшов на біржу не шукати роботу, а для довідки, чи виплат, відсіються зразу.Anykey пише:
Схоже, ви трохи законсервувалися в часі того періоду, коли ще буряки пололися)). Їх, до вашого відому, вже років 15 ніхто не поле, нові технології та гербіциди вирішують все. А щодо працівників центру зайнятості - спробуйте там пропрацювати хоча б місяць, закінчите, в кращому випадку, в неврологічному відділенні.Спостерігач пише: Якби кожному з працівників центрів зайнятості дати в руки сапку і посилати на поле прополювати буряки, то від них було б більше толку, аніж усі ці малюночки, графіки та криві.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
І давайте не фантазуйте, своїми заробітками я задоволений.
Мені боляче дивитися на інших найманих працівників, яким ті, котрих ви захищаєте, кидають копійки за важку працю.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
Це якраз працівниками "бірж" корисно було б у перервах між затяжними чаями та кофе виходити з сапками на міські клумби і брати участь у ліквідації бур"янів.
Не розумію, за що вони там зарплати взагалі отримують.
Вже була думка у верхах ці центри зайнятості реорганізувати, давно б пора, за прикладом закритих у селах шкіл, це зробити.
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
- Dentist
- Адміністратор
Вкотре повторюсь, комерційну інформацію вам ніхто не дасть, аби задовольните палке бажання. Щоб хоч трохи елементарно плавати, треба хоч одну-дві людини взяти на роботу, після одного-другого десятка співбесід, от тоді ви і будете хоч трохи знати ситуацію з "кваліфікованими працівниками". Так чого ж вас, такого великого майстра своєї справи ніхто не взяв на роботу в Шепетівці? Можливо ви й не такий великий профі, як здаєтесь на перший погляд?Спостерігач пише: Дентіст, покажіть як ви "плаваєте компетентно" - розкажіть який відсоток займає зарплатня найманих вами працівників у розмірі щомісячного вашого доходу.
Мені боляче дивитися на інших найманих працівників, яким ті, котрих ви захищаєте, кидають копійки за важку працю.
- Dentist
- Адміністратор
Біржа для галочки. Я не знаю кому вона знайшла роботу, але знаю не одного, кому вона дає соціалку. Останні пів року, коли приходять люди з біржі і просять напишіть відмову бо не підхожу, чисто принципово не пишу, оскільки вони лише заради відмови і ходять, аби отримувати виплати, а не шукати роботу.Спостерігач пише: Навіщо в наш час "біржа"? В кожній оселі є комп"ютер із сайтами роботи. В кожного є телефон із доступом в Інтернет.
Це якраз працівниками "бірж" корисно було б у перервах між затяжними чаями та кофе виходити з сапками на міські клумби і брати участь у ліквідації бур"янів.
Не розумію, за що вони там зарплати взагалі отримують.
Вже була думка у верхах ці центри зайнятості реорганізувати, давно б пора, за прикладом закритих у селах шкіл, це зробити.
- Іван
- Платиновий учасник
Ні ,йому просто за 30, і він вам не підходить. Нажаль в нашому місті більшість пп не мають можлиості оплачувати гідно працю.Dentist пише:
Вкотре повторюсь, комерційну інформацію вам ніхто не дасть, аби задовольните палке бажання. Щоб хоч трохи елементарно плавати, треба хоч одну-дві людини взяти на роботу, після одного-другого десятка співбесід, от тоді ви і будете хоч трохи знати ситуацію з "кваліфікованими працівниками". Так чого ж вас, такого великого майстра своєї справи ніхто не взяв на роботу в Шепетівці? Можливо ви й не такий великий профі, як здаєтесь на перший погляд?Спостерігач пише: Дентіст, покажіть як ви "плаваєте компетентно" - розкажіть який відсоток займає зарплатня найманих вами працівників у розмірі щомісячного вашого доходу.
Хочуть, щоб відданість була на макса ,а оплату за це на мін. Ну не має в нашому місті гідної оплати для працівника, хоч якби ви не хвалилися.
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Іван
- Платиновий учасник
І вцьому вся біда.