Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Кому що, а курці просоТоді то і почали їй перекривати кисень в стилі девяностих деякі власники от таких от міні - цехів початківок.
Ну, не порівну, і не за безцінь, але те що втратили свою можливість впливати на долю підприємства - факт.О В Островський пише: Коли зробили М'ясокомбінат акціонерним товариством, то всім працівникам видали акції порівну. Що вони з ним зробили? - Продали за безцінь директору.
Абсолютно те ж саме, що можна робити сьогодні, треба було лиш трошки напружитись та взнати що це таке.А що тим людям було з тими акціями тоді робити в 90 ті? Вони навіть не знали тоді як ними можна розпоряджатися, не кажучи вже про тодішні статки кожного. От і залишалося хоч за що небудь продати ,щоб вижити.
Шановний, вивчайте законодавство або хоча б продивіться тему м'ясокомбінату на цьому форумі, тут ніхто вам нічим не зобов'язаний. Чи нема часу за постійним хейтерством?Іван пише: Розкажіть но як би це вони впливали б на ту долю підприємства??? Такі всі обізнані все одно ,що в одного з другим під подушкою лежать ті акції.
От вся ваша проблема Іване, що ви самі собі малюєте реальність. У мене лежать акції, хоч і не раз пропонували продати, так що пишіть ліпше за себе. Впливати на долю підприємства акціонери можуть без проблем, для того і існують збори акціонерів. Але вам того не зрозуміти, такі як ви завжди будуть звинувачувати всіх навкруги у своїх бідах, вам всі чимось зобов'язаніІван пише: Ну, не порівну, і не за безцінь, але те що втратили свою можливість впливати на долю підприємства - факт.
Розкажіть но як би це вони впливали б на ту долю підприємства??? Такі всі обізнані все одно ,що в одного з другим під подушкою лежать ті акції.
Запрошують постійно, у письмовому вигляді. Не можуть не запрошувати, Закон не дозволяє.Ну і як там ,запрошують вас на збори акціонерів, впливаєте на розвиток підприємства та на його керівників??
З якими це колегами? З редакції сайту лише я веду спілкування на форумі. На відміну від вас звинувачую по ділу та аргументовано, і мені байдуже керівник це чи проста людина. У всьому треба покладатись на розум і раціональне мислення, а не на гнівні емоції.Вам я бачу з деякими колегами аби загнобити по хамськи тих ,хто висвітлює тут теперішній стан міста.
Я в відмінності від вас звинувачую керівників, а ви людей.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua