Капець Хлібзаводу або ГЕПА
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Я б не сказав би ,що при керуванні Солодкої м ясокомбінат змінився в гіршу сторону, навпаки наша ковбаса за неї була однією з кращих в Україні.
Тоді то і почали їй перекривати кисень в стилі девяностих деякі власники от таких от міні - цехів початківок.
Тим більш комбінат знаходиться зараз в стадії консервації, а не як інші підприємства ,які припинили свою роботу.
.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Кому що, а курці просоТоді то і почали їй перекривати кисень в стилі девяностих деякі власники от таких от міні - цехів початківок.
- San-Sanich-odnoklassniki
- Молодший учасник
- Дописи: 20
- Подяка отримана: 2
Ну, не порівну, і не за безцінь, але те що втратили свою можливість впливати на долю підприємства - факт.О В Островський пише: Коли зробили М'ясокомбінат акціонерним товариством, то всім працівникам видали акції порівну. Що вони з ним зробили? - Продали за безцінь директору.
Абсолютно те ж саме, що можна робити сьогодні, треба було лиш трошки напружитись та взнати що це таке.А що тим людям було з тими акціями тоді робити в 90 ті? Вони навіть не знали тоді як ними можна розпоряджатися, не кажучи вже про тодішні статки кожного. От і залишалося хоч за що небудь продати ,щоб вижити.
Не знали як розпоряджатися? А хто заважав взнати? Про те що можна зробити з акціями в ті "90-ті" (хоча на самому ділі це вже були двохтисячні) ледь не з кожного утюга кричалося.
Ну а те що акції вони продали "щоб вижити" - Іване, не розказуйте про те про що не маєте ніякого поняття.
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Іван
- Платиновий учасник
Розкажіть но як би це вони впливали б на ту долю підприємства??? Такі всі обізнані все одно ,що в одного з другим під подушкою лежать ті акції.
- San-Sanich-odnoklassniki
- Молодший учасник
- Дописи: 20
- Подяка отримана: 2
Шановний, вивчайте законодавство або хоча б продивіться тему м'ясокомбінату на цьому форумі, тут ніхто вам нічим не зобов'язаний. Чи нема часу за постійним хейтерством?Іван пише: Розкажіть но як би це вони впливали б на ту долю підприємства??? Такі всі обізнані все одно ,що в одного з другим під подушкою лежать ті акції.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
От вся ваша проблема Іване, що ви самі собі малюєте реальність. У мене лежать акції, хоч і не раз пропонували продати, так що пишіть ліпше за себе. Впливати на долю підприємства акціонери можуть без проблем, для того і існують збори акціонерів. Але вам того не зрозуміти, такі як ви завжди будуть звинувачувати всіх навкруги у своїх бідах, вам всі чимось зобов'язаніІван пише: Ну, не порівну, і не за безцінь, але те що втратили свою можливість впливати на долю підприємства - факт.
Розкажіть но як би це вони впливали б на ту долю підприємства??? Такі всі обізнані все одно ,що в одного з другим під подушкою лежать ті акції.
- Іван
- Платиновий учасник
Вам я бачу з деякими колегами аби загнобити по хамськи тих ,хто висвітлює тут теперішній стан міста.
Я в відмінності від вас звинувачую керівників, а ви людей.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Запрошують постійно, у письмовому вигляді. Не можуть не запрошувати, Закон не дозволяє.Ну і як там ,запрошують вас на збори акціонерів, впливаєте на розвиток підприємства та на його керівників??
Що, не зовсім в'яжеться з вашими хворим світосприйняттям?
З якими це колегами? З редакції сайту лише я веду спілкування на форумі. На відміну від вас звинувачую по ділу та аргументовано, і мені байдуже керівник це чи проста людина. У всьому треба покладатись на розум і раціональне мислення, а не на гнівні емоції.Вам я бачу з деякими колегами аби загнобити по хамськи тих ,хто висвітлює тут теперішній стан міста.
Я в відмінності від вас звинувачую керівників, а ви людей.
А ви для початку обрали об'єкт, а вже потім приписуєте всі гріхи, і по ділу і не по ділу. Якщо ви когось хочете у чомусь звинуватити, то для початку чітко розберіться хто відповідальний.
Ви не розумієте, що через оцей білий шум, що ви створюєте навколо пустого місця, глушить інші більш нагальні проблеми, які гуртом можна вирішити, але аж ніяк плачем під хештегом #зрада