Капець Хлібзаводу або ГЕПА
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Іване, вам зі своїми теоріями заговору в цирку виступати. Все значно прозаїчніше, просто вам як людині яка все житття на зарплаті, яка ніколи не мала справи з підприємництвом, цього не зрозуміти.Іван пише: Вся сіль в тому ,що усі підприємства у нас були зупинені в більшості спеціально для того ,щоб не створювати серйозної конкуренції таким от міні пекарням із щурами.
Такі великі хлібзаводи просто не витримали конкуренції, до розвалу совків у них не було конкурентів і вони робили, що хотіли. Але коли з'явились приватні пекарні, то бездарні керівники не змогли з ними конкурувати, бо для них невідомі такі поняття як ефективність, маркетинг, логістика. Вони звикли, що все вирішують за них зверху.
Тому утопічно вважати, що якщо зараз вкласти гроші громади в розбудову такого заводу, то раптом всім стане добре, це гроші на вітер. Держава ніколи не була і не буде ефективними менеджером, що і довів занепад тих самих шепетівських хлібзаводів.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dentist
- Адміністратор
- Іван
- Платиновий учасник
Я в відміні від вас давно вже на зарплаті не сиджу, а веду я до того,щоб не під сауни такі підприємства віддавати в приватні руки, а хоча би якнайближче до того профілю в якому вони працювали.О В Островський пише: Іване, вам зі своїми теоріями заговору в цирку виступати. Все значно прозаїчніше, просто вам як людині яка все житття на зарплаті, яка ніколи не мала справи з підприємництвом, цього не зрозуміти.
Такі великі хлібзаводи просто не витримали конкуренції, до розвалу совків у них не було конкурентів і вони робили, що хотіли. Але коли з'явились приватні пекарні, то бездарні керівники не змогли з ними конкурувати, бо для них невідомі такі поняття як ефективність, маркетинг, логістика. Вони звикли, що все вирішують за них зверху.
Тому утопічно вважати, що якщо зараз вкласти гроші громади в розбудову такого заводу, то раптом всім стане добре, це гроші на вітер. Держава ніколи не була і не буде ефективними менеджером, що і довів занепад тих самих шепетівських хлібзаводів.
Щось в Білогір ї,Ізяславі, Славуті ,Теофіполі під сауни не віддали хлібозаводи, які занепадали.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Серйозно? А я і не знав. Підкажіть де це мені забрати зарплатню?Я в відміні від вас давно вже на зарплаті не сиджу
- gorobchik
- Учасник-експерт
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
- Dentist
- Адміністратор
Нічого ви не розумієте, через сауну закрився завод, саме через сауну, бо не було де побудувати. А те що керівники були з радянським мисленням економіки, тупо не змогли пристосуватись до нових правил гри, то все відмазки, то все фігня)gorobchik пише: Наскільки я пам"ятаю,хлібзавод там деякий час працював і після відкриття сауни,а шепетівських підприємців-хліборобів я,пересічна шепетівчанка,знаю мінімум 3.Проблема не в сауні,проблема в головах тих,хто не зміг пристусуватись до жорстких умов ринкової економіки...Зараз час такий,що треба розраховувати лише на свої сили і не очікувати,що хтось щось зробить за тебе...На жаль чи на щастя,не знаю...Не думаю,що хлібзавод не працює,бо там сауна...Стоять колишні інші заводи,на території яких ніякої комерційної діяльності не провадиться...
- Іван
- Платиновий учасник