- Дописи: 1155
- Подяка отримана: 72
Збитковим його зробили по-перше, по -друге якщо хліб привезений з Ізяслава чи Славути купляючи його бюджет якого міста поповнюється? Не ліпіть горбатого.Dentist пише: Звернути увагу керівників на що? Що одне підприємство стало збитковим і воно закрилось, але відкрились маленькі? Чи хліба в магазинах немає? В чому сенс твоєї писанини?
з.і. якщо тебе аж так сильно образило, що я звернувся до тебе на ти, вибачай, ти не представився, аби я знав з ким веду мову, тоді може і буду на ви писати.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
в нас возять Славутський хліб?))) купуйте Шепетівський, хто заважає?Іван пише: Ви не розумієтесь в простих речах або дуже далекий.
Dentist пише:
а чого ти не репетуєш за Вопак, Економ, Наш Край? Вопак і Наш Край то Лукькі кантори, Економ в т.ч. Бакалія -- Хмельницькі, Лоток -- Київ. І щось мені здається, що ці 4 магазини і бакалія набагато більше бабла вивозить з міста і платять в свої бюджети, ніж Ізяславський хліб завод. .Іван пише: Ви не розумієтесь в простих речах або дуже далекий.
От дуже було би цікаво почути - чому? В чому вони різні? Що якщо пекарню назвати заводом, то якість раптом стане кращою?модер не прав - хлебзавод и пекарня разный уровень производства и даже качества,
в нас лише в 1 місці печуть хліб? (за ситуацію в пекарні полісся ситуцію знаю).Іван пише: Хлопче я бачу ти дуже далекий в цій справі. Не займайся демогогією. А що до хліба "шепетівського", то зайди в ту пекарню і подивися в яких умовах його виготовляють, хоча це вже буде інша тема.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua