Капець Хлібзаводу або ГЕПА
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Збитковим його зробили по-перше, по -друге якщо хліб привезений з Ізяслава чи Славути купляючи його бюджет якого міста поповнюється? Не ліпіть горбатого.Dentist пише: Звернути увагу керівників на що? Що одне підприємство стало збитковим і воно закрилось, але відкрились маленькі? Чи хліба в магазинах немає? В чому сенс твоєї писанини?
з.і. якщо тебе аж так сильно образило, що я звернувся до тебе на ти, вибачай, ти не представився, аби я знав з ким веду мову, тоді може і буду на ви писати.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Іван
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
в нас возять Славутський хліб?))) купуйте Шепетівський, хто заважає?Іван пише: Ви не розумієтесь в простих речах або дуже далекий.
а чого ти не репетуєш за Вопак, Економ, Наш Край? Вопак і Наш Край то Лукькі кантори, Економ в т.ч. Бакалія -- Хмельницькі, Лоток -- Київ. І щось мені здається, що ці 4 магазини і бакалія набагато більше бабла вивозить з міста і платять в свої бюджети, ніж Ізяславський хліб завод. Зайди в будь-який середній магазин і попроси накладу на хліб (якщо тобі дадуть), глянеш яка там сума та помнож ні кіл-ть магазинів в місті і прикинеш приблизний ОБІГ Ізяславського хліб заводу. І стань біля каси в Вопаку ввечері і глянь скільки люди кладуть в касу магазину і порівняй. Тому місту набагато не вигідніші ці заїжджі супермаркети ніж зруйнований хліб завод.
- Іван
- Платиновий учасник
- Іван
- Платиновий учасник
- Valery
- Старший учасник
- Дописи: 63
- Подяка отримана: 5
- Valery
- Старший учасник
- Дописи: 63
- Подяка отримана: 5
Dentist пише:
а чого ти не репетуєш за Вопак, Економ, Наш Край? Вопак і Наш Край то Лукькі кантори, Економ в т.ч. Бакалія -- Хмельницькі, Лоток -- Київ. І щось мені здається, що ці 4 магазини і бакалія набагато більше бабла вивозить з міста і платять в свої бюджети, ніж Ізяславський хліб завод. .Іван пише: Ви не розумієтесь в простих речах або дуже далекий.
вот тут как раз дело депутатов и головы, на чьей земле супермаркеты, обязать в договорах или правах торговли -выставлять часть продукции местного производства... эт даже в ГЕйвропе рычаги подобные, хлынула конкурентная украинская продукция- а там бац.. КВОТЫ...
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
От дуже було би цікаво почути - чому? В чому вони різні? Що якщо пекарню назвати заводом, то якість раптом стане кращою?модер не прав - хлебзавод и пекарня разный уровень производства и даже качества,
- Dentist
- Адміністратор
в нас лише в 1 місці печуть хліб? (за ситуацію в пекарні полісся ситуцію знаю).Іван пише: Хлопче я бачу ти дуже далекий в цій справі. Не займайся демогогією. А що до хліба "шепетівського", то зайди в ту пекарню і подивися в яких умовах його виготовляють, хоча це вже буде інша тема.
ану давай розкажи мені який ти недалекий в цих справах, розумний ти наш.
з.і. податок йде лише за робочі місця, а за підприємницьку діяльність йдуть за місцем реєстрації. 20 чоловік з 1 магазину і мільйоний обіг, різниця є?
- Іван
- Платиновий учасник