Як хто ставиться до Партії Регіонів та їх послідовників?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ну якщо ти вважаєш, що Закон цілком правильний, то навіть не знаю чи варто продовжувати. Подібний Закон необхідний, але не в тій редакції, в якій він зараз дії. Здебільшого, коли він приймався, його метою було приховати від журналістів і громадськості неприємні факти, перешкодити журналістським розслідуванням. Ним і зараз дуже часто прикриваються.Symbioz пише:
Островський О.В. пише: Ага, нагадай но коли прийняли цей закон і при чийому президентстві?
До чого тут це? Я просто написав витяг із закону та кодексу... <ul>
</ul> До речі, як на мене, закон досить таки "правильний" та потрібний. Не пох, при кому прийнятий?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
В тебе є третій варіант?Некремлебот пише: Тобто Орест Юзвенко вже буде вважатися "пристосуванцем або мудаком"? Круто
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Щодо Ореста? Ти прикалуєшся зараз, чи що?Островський О.В. пише:
В тебе є третій варіант?Некремлебот пише: Тобто Орест Юзвенко вже буде вважатися "пристосуванцем або мудаком"? Круто
Як писав нєкто Пакс, однією з проблем нашого суспільства є
Там ще Островський буквально пару днів назад казав що краще і не скажеш... Дійсно, краще і не скажеш))))2. Стремление все упрощать до примитива
Или зрада или перемога, иного не дано. Все или черное или белое, монохром. Петя - зрадник, Вася - котик. Потом наоборот. Уподобляясь леммингам, люди мечутся от одного придуманного им кумира к другому, безжалостно затаптывая предыдущего в грязь за то, что "разочаровал".
- Symbioz
- Платиновий учасник
Островський О.В. пише: Ну якщо ти вважаєш, що Закон цілком правильний, то навіть не знаю чи варто продовжувати. <ul>
</ul> Подібний Закон необхідний, але не в тій редакції, в якій він зараз дії. Здебільшого, коли він приймався, його метою було приховати від журналістів і громадськості неприємні факти, перешкодити журналістським розслідуванням. Ним і зараз дуже часто прикриваються.
Саша, мене особисто, цей закон - влаштовує. В моїй діяльності він мені нічим не завадив. В моєму випадку він захищає мої інтереси і це мені подобається.
Напиши будь-ласка, що саме в цьому законі заважало роботі журналістів? (а то я щось не знаю, що саме - ну може тільки членство в партіях )
А взагалі то ці витяги я написав для тебе та для того, хто це опублікував - я не юрист, проте це дуже схоже на підсудну справу.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Vasil22
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
- SPOSTERIGA4KA
- Учасник-експерт
- Дописи: 88
- Подяка отримана: 44
а ти Федя судися, на часі ще раз нагадати прізвища гадів і провладних "прихлебателей". судовою розправою можна тільки реональних рабів залякати.Федя пише: Людина, що розмістила список по-перше неточний, а по-друге неповний, певно не знає що є юридична відповідальність за розголошення персональних даних, а також за наклеп. Та напевно йому всеодно, адже притягнути до відповідальності анонімного абонента мережі інтернет майже не можливо. А ось адміністрацію сайту, що не фільтрує повідомлення цілком можливо. Тому, як учасник цього списку, який ніколи не був в ПР заявляю, що звернуся до суду ( і не лише я). Тому пане Островський прошу видалити цей список щоб уникнути не потрібниз вам проблем.
навіть якщо адмін і видалить список, то з пам’яті прізвища тих гнид не можливо видалити!
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Ви б краще, списочок тих, хто стріляв по людях на Майдані опублікували, чи хто посилав людей у "котли" і за які суми. Оце було б діло. Так ні - мовчимо.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Сам не може назвати третього варіанту, а причепився до мене. Як на мене відповідь очевидна, тоді він вчинив як пристосуванець. І той факт, що він був на фронті нічого не змінює.Некремлебот пише:
Щодо Ореста? Ти прикалуєшся зараз, чи що?Островський О.В. пише:
Як писав нєкто Пакс, однією з проблем нашого суспільства єТам ще Островський буквально пару днів назад казав що краще і не скажеш... Дійсно, краще і не скажеш))))2. Стремление все упрощать до примитива
Или зрада или перемога, иного не дано. Все или черное или белое, монохром. Петя - зрадник, Вася - котик. Потом наоборот. Уподобляясь леммингам, люди мечутся от одного придуманного им кумира к другому, безжалостно затаптывая предыдущего в грязь за то, что "разочаровал".
Я би написав, але ж кожен випадок треба розжовувати, якщо сильно цікаво, то розкажу при нагоді.Напиши будь-ласка, що саме в цьому законі заважало роботі журналістів? (а то я щось не знаю, що саме - ну може тільки членство в партіях )
Ви реально гадаєте, що перший хто хоче подати на сайт до суду? Були вже і погрози, були вже навіть і судові засідання.А ось адміністрацію сайту, що не фільтрує повідомлення цілком можливо. Тому, як учасник цього списку, який ніколи не був в ПР заявляю, що звернуся до суду ( і не лише я). Тому пане Островський прошу видалити цей список щоб уникнути не потрібниз вам проблем.
Хороший юрист знає, що весною цього року були внесені деякі зміни до Закону і він дуже би не радив людям з того списку подавати на суду на сайти.
Ніхто їх міровим злом і не називає, але велике зло починається з малого. І якщо мудаків не назвати мудаками зараз, то ми самі лише даємо змогу цьому злу розвиватись.Якої біди ви причепились до цих людей??? Знайшли, бліна, "міровоє зло" - пару десятки вчительок шепетівських. Ото вже покінчите з несправедливістью раз і назавжди! Можете собою пишатись.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Людино добра, хто ж до тебе чіпляється?)))Островський О.В. пише: Сам не може назвати третього варіанту, а причепився до мене. Як на мене відповідь очевидна, тоді він вчинив як пристосуванець. І той факт, що він був на фронті нічого не змінює.
Я задав колнкретне питання щодо конкретної людини, яку я дуже поважаю, і те що я побачив його в цьому списку ні на копійку не змінило мого відношення. Твою відповідь я почув. Все, розмову закрито, не нервуйся)))))
- Symbioz
- Платиновий учасник
Островський О.В. пише: Хороший юрист знає, що весною цього року були внесені деякі зміни до Закону і він дуже би не радив людям з того списку подавати на суду на сайти.
Весною цього року були внесені зміни до цього Закону, Законом "Про доступ до архівів репресивних органів комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років"
3) статтю 25 Закону України "Про захист персональних даних" (Відомості Верховної Ради України, 2010 р., № 34, ст. 481; 2014 р., № 14, ст. 252) доповнити частиною третьою такого змісту:
"3. Дія цього Закону не поширюється на відносини щодо отримання архівної інформації репресивних органів";
це єдині зміни, які відбулись цією весною
до чого тут 17-91 роки??? щось "хороший" юрист наплутав... чи не так розтлумачив...
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.