Як хто ставиться до Партії Регіонів та їх послідовників?
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Пані SPOSTERIGA4KA, я належу до тих хто не каже на жінок в загальній розмові "сучка", "бидлота" та "курва". Навіть якщо вони належать до партії, котра мені не до вподоби.SPOSTERIGA4KA пише: пане НЕКРЕМЛЕБОТ, а ви також належите до тих вчительох, що не встигли вийти з партії ригіонишів)))
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- SPOSTERIGA4KA
- Учасник-експерт
- Дописи: 88
- Подяка отримана: 44
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Ображаєтесь Ви на мене чи ні - мені (як і всім іншим на форумі) до самих синіх помідорів)))SPOSTERIGA4KA пише: ці епітети зрозуміло що ви пане НЕКРЕМЛЕБОТ жбурнули в мою сторону. повторюю, що на зануд не ображаюся
Ці епітети я взяв з допису Василя як приклад того що я назвав перебором. Якщо Вам забагнулось примірити їх до себе - що ж, Ваші фантазії - це Ваші фантазії, і ні копійкою більше, я-то тут при чому.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Дивовижні речі з людьми чинить анонімний аккаунт... Хто в житті може іншому очі видерти за те що криво подивляться - тут тихенький і необідчивий. Хто ж боїться зайвий раз і очі від землі підняти - тут супермен і остряк. Чудєса!що на зануд не ображаюся
- Платиновий учасник
Погуглив... Членів цих партій зараз садять по тюрмах і звинувачують у всіх смертних гріхах. Причому садять ті, кого вони у владу і пропхали. Фактично, вони зараз у дуже підвішеному стані перебувають. Але так само садять і деяких з колишньої ПР, і так само вони не пойми хто - чи влада, чи не влада.Василь пише: А ти погугли, члени яких партій ішли під кулі 20 лютого 2014 року. Їх (цих партій) якраз і набереться 1 - 2.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Походу після Сімбіоза вже і я туплю... Ти ясніше пиши кого коли маєш на увазі))))))Михайло Ворончук пише:
Дивовижні речі з людьми чинить анонімний аккаунт... Хто в житті може іншому очі видерти за те що криво подивляться - тут тихенький і необідчивий. Хто ж боїться зайвий раз і очі від землі підняти - тут супермен і остряк. Чудєса!що на зануд не ображаюся
- Платиновий учасник
Та всіх зразу в першу чергу себе, тому і деанонімізувався повністю. Ти почитай ламера, шо виробляв паразіт. Мене уже й так більшість прокляла давно а був би під нікнеймом і авкою - ващє б беспрєдєльнічав по чорномуТи ясніше пиши кого коли маєш на увазі
- Symbioz
- Платиновий учасник
Михайло Ворончук пише:
Та всіх зразу в першу чергу себе, тому і деанонімізувався повністю. Ти почитай ламера, шо виробляв паразіт. Мене уже й так більшість прокляла давно а був би під нікнеймом і авкою - ващє б беспрєдєльнічав по чорномуТи ясніше пиши кого коли маєш на увазі
Міша, ти про що пишеш? Накуя нам тут твої розсуди про анонімність/неанонімність? Це щоб просто якісь букви набрати в будь-якій темі?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Платиновий учасник
Symbioz пише: Міша, ти про що пишеш?
Це шоб тебе достати, невже не ясно
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор