Як хто ставиться до Партії Регіонів та їх послідовників?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
бо у даному списку знайшла одну людину,яка ніколи не писала заяву на вступ.Хоча її теж пресували...
Але вона принципово цього не робила!
я обов"язково ще раз у неї уточню.
Хоча усім заявам цієї людини ,що вона нікуди не вступала,перед виборами все одно ніхто не повірить.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Я просто то все веду до того, що приналежність до партії не має бути секретною інформацією. І такі списки мають бути обов'язково оприлюднені.
- Symbioz
- Платиновий учасник
ЗАКОН УКРАЇНИ "Про захист персональних даних":
персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;
Ст.7 ч.1. Забороняється обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.
Ст.14. ч.2. Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
КУпАП: "Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя
1. Незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу або незаконна зміна такої інформації, крім випадків, передбачених іншими статтями цього Кодексу, караються штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Symbioz
- Платиновий учасник
Островський О.В. пише: Ага, нагадай но коли прийняли цей закон і при чийому президентстві?
До чого тут це? Я просто написав витяг із закону та кодексу... До речі, як на мене, закон досить таки "правильний" та потрібний. Не пох, при кому прийнятий?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Згідно закону, наведеного нижче, це таки секретна інформація. Тобто, будь-хто з тисячі людей, яких тут засвітили як членів ПР, може подати в суд, так як, здається, згоди в них ніхто не питався.Островський О.В. пише: Я просто то все веду до того, що приналежність до партії не має бути секретною інформацією. І такі списки мають бути обов'язково оприлюднені.
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
- Symbioz
- Платиновий учасник
Anykey пише:
Згідно закону, наведеного нижче, це таки секретна інформація. Тобто, будь-хто з тисячі людей, яких тут засвітили як членів ПР, може подати в суд, так як, здається, згоди в них ніхто не питався.Островський О.В. пише: Я просто то все веду до того, що приналежність до партії не має бути секретною інформацією. І такі списки мають бути обов'язково оприлюднені.
І на того, хто виклав і на адміністратора, який не відфільтрував повідомлення)
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156