Як хто ставиться до Партії Регіонів та їх послідовників?

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
30 вер. 2015 14:13 #101934 від Dj Os
Ну так вони мають визнати цей факт, а не морозитись і казати, що я в партії не був.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
30 вер. 2015 14:17 - 30 вер. 2015 14:18 #101935 від LuK
а ти не думав що заяву могли написати інші люди.
бо у даному списку знайшла одну людину,яка ніколи не писала заяву на вступ.Хоча її теж пресували...
Але вона принципово цього не робила!
я обов"язково ще раз у неї уточню.
Хоча усім заявам цієї людини ,що вона нікуди не вступала,перед виборами все одно ніхто не повірить.
Останнє редагування: 30 вер. 2015 14:18 ким LuK.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
30 вер. 2015 14:22 #101936 від Dj Os
Ну от уточни перш ніж заявляти. Знаю я таких, які з піною у рота доказувати, що не вступали в партію, а в підсумку потім палились.
Я просто то все веду до того, що приналежність до партії не має бути секретною інформацією. І такі списки мають бути обов'язково оприлюднені.

• Symbioz
  • Symbioz аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
30 вер. 2015 14:47 #101938 від Symbioz
Якось так: B)

ЗАКОН УКРАЇНИ "Про захист персональних даних":

персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;

Ст.7 ч.1. Забороняється обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.

Ст.14. ч.2. Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

КУпАП: "Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя
1. Незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу або незаконна зміна такої інформації, крім випадків, передбачених іншими статтями цього Кодексу, караються штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Ці користувачі подякували: 259051213422@odnoklassniki.com

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
30 вер. 2015 15:07 #101939 від Dj Os
Ага, нагадай но коли прийняли цей закон і при чийому президентстві?

• Symbioz
  • Symbioz аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
30 вер. 2015 15:48 #101940 від Symbioz

Островський О.В. пише: Ага, нагадай но коли прийняли цей закон і при чийому президентстві?

До чого тут це? Я просто написав витяг із закону та кодексу... До речі, як на мене, закон досить таки "правильний" та потрібний. Не пох, при кому прийнятий?

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.

• Anykey
  • Anykey аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
30 вер. 2015 16:43 - 30 вер. 2015 16:45 #101941 від Anykey

Островський О.В. пише: Я просто то все веду до того, що приналежність до партії не має бути секретною інформацією. І такі списки мають бути обов'язково оприлюднені.

Згідно закону, наведеного нижче, це таки секретна інформація. Тобто, будь-хто з тисячі людей, яких тут засвітили як членів ПР, може подати в суд, так як, здається, згоди в них ніхто не питався.
Останнє редагування: 30 вер. 2015 16:45 ким Anykey.

• Dentist
  • Dentist аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
30 вер. 2015 17:01 #101942 від Dentist
Це, не дай вищі сили хтось кине адресу де я проживаю, то я можу до суду звернутись?

• Symbioz
  • Symbioz аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
30 вер. 2015 17:02 #101943 від Symbioz

Anykey пише:

Островський О.В. пише: Я просто то все веду до того, що приналежність до партії не має бути секретною інформацією. І такі списки мають бути обов'язково оприлюднені.

Згідно закону, наведеного нижче, це таки секретна інформація. Тобто, будь-хто з тисячі людей, яких тут засвітили як членів ПР, може подати в суд, так як, здається, згоди в них ніхто не питався.

І на того, хто виклав і на адміністратора, який не відфільтрував повідомлення)

Більше
30 вер. 2015 17:49 #101945 від НЕкремлебот
Тобто Орест Юзвенко вже буде вважатися "пристосуванцем або мудаком"? Круто :blink:

Час відкриття сторінки: 0.101 секунд
0
репостів
0
репостів