Народний контроль????
- S L
- Молодший учасник
- Дописи: 26
- Подяка отримана: 4
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- nksh
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 9
спецiально перевiрив це, висновок: ви точно вчили та знаете пдр? Куди розповсюджуеться зона дii знаку?Не на ту частину дороги де його встановили? Спочатку вчiться , а вже потiм про щось оголошуйтеvasyok пише: А може народний контроль проконтролювати, щоб один із членів їхньої партії(його видно на фото з попередніх сторінок) не ставив своє авто на на стоянці для інвалідів біля райдержадміністрації(знак зупинка заборонена з табличкою крім інвалідів)? Я розумію, що він високий чиновник, але правила дорожнього руху потрібно дотримуватися всім. Дата: сьогодні близько 8.00 ранку.
- nksh
- Старший учасник
Островський, ваша мама - всетаки мае корупцiйнi дiяння, на вечiр тут я надам доказОстровський О.В. пише:
Коли ви вже нарешті придумаєте щось новеньке? Островська Галина Андріївна вже давним давно як пішла з міськвиконкому. Не вийде у вас більше будувати теорії заговору.Досить на них тримати образу за виконком(маму)
У ваш примітивний куций розум просто не вміщається той факт, що є люди, які можуть працювати без хабарів, відкатів і дерибану, та ще і за посади не тримаються. Можете скільки завгодно тут відгавкуватись, але то суті люди ж бачать що аргументами ви заперечити не можете.
І в чому полягав ваш підкоп то ваш? За цей час жодного зловживання вами так і не виявлено, вмійте гідно сприймати реальність.
Ви вже себе показали за ці роки, гадаєте люди настільки тупі, що не можуть оцінити вашої діяльності? Не допоможуть ні спонсорські гроші, ні бігборди, ні зв'язки.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dentist
- Адміністратор
а мене початок ролику сподобався, гарний анімовний мультик, ви на замовляли його в якоїсь студії, чи хтось з ваших гарно вміє кліпати відео? (питання не провокаційне, лише за оформлення відео)
- nksh
- Старший учасник
Є свої кадри, правда не в ШепетівціDentist пише: ВИБОРИ ВИБОРИ!!!!!
а мене початок ролику сподобався, гарний анімовний мультик, ви на замовляли його в якоїсь студії, чи хтось з ваших гарно вміє кліпати відео? (питання не провокаційне, лише за оформлення відео)
- nksh
- Старший учасник
Оприлюднюючи цей документ ми не ставимо за мету комусь і щось доводити, це лише констатація факту. Принаймі приблизно так мають виглядати докази чиєїсь провини.Островський О.В. пише: З нетерпінням чекаю
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Уж як хтілось підколоти Оса, але ви вже дійсно не знаєте до чого вчепитися... Там же ясно сказано: "Адміністративне правопорушення". Ви ще службові догани підійміть))))
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Мене тільки от одне бентежить - звідкіля у вас взялись ці 2 листочка? Чому прізвище прокурора так скромно замалювали, га?
- S L
- Молодший учасник
- Дописи: 26
- Подяка отримана: 4