Народний контроль????
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Навзаєм. Я навіть в цій темі чітко з конкретними прикладами все описав, а ти і далі ллєш воду.І знову загальні фрази.
О так...великі борці за правду. Ми знаємо, але нікому не скажемо, лише особисто за пивком.Хочеш взнати решту-йди на особистий контакт.
Ви смішні, ви хоч це усвідомлюєте?
Доведений? Брехати не потрібно ок? У апараті міськвиконкому є всі листи з проханням про перевибори, з вихідними номерами і тд. А що з вашої сторони? Свідчення невідомо кого з ВР?Факт доведений порушення Закону про місцеві вибори.
Руслане, перш ніж вступати у фан клуб, спочатку проаналізуй все як слід, а потім вчи інших.
А твої кумири могли би хоча б вибачитись для початку за свої брудні анонімки, якщо хочуть діалогу на рівних.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- S L
- Молодший учасник
- Дописи: 26
- Подяка отримана: 4
Доведений? Брехати не потрібно ок? У апараті міськвиконкому є всі листи з проханням про перевибори, з вихідними номерами і тд. А що з вашої сторони? Свідчення невідомо кого з ВР?
Подання про перевибори подається в двотижневий термін а не через 3 місяці.Дякую за поради,та не варто було себе обтяжувати.
А твої кумири могли би хоча б вибачитись для початку за свої брудні анонімки, якщо хочуть діалогу на рівних.
І тут ти теж попав впросак.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Саме там і перший лист був відправлений вчасно, це лише ви хочете бачити другий лист.Подання про перевибори подається в двотижневий термін а не через 3 місяці.
Да ну? І в чому ж конкретно?І тут ти теж попав впросак.
- vasyok
- Учасник-експерт
- Дописи: 101
- Подяка отримана: 56
- S L
- Молодший учасник
vasyok пише: Є цікава інформація про народний контроль provse.te.ua/2015/07/jih-objednav-firtas...ro-narodnyj-kontrol/ , на користь правдивості даної інфи говорить те, що їх піарить канал інтер, який всі знають кому належить.
Ось вам відповідь наприклад.Судіть сам правда чи ні.
sxemy.com/publications/?id=3933
- gorobchik
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
Островський О.В. пише:
Саме там і перший лист був відправлений вчасно, це лише ви хочете бачити другий лист.Подання про перевибори подається в двотижневий термін а не через 3 місяці.
Да ну? І в чому ж конкретно?І тут ти теж попав впросак.
Ви взагалі бачите сенс з ним сперечатися?Просто цікаво...Мені особисто здається,що це марна справа
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- S L
- Молодший учасник
Попав впросак в тому що твоя уява намалювала мені кумирів.Да ну? І в чому ж конкретно?
Та годі вже срач розводити,самому набридло.Давай домовимось:ти без доказів не сереш людей-я мовчу і не вмикаю "ответку".
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Друже, тут купа свідків, що я тобі написав конкретні випадки недобросовісної діяльності твоїм кумирів. А вони судячи з всього або твої кумири, або роботодавці, бо здоровомисляча людина не буде заперечувати очевидне.
І весь проект нар контролю це просто фікція, вони почали з такого бруду, що ніхто і не гляне у їх бік, тим більше з такою "видатною" командою на місцях.
- S L
- Молодший учасник
Островський О.В. пише: Твоя пропозиція виглядає скоріше так "Ти не пишеш аргументовану критику в бік нарконтролю, а я тоді не буду обсирати тебе і твою родину".
Друже, тут купа свідків, що я тобі написав конкретні випадки недобросовісної діяльності твоїм кумирів. А вони судячи з всього або твої кумири, або роботодавці, бо здоровомисляча людина не буде заперечувати очевидне.
І весь проект нар контролю це просто фікція, вони почали з такого бруду, що ніхто і не гляне у їх бік, тим більше з такою "видатною" командою на місцях.
Твій вибір є твій вибір.Чесно скажу іншого і не очікував.Перекручувати слова ти мастак.Моя фраза звучить так:
.Твоя так:ти без доказів не сереш людей-я мовчу і не вмикаю "ответку".
.Ти не пишеш аргументовану критику в бік нарконтролю, а я тоді не буду обсирати тебе і твою родину
Вибір свій ти зробив сам.Я пропонував розійтись миром.