Навзаєм. Я навіть в цій темі чітко з конкретними прикладами все описав, а ти і далі ллєш воду.І знову загальні фрази.
О так...великі борці за правду. Ми знаємо, але нікому не скажемо, лише особисто за пивком.Хочеш взнати решту-йди на особистий контакт.
Доведений? Брехати не потрібно ок? У апараті міськвиконкому є всі листи з проханням про перевибори, з вихідними номерами і тд. А що з вашої сторони? Свідчення невідомо кого з ВР?Факт доведений порушення Закону про місцеві вибори.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Доведений? Брехати не потрібно ок? У апараті міськвиконкому є всі листи з проханням про перевибори, з вихідними номерами і тд. А що з вашої сторони? Свідчення невідомо кого з ВР?
А твої кумири могли би хоча б вибачитись для початку за свої брудні анонімки, якщо хочуть діалогу на рівних.
Саме там і перший лист був відправлений вчасно, це лише ви хочете бачити другий лист.Подання про перевибори подається в двотижневий термін а не через 3 місяці.
Да ну? І в чому ж конкретно?І тут ти теж попав впросак.
vasyok пише: Є цікава інформація про народний контроль provse.te.ua/2015/07/jih-objednav-firtas...ro-narodnyj-kontrol/ , на користь правдивості даної інфи говорить те, що їх піарить канал інтер, який всі знають кому належить.
Островський О.В. пише:
Саме там і перший лист був відправлений вчасно, це лише ви хочете бачити другий лист.Подання про перевибори подається в двотижневий термін а не через 3 місяці.
Да ну? І в чому ж конкретно?І тут ти теж попав впросак.
Попав впросак в тому що твоя уява намалювала мені кумирів.Да ну? І в чому ж конкретно?
Островський О.В. пише: Твоя пропозиція виглядає скоріше так "Ти не пишеш аргументовану критику в бік нарконтролю, а я тоді не буду обсирати тебе і твою родину".
Друже, тут купа свідків, що я тобі написав конкретні випадки недобросовісної діяльності твоїм кумирів. А вони судячи з всього або твої кумири, або роботодавці, бо здоровомисляча людина не буде заперечувати очевидне.
І весь проект нар контролю це просто фікція, вони почали з такого бруду, що ніхто і не гляне у їх бік, тим більше з такою "видатною" командою на місцях.
.Твоя так:ти без доказів не сереш людей-я мовчу і не вмикаю "ответку".
.Ти не пишеш аргументовану критику в бік нарконтролю, а я тоді не буду обсирати тебе і твою родину
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua