Народний контроль????
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
А й не треба - бо точно так само, як і зараз. 1 в 1.Як вони контролювали спільно з регіонишами наше місто думаю нагадувати не потрібно.
- Dentist
- Адміністратор
Там зверху важко контролювати смертному люду, тому треба на місцях дивитись, але не довіряти цю справа вчорашньому регіоналу чи їх "дружкам"
- S L
- Молодший учасник
- Дописи: 26
- Подяка отримана: 4
Як вони контролювали спільно з регіонишами наше місто думаю нагадувати не потрібно.
Маєш конкретні докази-озвучуй.Без загальних фраз"всі це знають".
- gorobchik
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
S L пише:
Як вони контролювали спільно з регіонишами наше місто думаю нагадувати не потрібно.
Ось і захисник знайшовся... Ви з шостого ряду?
- S L
- Молодший учасник
gorobchik пише:
S L пише:
Ось і захисник знайшовся... Ви з шостого ряду?
З двадцять шостого.Просто не люблю відвертої брехні.Маєш докази-доведи.
Чомусь в автора цього посту відерта ненависть до колишніх Ударівців.Все він намагається "вивести їх на чисту воду",при любій нагоді "сере у вентилятор".(Доречі його ж вислів).Багато він тут про них писав ,та коли йому задали деякі питання,то 44 пости-відповіді видалив як нівчому небувало.Мотив-забруднення форуму чи щось подібне.Написав би ще як при ригах і бют і свобода свої граблі тягнули в одобрямс.Так ні-чомусь тільки Удар зганьбився.Якщо вам цікаво,то пошукайте на форумі,як Свобода(читати Своло...а) разом із САмообороною влаштували цирк-люстрацію.Там є також про порушення в.о Полодюком Закону України про вибори(але це дріб"язок,не вартий уваги.)
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- S L
- Молодший учасник
Островський О.В. пише: Брехні? За виділення землі в центрі міста синочку Антонюка хто голосував? Хто голосував за звільнення приватного базару від земельного податку? Хто голосував за передачу друкарні в приватні руки? Мені продовжувати?
Так продовжуй.З іменами всіх хто голосував "за",з Свободи,Бют та інших.Досить на них тримати образу за виконком(маму).Хто з них що надерибанив чи вкрав-віджав?А нічого!І те що Самооборона давала команду "фас" вже давно відомо.Недаремно на їхньому інформстенді висіло фото Окуневича.2+2 зходиться.Вже як взявся висвітлювати ригівських посіпак то висвітлюй вже всіх.
- gorobchik
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56