Куди подівся Лєнін ?
- Ёмигрант
- Користувач заблокований
- Дописи: 132
- Подяка отримана: 46
жЫрный онегдод Хоть и старый. Тема про памятник навеяла еще один:Green Lord пише: Є красномовний анекдот:
С: Тату! Тату! А хто такі жиди і хто такі євреї?
Т: Синку, євреї живуть в Ізраїлі, де будують незалежну єврейску державу, а жиди живуть в Україні, де будують незалежну українську державу.
С: Тату, а хто такі москалі і хто такі кацапи?
Т: : Синку, москалі живуть у Росії, де будують незалежну москальську державу, а кацапи живуть в Україні, де будують незалежну українську державу.
С: Тату, а хто такі українці і хто такі хохли?
Т: О, синку, українці живуть в Америці, Канаді, Австралії, де будують незалежну українську державу. А хохли живуть в Україні і заважають жидам, кацапам і українцям збудувать незалежну українську державу!
Нічого не нагадує?
... стоят, значит два памятника рядом. 100 лет стоят, 200, 300 лет стоят. Ну, господь сжалился, думает, оживлю на 15 мин, пусть погуляют. Оживил, памятники спрыгнули с постаментов и сразу же ушли в густые деревья. Ну, богу стало интересно, заглядывает туда - а там один памятник передает голубя в руки другому и со сладким злорадством в голосе говорит: "Держи!!! Теперь Я НА НЕГО НАСРУ!!!"
А насчет Ленина - САМИ виноваты!!! Нехер было заигрывать с национальным вопросом. Не было в царской России понятия "национальность". "Вероисповедание" - да, была такая графа. С национальностью - это большевики, идиоты, додумались. Мало того, что людей разобщили, так еще и дали республикам право ВЫХОДА из СССР (кому интересно - гуглим конституцию СССР). Так пусть не плачут теперь что чума эта развелась - потому что САМИ ее развели! Тягнибоков, Кличков, Яценюков и прочих. Родившихся в хуевом СССР, получивших бесплатное образование в хуевой москальской школе, окончивших хуевый кацапский ВУЗ за счет хуевой москальско-оккупантской системы....
Шепетоква - вперде!!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Lego
- Платиновий учасник
Ну і до чого тут ця репліка з "вітаю"?Green Lord пише: Lego, якщо ви читали історію - вітаю.
Якщо маєтете натхнення викласти свою оцінку історичним подіям - то прошу дуже. З радістю ознайомлюсь з вашою точкою зору. А не з вашими натяками.
Невже так незвично усвідомлювати, що хтось окрім вас ще може думати?
А що стосується моєї точки зору, то в вашому даному випадку краще промовчати... і просто поржати
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
Після другого курсу Олега Тягнибока забрали в армію. Служив у Шепетівці на Хмельниччині.
— Через каліграфічний почерк генерал Серебряний узяв до себе писарем. Я переживала, бо зі Шепетівки відправляли в Афганістан. Генерал заспокоював: ”Не переживайте, мамаша, он под моей опекой”.(говоря другими словами отмазали от Афгана где другие ребята воевали) Коли повернувся, влаштувався медбратом на ”швидку”. На третьому курсі оженився на українці. У нашій родині заведено триматися свого. Якби одружився з москалькою чи жидівкою, не мав би про що з нею говорити. Із товаришами збирався їхати роверами на Східну Україну агітувати. Прибігаю в обід додому, щоб йому на дорогу пляцок спекти та оселедці замаринувати. У кухні якась дівчинка чорненька, із косою до пояса пече тістечка з яблуками. Олег знітився, каже: ”То — Оля, моя товаришка”. На Новий рік уперше прийшов пізно додому. Каже: ”Мамо, не сварися, пробач. Я буду женитися. Я дармо трачу час. Кращої від неї все рівно не знайду”. Весілля відгуляли на 200 людей. Усі були у вишиванках.
- Dentist
- Адміністратор
- Dentist
- Адміністратор
- kolbasnik
- Елітний учасник
Dentist пише: І що тут такого? Це якось стосується Леніна, чи у тебе якась нелюбов до Олега Ярославовича?
в мене нелюбов до всіх нацистів яки позорять нашу неньку Україну . а Тягнибок і його партія є нацистами. це суто моя точка зору. продовжуйте обожнювати вашого фюрера і руйнувати памьятники.
який наступній крок буде? перейминувати вул Карла Маркса на вул Бандері?
- Dentist
- Адміністратор
Дивись як правильно Ос сказав))))kolbasnik пише:
Dentist пише: І що тут такого? Це якось стосується Леніна, чи у тебе якась нелюбов до Олега Ярославовича?
в мене нелюбов до всіх нацистів яки позорять нашу неньку Україну . а Тягнибок і його партія є нацистами. це суто моя точка зору. продовжуйте обожнювати вашого фюрера і руйнувати памьятники.
який наступній крок буде? перейминувати вул Карла Маркса на вул Бандері?
Dj Os пише: Мене просто бісять люди, які ставлять знак рівності між нацистами та націоналістами.
- kolbasnik
- Елітний учасник
в том то і справа шо я чітко бачу межу між націонал патріотами та між нацистами. OS таке враження що або школяр або тіки недавно школу закінчив. хлопчина дивиться на світ скрізь рожеві окуляри. і його мозок ще дуже вразливий. і піддається впливу паганих дядьок. щось подібне було в Росії дуже багато молоді стали фанами ТЕСАКА. (Максим Марцинкевич) який ловив педофілів та наркоторгівців. знімав то на камеру та викладав в інтернет. справа дуже потрібна доречі. але потім виявилося що то було прикриття для нього та його фашиської партії.
ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80...B5%D0%B2%D0%B8%D1%87
- Dentist
- Адміністратор
"Як адвокат, я б тебе може й посадив би, але як чоловік, я тобі руку потисну"
"Чого в нашій країні (Росії) за злочини садять лише після злочину, чому такі люди як Максим, який ловив саме педофілів до злочину, мають нести якусь відповідальність"
В Тесака були всі докази, що ті люди педофіли і правильно він робив, що висвітлював цих людей, показував суспільству які вони гнилі зсередини.
Ти будеш його звинувачувати в ідеях націонал-соціалізму, в той самий момент захищаєш комуністів, які були інтернаціонал-соціалістами, різниця лише в тому, що Німеччина будували свій світогляд на ідеї однієї нації "німці (арійці)", а комуняки, через те, що захопили саме ЗАХОПИЛИ інші країни, народи мусили себе назвати інтернаціоналісти.
з.і.Тому що ти тут згадав Макса, взагалі недоречно і *ЛЯТЬ, коли люди зрозуміють що нацисти були в Німеччині, а ФАШИСТИ в Італії.
з.і.і. Ніде він не реєстрував партії, тому як він міг прикрити свою партію?