- Дописи: 143
- Подяка отримана: 46
жЫрный онегдодGreen Lord пише: Є красномовний анекдот:
С: Тату! Тату! А хто такі жиди і хто такі євреї?
Т: Синку, євреї живуть в Ізраїлі, де будують незалежну єврейску державу, а жиди живуть в Україні, де будують незалежну українську державу.
С: Тату, а хто такі москалі і хто такі кацапи?
Т: : Синку, москалі живуть у Росії, де будують незалежну москальську державу, а кацапи живуть в Україні, де будують незалежну українську державу.
С: Тату, а хто такі українці і хто такі хохли?
Т: О, синку, українці живуть в Америці, Канаді, Австралії, де будують незалежну українську державу. А хохли живуть в Україні і заважають жидам, кацапам і українцям збудувать незалежну українську державу!
Нічого не нагадує?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ну і до чого тут ця репліка з "вітаю"?Green Lord пише: Lego, якщо ви читали історію - вітаю.
Якщо маєтете натхнення викласти свою оцінку історичним подіям - то прошу дуже. З радістю ознайомлюсь з вашою точкою зору. А не з вашими натяками.
Dentist пише: І що тут такого? Це якось стосується Леніна, чи у тебе якась нелюбов до Олега Ярославовича?
Дивись як правильно Ос сказав))))kolbasnik пише:
Dentist пише: І що тут такого? Це якось стосується Леніна, чи у тебе якась нелюбов до Олега Ярославовича?
в мене нелюбов до всіх нацистів яки позорять нашу неньку Україну . а Тягнибок і його партія є нацистами. це суто моя точка зору. продовжуйте обожнювати вашого фюрера і руйнувати памьятники.
який наступній крок буде? перейминувати вул Карла Маркса на вул Бандері?
Dj Os пише: Мене просто бісять люди, які ставлять знак рівності між нацистами та націоналістами.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua