Куди подівся Лєнін ?
- LuK
- Адміністратор
але то таке....
Звертаюсь до замовників та виконавців,ви не боїтесь людських прокльонів?
Це страншна сила,перевірено!!!Воно ж як не на вас то на ваших дітях....
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
Микола Островський позиціонував себе як український письменник. Щось такого в ідеології Леніна я не пригадую. Нагадайте, будь-ласка, ідеологію Леніна, яку пропагував М.Островський, а то щось знову кучковим пафосом тягне.lamer85 пише: Стаять, Зорька... Лєнін теж тоді не займався - він нікого не вбивав власноруч. Як і М. Островський. Лєнін сформулював ідеологію, за якою вбивали. Островський з піною біля рота ту ідеологію пропагував. Вони тут абсолютно рівноправні. Зрівняти - і памятник, і музей, і все інше. А інакше розрив шаблону якийсь виходить.
Ортодоксальні раби полюбляють канонізувати своїх рабовласників, але то різновид соціального садо-мазо.LuK пише: можна любити Леніна чи ненавидіти,вважати катом чи мессію.
але то таке....
Звертаюсь до замовників та виконавців,ви не боїтесь людських прокльонів?
Це страншна сила,перевірено!!!Воно ж як не на вас то на ваших дітях....
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Оце звичайна демагогія майдауна. Йому пишуть - ця людина схвалювала вбивства, а у відповідь - "пофіг, він зате український письменник". І все - індульгенція отримана.Green Lord пише: Микола Островський позиціонував себе як український письменник. Щось такого в ідеології Леніна я не пригадую. Нагадайте, будь-ласка, ідеологію Леніна, яку пропагував М.Островський, а то щось знову кучковим пафосом тягне.
Ну звичайно український. Бо відомий на всю Європу музей стоїть. Мусить тепер бути українським. Перед хазяями неудобно-с, так?
Цитую Островського (цей стовп української літератури, чомусь писав російською): "Я с головой ушёл в классовую борьбу здесь. Кругом нас здесь остатки белых и буржуазии. Наше домоуправление было в руках врага — сына попа…". (як там память? Почала повертатиь? Їдем далі) І хоча більшості люде "син попа" нічим не заважав, щирий українець Островський, черех місцеву клоаку, РАПТОМ - комуністів, добивається того, щоб "сина попа" "прибрали".
Далі, борець за Неньку Вкрайну пише: "В доме остался только один враг, буржуйский недогрызок, мой сосед… Потом пошла борьба за следующий дом… Он после „боя“ тоже нами завоеван… Тут борьба классовая — за вышибание чуждых и врагов из особняков…".
Тому, друзі, просто зізнайтесь - не "укарїнський письменник", а просто сцикотно, ТАКОГО памятника валити. Хіба нікому вже непотрібного Леніна. Просто плюнули мільйонам людей в душу. Пардон, не людей звісно - тітушок, рабів. Бо у нас люди тільки там - де сральника публічного зробили посеред Майдану Незалежності. А всі інші 40 млн. - це гімно.
- Green Lord
- Елітний учасник
Я просив про одне, натомість отримую цитати про зовсім інше.
Ви певно забули що ще Микола Гоголь і Тарас Шевченко цим грішили. Також незрозуміло, чому український митець має творити саме автентичною мовою? Це ви таке правило ввели?Цитую Островського (цей стовп української літератури, чомусь писав російською):
Звідки така впевненість? Знов вивішуєте лозунги, нічим не аргументуючи. (Те, що була опрацьована педівікія, обізнанішим ви не виглядаєте).І хоча більшості люде "син попа" нічим не заважав, щирий українець Островський, черех місцеву клоаку, РАПТОМ - комуністів, добивається того, щоб "сина попа" "прибрали".
Чергова підміна термінів.Далі, борець за Неньку Вкрайну пише:
Замість конструктивного діалогу, ви, lamer85, наполегливо демонструєте свою нікчемність і жалюгідність. Думаю в цьому напрямку ви цілком перемогли.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- Valery
- Старший учасник
- Дописи: 63
- Подяка отримана: 5
Памятники нужно беречь это история, у вандалов нет будущего...
М.Островскому, В. Котику, Ленин и даже убранный самолет это память целого поколения людей и нужно уважать это..
Лучше бы скинулись на гроши и поставили памятник современности.. а вот тут и задумались чему щас ставить....
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Коли у Осі нема аргументів, він обзивається "придурком". Коли у вас - зразу слово "пафос" зявляється. Змиріться з тим, що є люди просто розумніші за вас. І зразу легше стане. А не вживайте раз за разом старогрецькі слова, значення яких не розумієте. Про яку підміну термінів ви пишете?
1. Я кажу - "Островський послідовник Леніна".
2. Ви кажете - "Ні це не так, бо він український письменник" (список письменників-ленінців привести?)
3. Я привожу пруфи, з відкритого джерела, в яке ви навіть не потрудились заглянути, перш ніж щось писати. Островський веде "классову боротьбу", як і його вождь.
4. У мене "пафос". І все.
Та дарма - я тут тему цікавішу знайшов, тому найближчим часом вас чіпати не буду. Вже можете тут самозадовольнятись "до потєрі пульса". Побачимось через місяць! Можливо.
- Green Lord
- Елітний учасник
Видно пам'ять у вас коротша за ваші дописи.lamer85 пише: 1. Я кажу - "Островський послідовник Леніна".
2. Ви кажете - "Ні це не так, бо він український письменник" (список письменників-ленінців привести?)
3. Я привожу пруфи, з відкритого джерела, в яке ви навіть не потрудились заглянути, перш ніж щось писати. Островський веде "классову боротьбу", як і його вождь.
4. У мене "пафос". І все.
Нагадаю, я написав наступне: "Нагадайте, будь-ласка, ідеологію Леніна, яку пропагував М.Островський". Все що ви пронумерували вище - ваша особиста творчість на тему як ви зрозуміли мій допис.
У відповідь наведено якісь обривки цитат з "відкритого" джерела з претензією на пруф. Причому чи мають щось спільне наведені приклади з ідеологією Леніна, можна тільки здогадуватись. Де ж пруфи про форми і методи? Про марксизм-ленінізм і відмінність від марксизму? І т.д.
Невже у відповідь на таке просте питання треба було розкривати тєму сісєг з такими ускладненнями?
Може ви і звикли тикати всім підряд, роздавати рекомендації що варто, а що ні, ваше право. Але спробуйте також дотримуватись власних рекомендацій - може вам дійсно стане легше.
Я написав що "Микола Островський позиціонував себе як український письменник"lamer85 пише: Про яку підміну термінів ви пишете?
У вас це дивним чином трансформувалось в наступні речі:
"Ну звичайно український. Бо відомий на всю Європу музей стоїть. Мусить тепер бути українським."
"цей стовп української літератури, чомусь писав російською"
"щирий українець Островський"
"борець за Неньку Вкрайну"
Ви українофоб?