Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Микола Островський позиціонував себе як український письменник. Щось такого в ідеології Леніна я не пригадую. Нагадайте, будь-ласка, ідеологію Леніна, яку пропагував М.Островський, а то щось знову кучковим пафосом тягне.lamer85 пише: Стаять, Зорька... Лєнін теж тоді не займався - він нікого не вбивав власноруч. Як і М. Островський. Лєнін сформулював ідеологію, за якою вбивали. Островський з піною біля рота ту ідеологію пропагував. Вони тут абсолютно рівноправні. Зрівняти - і памятник, і музей, і все інше. А інакше розрив шаблону якийсь виходить.
Ортодоксальні раби полюбляють канонізувати своїх рабовласників, але то різновид соціального садо-мазо.LuK пише: можна любити Леніна чи ненавидіти,вважати катом чи мессію.
але то таке....
Звертаюсь до замовників та виконавців,ви не боїтесь людських прокльонів?
Це страншна сила,перевірено!!!Воно ж як не на вас то на ваших дітях....
Оце звичайна демагогія майдауна. Йому пишуть - ця людина схвалювала вбивства, а у відповідь - "пофіг, він зате український письменник". І все - індульгенція отримана.Green Lord пише: Микола Островський позиціонував себе як український письменник. Щось такого в ідеології Леніна я не пригадую. Нагадайте, будь-ласка, ідеологію Леніна, яку пропагував М.Островський, а то щось знову кучковим пафосом тягне.
Ви певно забули що ще Микола Гоголь і Тарас Шевченко цим грішили. Також незрозуміло, чому український митець має творити саме автентичною мовою? Це ви таке правило ввели?Цитую Островського (цей стовп української літератури, чомусь писав російською):
Звідки така впевненість? Знов вивішуєте лозунги, нічим не аргументуючи. (Те, що була опрацьована педівікія, обізнанішим ви не виглядаєте).І хоча більшості люде "син попа" нічим не заважав, щирий українець Островський, черех місцеву клоаку, РАПТОМ - комуністів, добивається того, щоб "сина попа" "прибрали".
Чергова підміна термінів.Далі, борець за Неньку Вкрайну пише:
Видно пам'ять у вас коротша за ваші дописи.lamer85 пише: 1. Я кажу - "Островський послідовник Леніна".
2. Ви кажете - "Ні це не так, бо він український письменник" (список письменників-ленінців привести?)
3. Я привожу пруфи, з відкритого джерела, в яке ви навіть не потрудились заглянути, перш ніж щось писати. Островський веде "классову боротьбу", як і його вождь.
4. У мене "пафос". І все.
Я написав що "Микола Островський позиціонував себе як український письменник"lamer85 пише: Про яку підміну термінів ви пишете?
"Ну звичайно український. Бо відомий на всю Європу музей стоїть. Мусить тепер бути українським."
"цей стовп української літератури, чомусь писав російською"
"щирий українець Островський"
"борець за Неньку Вкрайну"
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua