- Дописи: 181
- Подяка отримана: 111
Шановний, а де ви були, коли на вул.Кіма (тепер вул.Судилківська) на місці цвинтаря збудували дитячий садочок?kolbasnik пише: з якого боку неглянь це є вандалізм. я не є комуністом але так поводитися з памьятниками можуть тільки вандали. ті хто так зробив такі самі вандали як і ті хто після революції руйнував та спалював церкви.... як шо ви кричите на майдані шо ви хочете до Європи то і поводити себе тра як Європейці а не як дикарі. тра було ініціювати в місті референдум з питанням що до Леніна. і якшо громада вирішила що Ленін зайвий в центрі міста то можно булоб зробити урочисті переносини Леніна в затишний куточок нашого міста. і спонсори б найшлися. я б сам скинувся бо колись біля цього памьятнику мене принімали в піонери. це є наша історія. в людей які непамьятають свого минулого може бути кепське майбутнє. пишуть Ленін КАТ... так історія є історія. давайте ще пригадаємо Польску шляхту. скільки вони нам зробили паганого))) давайте збиремося підемо зруйниємо Польське кладовище на Вул Шишукова) спалемо костьол)))... ВАНДАЛИ З ПАРТІЇ СВОБОДА виражаючись вашим терміном то є ГАНЬБА) і БОГ вам суддя.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Green Lord пише:
Шановний, а де ви були, коли на вул.Кіма (тепер вул.Судилківська) на місці цвинтаря збудували дитячий садочок?kolbasnik пише: з якого боку неглянь це є вандалізм. я не є комуністом але так поводитися з памьятниками можуть тільки вандали. ті хто так зробив такі самі вандали як і ті хто після революції руйнував та спалював церкви.... як шо ви кричите на майдані шо ви хочете до Європи то і поводити себе тра як Європейці а не як дикарі. тра було ініціювати в місті референдум з питанням що до Леніна. і якшо громада вирішила що Ленін зайвий в центрі міста то можно булоб зробити урочисті переносини Леніна в затишний куточок нашого міста. і спонсори б найшлися. я б сам скинувся бо колись біля цього памьятнику мене принімали в піонери. це є наша історія. в людей які непамьятають свого минулого може бути кепське майбутнє. пишуть Ленін КАТ... так історія є історія. давайте ще пригадаємо Польску шляхту. скільки вони нам зробили паганого))) давайте збиремося підемо зруйниємо Польське кладовище на Вул Шишукова) спалемо костьол)))... ВАНДАЛИ З ПАРТІЇ СВОБОДА виражаючись вашим терміном то є ГАНЬБА) і БОГ вам суддя.
На вул.Шешукова (який, до речі, не є суто польським кладовищем - про це навіть у місцевих газетах писалось) на могилах зводили житлові будинки?
Чому ви мовчали тоді?
Вандалізм - безглузде знищення культурних і матеріальних цінностей. І на цю тему ще багато холіварів можна провести щодо пам'ятника Леніну, чи є він культурною або матеріальною цінністю.
Якщо це культурна цінність - то якої культури? (Гомо совєтікус не пропонувати!)
Якщо це матеріальна цінність - хто його готовий був придбати і за які гроші?[/quo
я писав що я не є комуністом чи придставником якоїсь партії. я не збираюся виправдовувати чи захищати їхні жахливі варварські злочини які вони вчинили проти нашого народу. я взагалі людина аполітична. в той час як строїли садочок на кістках я ходив до школи і був піонером. про це дізнався вже в 90х роках.
що до вандалізму він існує в різних формах. знищення історичних памьяток теж є вандалізмом. просто є люди для яких Ленін щось значить в цьому житті. для багатьох він був місцем зустрічи. всі весілля раніше йшли до вічного вогню та до леніна з квітами. тоді був такий час така ідеологія . всі вчилися по підручникам радянскої історії. де замовчувалося багато правди. нам всім промивали мізки.але це є наша історія. для багатьох людей Ленін КАТ для багатьох він ідеологічний лідер цих людей майже неможливо примирити да й нетра того робити мабуть...
повторююсь . як шо хочете жити в європі то робіть все по європейськи . бо як шо на місце леніна поставлять памьятник Бандері і наші міські комуністи наймуть трактора та вивезуть його то шо скажуть наші СВОБОДІВЦІ???
ГАНЬБА ГАНЬБА ГАНЬБА))))
Ви би краще історію почитали, а потім вже би апелювали тими даними, які пишете.kolbasnik пише: Шановний Пан. вам неможливо щось пояснити. ви сліпо захищаєте своїх СВОБОДОВЦІВ.
для мене комуністи фашисти националісти всі є фанатиками та виродками.
той самий Бандера якого ви обожнюєте був неоднозначною людиною. який славився Єврейськими та Польськими погромами. зробили з нього патриота України. а руки то в нього в крові.... для мене він нечим некраще Леніна
щоб стати Європейською державою тра створити такі умови і тра щоб кожен почав з себе.
неведіть себе як фанатики. політика дуже брудна справа. політики використовують вас щоб захватити владу. потім коли дорвуться до кормушки про вас забудуть.
Почитайте про пластунів "Лісові чорти".kolbasnik пише: цей ярлик вісить на вашій аватарі шановний у вигляді червоночорного прапору.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua