Кроки нової влади
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Не треба ставити Антонюку в заслугу уборку снігу, сніг як убирався погано до нього так і зараз. Проспект Миру та Карла Маркса завжди чистили...Десь я про це писав на форумі. Саме цікаво, що писав зовсім протилежні речі, свідком яких, між іним, був.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
- Відвідувач
А зараз не буде нічого, бо наш новий мер..... хвилинку, ще не придумав, але він стопудово винен.LuK;61787 пише: і давайте вже міняти тему,весна надворі!сніг скоро розтане.бачу дерева обрізали вже давно.цікаво чи будуть озеленяти клумби по весні?пам"ятаю колись наше місто було все у трояндах .
- Відвідувач
........... ТАК-ТАК ВИНЕН, ЩО В МІСТІ ПОСЕРЕД ЗИМИ НЕ ЦВІТУТЬ ТРОЯНДИ...............................monax;61864 пише: А зараз не буде нічого, бо наш новий мер..... хвилинку, ще не придумав, але він стопудово винен.
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Я б із задоволенням, але з української мови в школі в мене була трійка:ag:всьому виною клята граматика. Словом якби в школі добре вчився то обовязково би написав статейку. Знаю що на форумі є професійні журналісти, шкода що не видно від них статей. Мабуть писати заказуху вигідніше аніж відкрити людям очі на стан речей в місті.LuK;61645 пише: Filini а чому б вам не поповнити сайт своїми статтями?Бачу ви у курсі проблем міста.І краще нас за них знаєте.А нам цікаво буде почитати та обговорити.І цензура їх тут пропустить.І можна не підписуквати хто автор.Адмін думаю буде тільки за. За пропозицію приєднатись дякую.Але поки утримаюсь.Вчитель з мене кращий.:ag:чим опозиціонер.Виховувати підростаюче - покоління для мене важливіше завдання.та й вільного часу обмаль для контрреволюційної діяльності.
перечитав тему.зрозумів одне.Жили ми в золоті і трояндах.прийшов Антонюк і за день все пропала.ой цей Антонюк.
Даремно ви так до цього відноситесь. Наше місто вже пережило немало мерів...Всі були не чисті на руку, але такого хамла і мудила Шепетівка не бачила. Попередники намагались хоч щось робити щоб шепетівчани не згадували за них і вони потроху собі кармани набивали. Антонюк ж на таке нездатен, він навіть не приховує своїх корупційних діянь. Не дарма Ядуха за вуха втянув медика на посаду мера, тепер на місці є людина яка збиратиме побори і ділитись з ним. Я гадаю всі вже в курсі що вони бувші однокласники:bm:Як ви гадаєте буде у нас якесь виробництво якщо міський голова особисто кришує побори з підприємців?А зараз не буде нічого, бо наш новий мер..... хвилинку, ще не придумав, але він стопудово винен.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Не бійся!