Кроки нової влади
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Оце вже дууууже сумніваюсь. Але цікаво було би почути деталі. З чого ви зробили такий висновок?а кардіолог він хороший,знаю з власного досвіду.
між іншим вже пройшло пів року, це 1/8 сроку його правління. Чи не достатньо щоб зробити хоч щось? В жодній сфері не було ні якогось рішення, не представлено жодних стратегій розвитку. Я згадав за освіту нашого мера не дарма, людина яка пробивалась до мерського крісла вдало прислужуючи кому треба, а не пробиваючи дорогу своїм розумом, не зможе вивести місто з кризи в якому воно зараз знаходится. Ми просто втрачаємо 5 роківза все решта не скажу.поки...час покаже
Додано о 18:05
Попереднє повідомлення було написане в 18:01
Ви помиляєтесь. Я вважаю люди підтримали будь яку людину, з будь якої партії, якби вона була розумною, порядною, освідченою людиною і дійсно мала бачення розвитку містахтоб не прийшов до влади ,думаю зміст цієї теми був однаковим)))
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
Ну, а мій друг, який працює там же вже більше 10 років, сказав що такого не буде. І знайомий з податкової, переживший не одного мера і не одного керуючого теж не чув про цей переїзд.Я надіюся, Ви розумієтє, що ніяких імен я не скажу, тому що їм ще там працювати.....Filini;61368 пише: В мене подруга працює в міськвиконкомі, вона про це все і розповіла. Тільки не просіть сказати хто це, їй ще там працювати.
Я розумію, що просто нічого не знаю на відміну від Вас, але можна більш зрозуміло пояснити зв'язок цього Вашого аргументу з моїми словами? Спеціально для мене, бо я якось не сприймаю поясненнь тіпа "Ви просто нічого не розумієте".Filini;61368 пише: До цих пір сміюсь з людей які вперто доказують що він високоосвідчений кардіолог, він ним ніколи не був, прочитайте його автобіографію.
Людино добра, я не роблю висновків, а процитував Вас з переліком робіт, який вказуєте Ви і Адміна з його переліком. Вони відрізняються, як по кількості, так і по списку місць де той ремонт проводився. Про те, що більшість грошей пішло на ремонт кабінета мера, взагалі вияснилось тільки зараз, і знову на основі Ваших слів. Пораджу уважніше читати чужі пости все-таки Вам.Filini;61368 пише: Щодо ремонту то ніхто не бреше, читайте уважніше. Більша частина грошей пішла на ремонт кабінету Антонюка, хоча в ньому за останні 10 років вже двічі робили ремонт. А залишки вже пішли на коридор і інші місця де бувають відвідувачі.
І все-таки: звідки така точність? Давайте я вгадаю: і суму і джерело коштів на ремонт назвала все та ж сама невловима подруга?Filini;61368 пише: А гроші виділили з бюджету, себто податків які ми з вами платимо до цього самого бюджету. Як гадаєте ці 100 000 грн не потрібні на більш нагальні справи?
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Серед висококваліфікованих також хами зустрічаються. Я на їхнього брата надивився.LuK;61369 пише: а ви лікар?
Не бійся!
- Filini
- Платиновий учасник
Ви сказали у вас там працює друг, запитаєте в ньогоІ все-таки: звідки така точність? Давайте я вгадаю: і суму і джерело коштів на ремонт назвала все та ж сама невловима подруга?
Ви мені скажіть де мої слова розбігаються з тим що вказано в статті? Але якщо чесно то це не важливо, поки ми з вами вирішуємо де хто що неточно написав місто втрачає час.Хоча мабуть нічого дивного немає, якщо навіть самим шепетівчанам бачу байдуже до їх міста. Обрали того кого підсунув Ядуха під ніс, так ще і не вимагають нічого. Я так бачу всім добре живеться, а схаменуться тоді коли залишаться в самому спідньому.Шепетівка схаменись!ПС. Дайте вгадаю Люк та Монах голосували за АнтонюкаЛюдино добра, я не роблю висновків, а процитував Вас з переліком робіт, який вказуєте Ви і Адміна з його переліком. Вони відрізняються, як по кількості, так і по списку місць де той ремонт проводився. Про те, що більшість грошей пішло на ремонт кабінета мера, взагалі вияснилось тільки зараз, і знову на основі Ваших слів. Пораджу уважніше читати чужі пости все-таки Вам.
- LuK
- Адміністратор
- Alois
- Платиновий учасник
Не бійся!
- Filini
- Платиновий учасник
Так за Полодюка, і на відміну від вас мені за свій вибір не соромно.а Filini мабуть за Полодюка)))
В тому що ви намагаєтесь виправдати свій вибір, замість того щоб реально дивитись на стан речей.яка різниця хто за кого.
1. Заставити нашу владу публікувати всі свої рішення для загалу, для чого ж тоді ще їм потрібен сайт? В Нетішині всі рішення міської ради публікуються. При чому без виключень.2. Вимагати щоб рішення приймались не одноособово, а після громадських слухань і спілкування з Шепетівчанами.3. Змусити владу не тиснути на ЗМІ і якщо і публікують свою пропаганду то підкріплювати її фактами. Те що зараз публікують в День за Днем та Шепетівському віснику на вуха не налазить.4. Мер має по закону приймати громадаян особисто!!! в чітко вказані години прийому. При чому звернення громадян мають фіксуватись. Мер має звітувати про виконання таких звернень. Думаю для початку буде достатньо. В когось є заперечення?от що конкретно ви пропонуєте?бо обговорювіати можна до безкінечності...давай по пунктах.1.2.3. і т.д. конкретні дії
- LuK
- Адміністратор
- Alois
- Платиновий учасник
Він в курсі, що тут пишуть.LuK;61390 пише: нема) про фінансування дечого ще б добавила пару пунктиків.що далі?підем до мера всім форумом?чатовка у мера!
Не бійся!
- Відвідувач
Все-все-все, далі можна не продовжувати, Ви все рівно не відповідаєте на конкретні питання, а на гасла та "ми заставимо" я вже надивився. ПС: Не вгадали, Монах за Антонюка не голосував.Filini;61381 пише: Шепетівка схаменись!ПС. Дайте вгадаю Люк та Монах голосували за Антонюка