Кроки нової влади
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- LuK
- Адміністратор
- Filini
- Платиновий учасник
Дякую за запрошення але я волію прийти до вас без нього. А то відчуваю що прийду я один і буде більше питань до мене ніж до вас. Історію про те як секретар міської ради шукав адміністратора цього сайта ми вже всі читали на форумі. Я працюю в бюджетній сфері, тому позбуватись роботи ще не планую.До речі чому аж 18 числа? Хіба міський голова не повинен приймати громадян щотижня?Ви знаєте, черговий прийом громадян відбудеться 18 березня о 10.00 у каб.№114. І уявляєте, Антонюк навіть буде на ньому присутній і навіть може вас ваислухати і відповісти вам на усі ваші запитання. Так що "Вперед и с песней!!!"
- Lego
- Платиновий учасник
А какая разница с кого "снимать поборы" с предпринимателей или с производства?Filini;62091 пише: Як ви гадаєте буде у нас якесь виробництво якщо міський голова особисто кришує побори з підприємців?
- Відвідувач
Filini;62116 пише: Дякую за запрошення але я волію прийти до вас без нього. А то відчуваю що прийду я один і буде більше питань до мене ніж до вас. Історію про те як секретар міської ради шукав адміністратора цього сайта ми вже всі читали на форумі. Я працюю в бюджетній сфері, тому позбуватись роботи ще не планую.До речі чому аж 18 числа? Хіба міський голова не повинен приймати громадян щотижня?[/QUOTEа ми колегами можемо бути?
- Filini
- Платиновий учасник
- Відвідувач
працюю в освітіFilini;62464 пише: Гіпотетично можемо, але де ви працюєте?
- Filini
- Платиновий учасник
- LuK
- Адміністратор