ІНТЕРЛІНК у Шепетівці

Більше
03 бер. 2010 18:06 - 03 бер. 2010 18:13 #49595 від Gopstop
Ха-ха, шановний вч А1358 - це майбуть не в цьому столітті. Вони WI-FI ще тут в місті не зробили для приватних секторів і для Судилківа, і не відомо коли це буде, а Ви про Цвітоху і Кам'янку. Майбуть доведеться Вам заради інтернету переїзджати до Шепетівки чи до Славути жити

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• T-S
  • T-S аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
03 бер. 2010 23:57 #49603 від T-S

Gopstop;49595 пише: Ха-ха, шановний вч А1358 - це майбуть не в цьому столітті. Вони WI-FI ще тут в місті не зробили для приватних секторів і для Судилківа, і не відомо коли це буде, а Ви про Цвітоху і Кам'янку. Майбуть доведеться Вам заради інтернету переїзджати до Шепетівки чи до Славути жити

Вони ще в Шепетівці із провідним інтернетом не розібралися, не то що з WI-FI для Судилкова і приватного сектору.

Більше
04 бер. 2010 23:53 #49643 від Gopstop
T-S, от-от, я ж кажу

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
08 бер. 2010 22:17 #49813 від Dj Os
Ну шановні абоненти розказуйте як там інет? Як швидкість? Які пінги?Переїжаю на нову хату, думаю що брати чи ого чи інтерлінк. Чекаю відгуків)

Більше
08 бер. 2010 22:32 #49814 від yurik2000

Dj Os;49813 пише: Ну шановні абоненти розказуйте як там інет? Як швидкість? Які пінги?Переїжаю на нову хату, думаю що брати чи ого чи інтерлінк. Чекаю відгуків)

В тебе два варіанти: Перший: бери Інтерлінк... Якщо нема постійної баби, то хоть будеш ї...ся з інтернетом... Другий: А якщо маєш бабу... то краще не бери ніякого інтернета, бо не буде коли з бабою чпокатися.:bm: :be: :bj:

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
08 бер. 2010 22:45 #49815 від Dj Os
Дяку. за гумор але все ж таки хотілось би почути серйозні відгуки

• Staruy
  • Staruy аватар
  • Користувач заблокований
Більше
10 бер. 2010 04:16 #49880 від Staruy
У меня ОГО. Шпилю на Севастопольском сервере в пиратский КоД4. Пинг около 60-70. Как у остальных с этим делом пусть поделятся.

Більше
10 бер. 2010 10:55 #49884 від Шепетівчанин
Якщо тобі потрібен стабільний інтернет, то я думаю краще брати ого, в мене інтерлінк часом бувають трабли на зразок падіння швидкості, але я надіюсь в цьому скоро розберуться.Мені наприклад повністю підходить Інтерлінк:1. Я не виконую складних операцій.2. Інтерлінк ближче до народу ніж ого :-)3. Швидко і досить професійно підключають.В мене буде питання до робітників інтерлінка або до тих хто на цьому знається:Якщо у підїзді спиздять кабель хто буде вирішувати цю проблему?У договорі сказано що "лінії звязку які знаходяться поза приміщенням абонента належать компанії" якось так точно не пам"ятаю

Більше
10 бер. 2010 16:43 - 10 бер. 2010 17:15 #49895 від Gopstop

Шепетівчанин;49884 пише: У договорі сказано що "лінії звязку які знаходяться поза приміщенням абонента належать компанії" якось так точно не пам"ятаю

Саме так. Те, що коїться за дверима - не наша парафія. Dj Os , З приводу інтернета - інтернет зараз нормальний, вже більш-менш стабілізувався, граю в Quake Live - на більшості серваків (европейських!) пінг складає від 60 до 90 мс, головне не грати на дуже далеких серверах(типу Аляска :-))) і в години пік. Швидкість - знаходиться в рамках, зумовлених тарифом. Сам дивись, коротше кажучи. Якщо той дім, в якому будеш жити, вже підключений до Інтерлінку - чом бі і не Інтерлінк? Ну а якщо ні - то ОГО. В тебе вже adsl-модем є (так думаю), то тобі в принципі можна і до ого підключитись. Дивись самОдне мене непокоїть - якщо в ого, для вхідних з'єднань в p2p, можна зробити переброску портів і все гуд, то тут адреса знаходиться за NAT провайдера - виникає проблема з вхідними з'єднаннями в uTorrent, eMule і подібних p2p-програмах. До сих пір я не розв'язав цю проблему :-(((

• Staruy
  • Staruy аватар
Більше
10 бер. 2010 22:56 #49950 від Staruy

якщо в ого, для вхідних з'єднань в p2p, можна зробити переброску портів і все гуд

Именно так. Сделал такое в мТоррент и забыл про желтый значек. Теперь всегда зеленый.

Час відкриття сторінки: 0.091 секунд
0
репостів
0
репостів