ІНТЕРЛІНК у Шепетівці
- Gopstop
- Новачок
- Дописи: 14
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Вони ще в Шепетівці із провідним інтернетом не розібралися, не то що з WI-FI для Судилкова і приватного сектору.Gopstop;49595 пише: Ха-ха, шановний вч А1358 - це майбуть не в цьому столітті. Вони WI-FI ще тут в місті не зробили для приватних секторів і для Судилківа, і не відомо коли це буде, а Ви про Цвітоху і Кам'янку. Майбуть доведеться Вам заради інтернету переїзджати до Шепетівки чи до Славути жити
- Gopstop
- Новачок
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- yurik2000
- Новачок
- Дописи: 13
- Подяка отримана: 1
В тебе два варіанти: Перший: бери Інтерлінк... Якщо нема постійної баби, то хоть будеш ї...ся з інтернетом... Другий: А якщо маєш бабу... то краще не бери ніякого інтернета, бо не буде коли з бабою чпокатися.:bm: :be: :bj:Dj Os;49813 пише: Ну шановні абоненти розказуйте як там інет? Як швидкість? Які пінги?Переїжаю на нову хату, думаю що брати чи ого чи інтерлінк. Чекаю відгуків)
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Staruy
- Користувач заблокований
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
- Gopstop
- Новачок
Саме так. Те, що коїться за дверима - не наша парафія. Dj Os , З приводу інтернета - інтернет зараз нормальний, вже більш-менш стабілізувався, граю в Quake Live - на більшості серваків (европейських!) пінг складає від 60 до 90 мс, головне не грати на дуже далеких серверах(типу Аляска )) і в години пік. Швидкість - знаходиться в рамках, зумовлених тарифом. Сам дивись, коротше кажучи. Якщо той дім, в якому будеш жити, вже підключений до Інтерлінку - чом бі і не Інтерлінк? Ну а якщо ні - то ОГО. В тебе вже adsl-модем є (так думаю), то тобі в принципі можна і до ого підключитись. Дивись самОдне мене непокоїть - якщо в ого, для вхідних з'єднань в p2p, можна зробити переброску портів і все гуд, то тут адреса знаходиться за NAT провайдера - виникає проблема з вхідними з'єднаннями в uTorrent, eMule і подібних p2p-програмах. До сих пір я не розв'язав цю проблему ((Шепетівчанин;49884 пише: У договорі сказано що "лінії звязку які знаходяться поза приміщенням абонента належать компанії" якось так точно не пам"ятаю
- Staruy
- Користувач заблокований
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
Именно так. Сделал такое в мТоррент и забыл про желтый значек. Теперь всегда зеленый.якщо в ого, для вхідних з'єднань в p2p, можна зробити переброску портів і все гуд