ІНТЕРЛІНК у Шепетівці
- Staruy
- Користувач заблокований
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
Не факт. Я на 16 странице уже отмечал что скорость была повышенная.dderyk;46321 пише: чтото у subzero многовато показывает, попробуйте 2ip.ru тестить на скорость интернет соединения, тк. при 1 заказном мегабите никак 2 не может быть у клиента
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НатС
- Елітний учасник
- Відвідувач
Новорічна пропозиція від “Interlink” Тільки з 14 грудня по 1 лютого – підключення до найбільшої оптичної мережі та Інтернет-провайдера “Interlink” всього за 1 гривню! Для підключення за акційною ціною необхідно прийти до офісу “InterLink”» з паспортом, обрати тариф.Вартість підключення до “InterLink” – 1 грн. При підключенні вам необхідно буде сплатити абонплату за 2 місяці згідно з обраним тарифом, ці кошти будуть використані вами у майбутніх періодах. Додатково на ваш рахунок буде нарахована сума, рівна абонплаті за один місяць, у подарунок (згідно з обраним тарифним планом).До акційної пропозиції не включені тарифні плани: "Стандарт", "Unlim 128/128", "Unlim 256/128". Акція триває з 14 грудня 2009 року по 1 лютого 2010 року.
1. Это предложение актуально для Шепетовки?2. Неделю назад Вы обещали подключить район "Вопака". Когда же подключат дом Горбатюка 12? (100 метров от Вопака)3. Предлагаю представителям провайдера каждые 3 дня писать о подключенных домах и о планах на ближайшие дни, чтоб люди чувствовали себя спокойнее.
- Pirat
- Старший учасник
- Дописи: 59
- Подяка отримана: 0
Я не представитель Интерлинка, но я с ними говорил - да, предложение актуально для Шепетовки. А по поводу отчета о выполненной работе - я согласен, было бы очень хорошо. Я вот звоню периодически в офис, там девушка постоянно говорит "Через две-три недели". Такое ощущение, что она вобще не в теме. Уже устал от этих грёбаных завтраков:ac:EvgenMailRu;46533 пише: 1. Это предложение актуально для Шепетовки?3. Предлагаю представителям провайдера каждые 3 дня писать о подключенных домах и о планах на ближайшие дни, чтоб люди чувствовали себя спокойнее.
- rex
- Новачок
- Дописи: 14
- Подяка отримана: 0
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- Staruy
- Користувач заблокований
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
На шару. А шара объёма не имеет.T-S;46741 пише: А яка вартість підключення?
- Відвідувач
- dderyk
- Молодший учасник
- Дописи: 21
- Подяка отримана: 3
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131