-
Форум
-
Рідне місто
-
Загальні теми
-
ІНТЕРЛІНК у Шепетівці
ІНТЕРЛІНК у Шепетівці
-
Lego
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 1764
-
Подяка отримана: 230
-
-
-
-
06 лист. 2009 11:01 #43839
від Lego
Я бы не стал грести всех под один гребешок...Ясно-понятно что есть монополист - "большие мощные и стабильные мудаки"...Но что ж теперь, трава не рости, потому что они самые могучие?Толку от того что они "могучие", если они свою "могучесть" не могут предложить тебе в пользование... по крайней мере в ближайшие 2 года...А по поводу качества оказываемых услуг - читайте договора, которые подписываете... И думайте, что лучше - восхищаться "могучестью больших, мощных и стабильных мудаков" и сидеть совсем без нэта... или подключаться к таким "немогучим" конторам как Интерлинк и не возмущаться на обрывы связи...Блин.. так рассуждаете как-будто в Киеве живете и выбор провайдеров просто огромен!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Менш
Більше
-
Дописи: 92
-
Подяка отримана: 0
-
-
06 лист. 2009 11:32 - 06 лист. 2009 14:57 #43841
від subzero
Згоден, нікого насильно не тянуть нікуди, не хочте Інтерлінка - сидіть на ОГО. Я наприклад підклювчився тому що варіантів нема - Укртелеком телефон стаціонарний обіцяє вже три роки..., тому представникам Укртелекому (при бажані зберегти кієнта, т.п.) потрібно не писати тут про те який Інтерлінк фіговий, а прокладати лінії, покращувати якість мереж, тощо ...
Менш
Більше
-
Дописи: 71
-
Подяка отримана: 1
-
-
-
-
06 лист. 2009 15:48 #43862
від HaNeS
Дізнавався короче я. Сам живу недалечко від Проспекту в часному будинку, до багатоповерхівки, ну мабуть, десь більше чим 100 метрів, то не захотіли підключали, там тянути походу кабєль треба. Сказали, що немає сенсу, так як після Нового року буде безпровідний Інтернет, так там і розцінки мабуть дорожчі будуть. :be: Бачу доведеться залишатися з «ОГО!». :ce:
-
tomy
-
-
Молодший учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 22
-
-
-
06 лист. 2009 15:50 #43863
від tomy
не понимаю какая разница какой провайдер большой и могучий или маленькая контора,для нас пользователей главное качество интернета,кстати что в договоре написано про обрывы связи?.То что ОГО давно зажрался это знают все и давно,изза своих старых линий которых на данный момент ещё много они не подключают,узнать в самом Укртелекоме когда положат новую линию не возможно,просто нет у кого,все посылают из одного кабинета в другой,в итоге конкретный ответ вы услышите но он будет далеко от правды,ну это и понятно кантора ведь государственная.Для таких как я,у которого нет вообще ихнего телефона,но хочется подключится к ОГО,лучше своего носа туда не совать.Если очень хочется то можно совать,но в итоге пока вы дождётесь своей очереди вы будете знать поимённо всех работников Укртелекома,времени в нём вы проведёте не мало.И кто сказал что на ОГО нет сбоев интернета.Моё мнение-таких кантор как Интерлинк нужно побольше запустить в Шепетовку,чтобы было из чего выбирать,ну а Интерлинку в свою очередь советую жёстко контролировать качество интернета думаю тогда в очень ближайшем будущем вы сможете конкурировать с ОГО.Удачи.
-
Lego
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
-
-
-
-
-
06 лист. 2009 16:19 #43867
від Lego
Сам факт отсутствия в договоре пункта о гарантии качества услуг (пусть даже органиченной и зависяцей от магнитных буть на Плутоне) о многом говорит!То что Укртелеком монополист не освобождает его от обязанности гарантировать хоть какую-то работоспособность того что он предлагает...Это все равно что покупать б/у телевизор... кто его знает сколько ему лет и как он будет работать... и будет ли вообще... Зато на коробке из-под него нарисован известный торговый знак))))И вам, на самом деле, будет не важно то, что у этой известной фирмы мощные заводы оснащенные по последнему слову техники... потому что продукт этой фирмы перед вами... и он работает ХРЕНОВО!Другое дело - сколько вы за него заплатили.. и был ли у вас до этого телевизор вообще)))
Менш
Більше
-
Дописи: 170
-
Подяка отримана: 4
-
-
07 лист. 2009 08:30 #43925
від Эвген
я думаю subzero правий !!! Укртелеком нічогісінько не робить для розширення кількості користувачів !!! він просто стоїть на місці !!! я знайомий з одним провайдером називається TENET його в нашому місті немає !!! але він підключає користувачів максимум через тиждень після подання заявки !!! омущо фірма зацікавлена в клієнтах і в заробітку !!! А Укртелеком кидається на всі боки !!! Utel - потрібно було відкривати !!! якщо ще свою телефонну сеть не можуть модернізувати !!! одній зі станцій яка є в Шепетівці вже скоро за 50 рочків... ну і це державний монополіст!!! подивіться на ціни за інтернет діал-ап то там такі ціни що краще вже з лайфа лазити !!! а швидкість то взагалі нульова!!! нехай краще замінять АТС а тоді МОЖЕ вони зможуть конкурувати з Інтерлінком !!! Я впевнений що Інтерлінк обломає ОГО в Шепетівці і це факт !!! а поки немає змоги кожному абоненту Укртелекома підключати ОГО а лише тим в кого 4-ка то вони в повній трубі....
Менш
Більше
-
Дописи: 9
-
-
-
-
07 лист. 2009 08:48 - 07 лист. 2009 08:51 #43927
від recusant
Эвген;43925 пише: Я впевнений що Інтерлінк обломає ОГО в Шепетівці і це факт !!!
Звідки така впевненість???По Нетішину не дуже скажеш, на даний час вся ємність зайнята і по акціям одиниці переходять. Саме через ОГО Інтерлінк почав шевелитись, якість якого була на 0, я маю і інтерлінк і ОГО з самого початку заснування обох, і можу навести дуже багато цікавих фактів :)Jedem das Seine...
-
Lego
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
-
-
-
-
-
07 лист. 2009 09:17 - 07 лист. 2009 09:20 #43929
від Lego
Блин.. ну народ... я в шоке!Что ж теперь - как в Нетишине, так и везде будет?????Никакого прогресса и никакой поправки на существующую ситуацию в городе?Ппц у вас логика!Если ей следовать, то никакой альтернативы в правайдерстве не будет никогда!
Менш
Більше
-
Дописи: 9
-
-
-
-
07 лист. 2009 09:56 - 07 лист. 2009 10:03 #43932
від recusant
Lego;43929 пише: Ппц у вас логика!
До чого тут логіка??? Я констатую факти. В Шепетівці політика Інтерлінка буде такою ж як і в Нетішині.
Менш
Більше
-
Дописи: 170
-
Подяка отримана: 4
-
-
07 лист. 2009 11:32 #43935
від Эвген
Незабуваємо що в Нетішині від початку заснування мережі не було оптоволокна і налагодження мережі мало більше труднощів ніж в нас !!! адже мережа в Нетішині будувалася на перших помилках !!! а в Шепетівці я думаю все розплановано!!! і продумано зазделегіть...
-
Форум
-
Рідне місто
-
Загальні теми
-
ІНТЕРЛІНК у Шепетівці
Час відкриття сторінки: 0.094 секунд