Відкрили "Фокстрот"
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- odin
- Адміністратор
Учите матчасть, товарищь гость.Справа в тому, що, на даний момент, Нікон Д40 з кітовим о'бєктивом є майже найдешевшим дзеркальним фотіком (принаймні в лінійці ніконів точно найдешевший). Фотограф напівпрофесіонал на таку не повелеться. Любителю зеркалка нафін не нада - немає стабілізації, потрібно кучу грошей на додаткові об'єктиви (і відповідно сумок, щоб це все з собою волочити, наприклад їдучи на море), вічно паритись з пилюкою на матриці (а в дешеві моделі вона попадає, як два пільці об асфальт)Я, наприклад, надав перевагу "крутій" мильниці (fujifilm s9600). в мене там чудовий об'єктив з десятикратним зумом (в того олімпуса, що в фокстроті 20х, і там же, є сонька, (ще дорожча) яка вміє знімати в інфрачервоному режимі (тобто в суцільній темряві)), поворотний дісплей, вміє знімати в raw, порівняно велика матриця, куча ручних настройок, підтримує два типи карт пам'яті, акумулятори АА, поворотні кільця зумування і фокусування, макро з 1 см.... і доколупайдесь до якості моїх фоток.Свого часу мій фотік коштував $680. зараз я його дешевше 500 не продав би,і в гробу я бачив Ваш нікон.коротше, щоб не розводити демагогію в стилі миьниця проти зеркалки, мораль наступна: є просюмерки, або псевдозеркалки, ціна яких вища ніж ціна деяких дзеркалок (як, відповідно, і функціонал).Гість2;35655 пише: Навпаки, якщо у Фокстроті продається за 3900 не дзеркалка, а "крута" мильниця, це не додає жодних плюсів магазину.Нікон дає зовсім іншу картинку, і знайти його можна від 3200 грн. Не знаю, чим тут одін пишається, може тим, що втридорога продають не найкращий товар в сегменті більш професійного? Я не дивився на марку Олімпуса, оскільки в принципі на тематичних форумах такі камери серйозно не розглядаються. На "дорогому" мейтриксі найдорожча "недзеркалка" Олімпус коштує $369 matrix.ua/shop/?c_id=16&sc_id=75&sort=&ShowAll=1&brand=Olympus Що вже казати про дешеві інет-магазини.Можу звичайно, помилятися, з маркою, але навряд чи, якщо це недзеркалка, як каже одін. Якщо брати по курсу 8,5 фотік мав би коштувати 3000-3200, продають за 3900. Але і сенсу його брати навіть за цю ціну не має, якщо можна взяти дзеркалку.Не знаю, чим ви тут пишаєтеся...
- Відвідувач
- odin
- Адміністратор
я не говорю, що просюмерки кращі Д40. але "кращої картінки" мені особисто не потрібно, в мене і так картінки гарні. в фуджика нікон виграє: кількістю шумів, меншим ГРИП, швидкістю зйомки і можливістю підключати TTL-спалахи.фуджик вставляє нікона: штатним об'єктивом 28-300мм (аналогічна оптика до нікона коштувалаб від 700 доларів), поворотним дісплеєм і акумуляторами АА мені цього більш ніж достатньоГість2;35666 пише: Шановний одін.Те, що «мильниці» тіпа Fuji, Sony чи Samsung круче дзеркалки Nikon D40, раджу вам втирати шепетівським покупцям, коли вони до вас в магазин прийдуть обирати дитині фотокамеру.
самі читайте. я руками пробував після цього порад гамнофотографів не читаю.Гість2;35666 пише: Просто почитайте з цього приводу тут - forum.ixbt.com/topic.cgi?id=20:24813
ага. 4 акумуляторні батарейки AA duracell (2450 mA) дають змогу зробити 250-400 фоток. коли акумулятори в непідходящий момент сідають, їх можна замінити батарейками, які можна знайти в будь-якому ларьку.PS. а пафосні фрази типу "Вираз обличчя тільки серйозний і задумливий зробіть", "раджу вам втирати шепетівським покупцям" і тд. зайдіть ка скажіть мені в "у торговому залі"Гість2;35666 пише: А про батарейки АА, які ідуть у комплекті з вашою супер-пупер мильницей , кажіть у торговому залі. Може проскочить. Вираз обличчя тільки серйозний і задумливий зробіть.
- LuK
- Адміністратор
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- neodix
- Елітний учасник
- odin
- Адміністратор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор