Відкрили "Фокстрот"
- LuK
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- odin
- Адміністратор
- LuK
- Адміністратор
- odin
- Адміністратор
- skorpion662
- Молодший учасник
- Дописи: 35
- Подяка отримана: 7
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- limpopo
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 0
не, фонарь, я с Фокстротом не дружу! за такие деньги пускай негріы покупаютDj Os;34557 пише: Казали шо сьогодні було відкриття. Хто був? Хто що може сказати по цінам та сервісу?Чи взагалі є позитив в тому що в нас зявився ще один представник великих мереж магазинів побутової техніки?
- odin
- Адміністратор
це гон. звичайно, що коли якась річ виставляється за класною ціною - її забирає хтось свій - тому що він свій. але, наприклад, коли була на ноутбук справді чудова ціна - то він і простояв з такою ціною 3 дні поки його не купив звичайний покупець (не свій).вчора сперечався з знайомим мїх знайомих, який, не знаючи, що я працюю в Фокстроті, розповідав мені (і всім хто був поруч), де цей магазин, і які там ціни на холодильники і системні блоки. Хрін його знає, де він взяв, що у нас найдешевший холодильник на вітрині 3000 грн., але на спроби заперечити авторитетно заявляв, мол "я сам бачив, давай в дружини спитаємся".а ті люди, які не когось слухали, і самі зайшли порівняти продукцію/ціни і потім придбали щось в магазині - вже декілька раз повертались за новими покупками. Може це прозвучати пафосно, але, якщо ви маєте знайомих продавців консультантів - запитайте яка в них в цьму місяці зарплата.Вра***те кризу і несезонний місяць, і подумайте, звідки таку зарплату заробити в "галімому" магазині, де все дуже дорого, і, відповідно, ніхто нічого не купує.Anykey;37082 пише: Чув я про ці знижки у Фокстроті... Стоїть, нариклад, 10 ноутбуків по 8000 грн. Причому в інших магазинах регіону ці ж ноути стоять по 7000-7500. Але на один з ноутбуків ро***** ціну (штучно) 5000 грн. Значно дешевше, ніж в інших магазинах. Забирає його, як правило, хтось із своїх. Але він ще місяць стоїть на видному місці, і всім розказують - шалені знижки, заходьте ще... А випадковий покупець за "шаленими" знижками зможе взяти хіба що батарейку за 1 грн. - ще є....
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- odin
- Адміністратор
з кращих такі:panasonic rp-vk251e-k - 189 грн.thomson m150 - 169 грн.thomson m131 - 159 грн.hama dm-60 - 199 грн+ куча різних bravisLoniel;37221 пише: Я не по темі....Які у вас є мікрофони якістні і яка ціна середня на них.