- Форум
- Рідне місто
- Події
- Шепетівщину відвідає Предстоятель Української Православної Церкви Московського Патріархату
Шепетівщину відвідає Предстоятель Української Православної Церкви Московського Патріархату
- Yyuurriiyy
- Старший учасник
- Дописи: 44
- Подяка отримана: 6
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Yyuurriiyy
- Старший учасник
До речі, тут блокують на деякий час, чи вже з кінцями?
- Symbioz
- Платиновий учасник
Юрий пише: Може хтось підскаже, що оце
опудалостворіння і таоху...шаструктура в якій воно служить, зробило для того, щоб в країні закінчилась війна?
цікаво, що ти зробив для цього...
Островський О.В. пише: Коли попи МП відмовляються відспівувати наших вйіськових
Якщо не помилюсь (в нас на форумі є учасники, які можуть прояснити цю ситуацію краще за мене), батюшка в певних випадках не має права відспівувати. Ці канони можна пошукати в інтернеті, може тут хтось роз'яснить краще (крім Міши , щоб не виникали суперечки на реглігіозну тематику). Тому те, що батюшка відмовився відспівувати (без прояснення всієї ситуації), може бути простим дотриманням канонів православної церкви.
Не часто, рази 4 на рік ходжу до церкви (або до батюшки Анатолія в церкву по вул.Українська або в Храм по пр.Миру) жодного разу з 2014 року не почув про "руський мир"... Може є якісь тайні збори, на які я не попадаюОстровський О.В. пише: коли по неділях втирають про руський мир, то якої ще реакції чекати від людей?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
ЗІ. Я захищаю православні церкви... Ульот ))) А ще, судячи з, прям таки, ненависті до релігій, бачу що їм таки скоро кінець
- Symbioz
- Платиновий учасник
Михайло Ворончук пише: Закінчувати війни мають ті, хто їх починав. Церкви обох патріархатів, звичайно, гарно кровопрлиттю посприяли, але назвати їх основними винуватцями не можна.
ЗІ. Я захищаю православні церкви... Ульот ))) А ще, судячи з, прям таки, ненависті до релігій, бачу що їм таки скоро кінець
А хто тут писав, що ти їх захищаєш? Навпаки я написав, щоб ти зі своїми твердженнями не ввязувався в ці роз'яснення.
На рахунок кінця релігій... Аж цікаво як людина, яка є членом секти, створеної в 1872 році може цілком адекватно оцінювати тривалість існування тієї чи іншої релігії ?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ну у Анатолія я впевнений, що нічого такого не було. А от по Миру таким раніше страждали, зараз заспокоїлись трішки.Не часто, рази 4 на рік ходжу до церкви (або до батюшки Анатолія в церкву по вул.Українська або в Храм по пр.Миру) жодного разу з 2014 року не почув про "руський мир"... Може є якісь тайні збори, на які я не попадаю
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Це я в смислі до чого я докотивсяА хто тут писав, що ти їх захищаєш?
Я не говорив про ту чи іншу, а про знищення релігії як явища. 18-ий розділ останньої з книг Біблії - Обьявлення, або Апокаліпсис, по грецьки. Там така подія передбачена.оцінювати тривалість існування тієї чи іншої релігії
- Symbioz
- Платиновий учасник
Михайло Ворончук пише:
Це я в смислі до чого я докотивсяА хто тут писав, що ти їх захищаєш?
Я не говорив про ту чи іншу, а про знищення релігії як явища. 18-ий розділ останньої з книг Біблії - Обьявлення, або Апокаліпсис, по грецьки. Там така подія передбачена.оцінювати тривалість існування тієї чи іншої релігії
цікаво, та ніби нічого такого, що стосується саме релігій в розділі 18 немає... чи все таки різні БІблії читаємо, чи по різному купців/царів трактуємо?
- Yyuurriiyy
- Старший учасник
Symbioz пише:
Юрий пише: Може хтось підскаже, що оце
опудалостворіння і таоху...шаструктура в якій воно служить, зробило для того, щоб в країні закінчилась війна?
цікаво, що ти зробив для цього...
Земляче, з твого боку не зовсім коректно зрівнювати мої можливості в цьому плані, та можливості УПЦ...
Тому питання залишається відкритим.
- Форум
- Рідне місто
- Події
- Шепетівщину відвідає Предстоятель Української Православної Церкви Московського Патріархату