- Форум
- Рідне місто
- Події
- Шепетівщину відвідає Предстоятель Української Православної Церкви Московського Патріархату
Шепетівщину відвідає Предстоятель Української Православної Церкви Московського Патріархату
- Fitale
- Молодший учасник
- Дописи: 24
- Подяка отримана: 5
Ну да, податків не платять, податкова за подачками не ходить, ще й заробіток який реально не підрахуєш і не ведеться точна бухгалтерія. Колосальний бізнес. А дати подачку в дит будинок, то завжди ласкаві.Dred пише: омг. Які всі ці доводи банальні. Молодий чоловіче, ви знаєте скільки він дитячих будинків кормить? Чому ви всі не кажете таке політикам та народним виборцям?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Yyuurriiyy
- Старший учасник
- Дописи: 44
- Подяка отримана: 6
Dred пише: post=101456]
Розкажи нам, що на твою думку повинна робити Церква. Просвіти нас.
Церква (як і люба релігія) має таке саме відношення до Бога, яке я маю до церкви. Тому краще що вона може зробити, це щезнути з лиця землі. Але перед тим відповісти за всі свої злодіяння перед людством.
Так бачу!
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
І ящо я спитаю про конкретизацію злодіяннь перед людством, ти почнеш розказувати про інквизіцію, я вгадав?Юрий пише: [
Церква (як і люба релігія) має таке саме відношення до Бога, яке я маю до церкви. Тому краще що вона може зробити, це щезнути з лиця землі. Але перед тим відповісти за всі свої злодіяння перед людством.
Так бачу!
Яка, однако, оригінальна відповідь у дискусії на тему по припинення війни... Ну звичайно, ліквідація церкви цьому дуже посприяє. А ще можна акордеони перестати випускати в Україні. "Оба средства действуют примерно одинаково" ((с), Іван Шпикуляк)
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Yyuurriiyy
- Старший учасник
І ящо я спитаю про конкретизацію злодіяннь перед людством, ти почнеш розказувати про інквизіцію, я вгадав?
Яка, однако, оригінальна відповідь у дискусії на тему по припинення війни... Ну звичайно, ліквідація церкви цьому дуже посприяє. А ще можна акордеони перестати випускати в Україні. "Оба средства действуют примерно одинаково" ((с), Іван Шпикуляк)[/quote]
Інквізиція, це само собою, але маю на увазі зовсім друге. Релігія (точніше ті злодії які за нею стоять) внушила людству що вони не діти, а раби божі...
Це я ще опускаю питання якими методами християнство затверджувало себе на Київській Русі...
" Религии как светлячки:- для того, что бы светить, им нужна темнота (с)"...
- Yyuurriiyy
- Старший учасник
Михайло Ворончук пише: Юра, ти якої релігії? Не сєктант часом?
Якщо це питання до мене, то я рідновір. Язичник по вашому.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Церква - це структура зі своєю ієрархією. І коли ми говоримо про злодіяння церкви перед людством, мова йде не про вибрики деяких місцевих священників, а про злочинні дії, які проводились з відома або одобрені головю цієї структури.
Що стосується затвердження христіяньства на КР (хоча це трошки самонадіяно - прирівнювати його до злодіяннь перед усім людством) - це взагалі була полтиічна дія, за яку не з церкви питати треба)))
До речі, рідновірці теж перших христіян добряче і спалювали, і гонили, і нищили.
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Yyuurriiyy
- Старший учасник
Некремлебот пише: І знов за рибу гроші... Ну не одне і те саме "церква" та "релігія", не одне!
Церква - це структура зі своєю ієрархією. І коли ми говоримо про злодіяння церкви перед людством, мова йде не про вибрики деяких місцевих священників, а про злочинні дії, які проводились з відома або одобрені головю цієї структури.
Що стосується затвердження христіяньства на КР (хоча це трошки самонадіяно - прирівнювати його до злодіяннь перед усім людством) - це взагалі була полтиічна дія, за яку не з церкви питати треба)))
До речі, рідновірці теж перших христіян добряче і спалювали, і гонили, і нищили.
Багато демагогігї. Треба більше конкретики.
Яка різниця між релігією та церквою, якщо одна та друга, були створенні для загону баранів в стойло?..
Судячи з твоїх слів, ти й сам не заперечуєш, що християнство це не що інше, як політичний інструмент, створений конкретними силами, з конкретними цілями, до Бога ніякого відношення не маючий.
Що до хрестианізаціїї... Знаєш що, давати відсіч агресору, це нормально.
- Yyuurriiyy
- Старший учасник
Dred пише: Якщо хтось каже, що він язичник, я йому відвкрто сміюсь в лице. Не знайдеться на всьому білому світі людина, яка знає всі стародавні обряти цієї релігії та культури.
Я не казав що я язичник. Це ви називаєте нас язичниками. Хоча насправді язичники це ви. ))) Тому що "язичник" в слов"янських вірюваннях, це людина іншоїї віри...
Сміється той, хто сміється останній- наразі наша рідна віра, набирає нечуваних обертів, наРОД вже цілком свідомо тягнеться до свого справжньго коріння, та СЛАВИТЬ (не повзає на колінах) ПРАВ (ПРАВоСЛАВІЄ нічого не нагадує?..), та РІДних Богів... Тому що для наших Богів ми діти, а не раби...
Доречі Віра, до релігії не має ніякого відношення. ВІРА це споконвічно слов"янське слово, яке означає ВІДАТИ (знати, розуміти) РА, де РА, це Бог Сонця, Світла, Знань...
- Форум
- Рідне місто
- Події
- Шепетівщину відвідає Предстоятель Української Православної Церкви Московського Патріархату