Життя вупускників шкіл нашого міста
- Санька
- Автор теми
- Старший учасник
в Еиєві тоже можна купити все що хочеш , і коли завгодно, а би були гроші!!!!! навіть в нас у місті уже цілодобові магазини!!!Что за вопросы..... Конечно есть люди. Я по-твоему кто? А вобще город как город. Ну большой, ну шумный.... Зато в любое время суток можно купить все что угодно! За это и люблю столицы![/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Джон
- Молодший учасник
Победа деда - моя победа! artofwar.ru/ www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua
- Санька
- Автор теми
- Старший учасник
- Малеча
- Молодший учасник
На всі ваші зауваження відповідає мій аватар.Не мучтесь - лічку не читаю.
- Санька
- Автор теми
- Старший учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Малеча
- Молодший учасник
На всі ваші зауваження відповідає мій аватар.Не мучтесь - лічку не читаю.
- елена
- Молодший учасник
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
прикольные наряды.)) а что ты хотела??? Перья страусиные в платьях*?? Да кстати закончил школу №3 в 2003 году...))) Слова о том что буду тосковать по школе - ложь..)) гг.. не капли не жалею.))Якшо яесно цьогорічні випускниці мене разочірували. Ніяких цікавих, нарядних чи екстравагантних нарядів!!!!!Таке чуство шо не випускниці, а так... дівчата які вишли в якийсь стандартний празнік в город...ЖАХХХ!!!!!!!!! ДЕ НАРЯДНІСТЬ?????!!!!!!!!![/b]
- Санька
- Автор теми
- Старший учасник
а те тока подавай нарядность, и это ихнее свято, а не твое, одеваются как хотятОз а ты где фотки дорстал, как не как родная школа!!!! хотя уже некого неузнаю, оно и понятно скоко времени прошло))<div class='quotetop'>(anomaliya @ 28.6.2007, 20:27) [snapback]14449[/snapback]</div>Якшо яесно цьогорічні випускниці мене разочірували. Ніяких цікавих, нарядних чи екстравагантних нарядів!!!!!Таке чуство шо не випускниці, а так... дівчата які вишли в якийсь стандартний празнік в город...ЖАХХХ!!!!!!!!! ДЕ НАРЯДНІСТЬ?????!!!!!!!!![/b]
маладец, простояла за своих)) <div class='quotetop'>(GoBLin @ 28.6.2007, 22:00) [snapback]14471[/snapback]</div>нормальні випускні плаття.ну якшо ти так на кожне свято вдіваєшся,то може ти дочка(син) мера або невдалий критик[/b]
ну уж так говорить что не капли то не нада, иногда хочется вернутся так в клас 5-6 , ото жизнь была, не каких проблем)))прикольные наряды.)) а что ты хотела??? Перья страусиные в платьях*?? Да кстати закончил школу №3 в 2003 году...))) Слова о том что буду тосковать по школе - ложь..)) гг.. не капли не жалею.))[/b]