Життя вупускників шкіл нашого міста
- berger evgeniy
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Санька
- Автор теми
- Старший учасник
Оце гон, я на останній фоткі (перед остання справа трійня, я в зеленому галстуку) наступаю Ленкі (однокласниці) на сукню![/quoteну шо поробыш засекли тя)))
- Lego
- Платиновий учасник
- Санька
- Автор теми
- Старший учасник
ну ми тоже так приблизно, тільки мій 2004 випуск в ліцеї , ранок ми як полагає зустрічали в парку, я тоже до дому прийшов десь биля 6-7, тока поспав до 12 ми всі дружно зібрались в школі знову все повтоилосьНарод! А есть кто-нибудь со школы №2? Лично я 2001 года выпуска. Никогда не забуду как мы бегали на выпускном бале в магазин за ликером т.к. спиртное стояло только на стола у учителей и родителей... причем деньги брали у самих родителей! Но это поначалу... потом и шампусик пошел... и вино... Но никто в хлам не напивался. Все дожили до встречи расвета и на мост на Подольской пошли. Правда солнце только из-за туч видно было. Как сейчас помню - домой зашел ровно в 7:00. И спать, спать, спать...[/b]
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Санька
- Автор теми
- Старший учасник
а год выпуска???Чи є хто з ПЕРШОЇ ШКОЛИ???????????????????[/b]
- Nastynya
- Платиновий учасник
- israelta
- Молодший учасник
ia s pervoi shkoli.....pravda 2000goda vipusk..mojet i znakomi zao4no?Чи є хто з ПЕРШОЇ ШКОЛИ???????????????????[/b]
- AxeL-V
- Елітний учасник
Гон якраз ззаду йде Я є з першої, цей рік випуску................як гадко....хочетьсяв в школу....О а є хтось з КПІ з ІХФм особливоякшо цікавлять фотки, то трохи вилив свій архів www.axel-v.e-hosting.com.ua попереджаю фотки важкі завідомо, зберігав якістьОце гон, я на останній фоткі (перед остання справа трійня, я в зеленому галстуку) наступаю Ленкі (однокласниці) на сукню![/b]
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- Nastynya
- Платиновий учасник
Навіть незнаю можливо знайомі, в 2000 році я перейшла в 7 клас. А ти з якого класу (А Б В )?ia s pervoi shkoli.....pravda 2000goda vipusk..mojet i znakomi zao4no?[/b]