- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Прогнози Лещенка щодо майбутнього "Свободи"
Прогнози Лещенка щодо майбутнього "Свободи"
- Anykey
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Про це Лещенко заявив під час ефіру програми "Шустер Live".
На думку депутата, скоро партія "Свобода" зовсім зникне з політичної карти України.
"Я радий, що "Азов" сформується в партію, тому що це призведе до того, що партія "Свобода", яка стояла в черзі за грошима до Клюєва, вона більше не буде стояти в черзі і не буде частиною української політики. Їх замінять нові українські націоналісти", – заявив депутат. Відео з 3h57m55s
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Автор теми
- Платиновий учасник
А для тебе це занадто складно, тобі, напевно, треба було вирізати цих кілька секунд?Островський О.В. пише: Це ти передивився майже 5 годин ефіру щоб процитувати тут пару секунд із спітчу Лещенка?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Автор теми
- Платиновий учасник
очевидно лише для тебе, найвідданішого адвоката "Свободи"але те що ти трішки зациклений на Свободі очевидно
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
тю, тоже мне новости, по моему все кто более-менее разбирается в политике знали это года три уже, там ещё раньше и Колесников был спонсором (в общем регионы давно их содержали). Так что Олежка и Пупс там денег нагребли норм, но рядовые идейные конечно об этом не знали или не хотели верить в это. Жаль, партия с большим количеством хороших, порядочных людей (которые много сделали и во время революции Достоинства и в первые месяцы войны когда всё на плечах добробатов было) похерилась из-за гандонов в руководствеAnykey пише: Нардеп Сергій Лещенко заявив, що партія "Свобода" до Євромайдану отримувала гроші від регіонала Андрія Клюєва. В той час він був главою Адміністрації Президента.
- Anykey
- Автор теми
- Платиновий учасник
А ти прогресуєш !але на мою думку, теорія Лещенка має право на життя
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ні друже, це ти тобі ненависть очі заливає. Я навіть тут на форумі давним давно писав, що ілюзій щодо керівництва Свободи не маю, але ви ж як ті папуги лаєте все підряд побачивши лише одне слово "Свобода". Разом з тим багато місцевих осередків цієї партії в мене викликають симпатію, шепетівський зокрема. І доки вони роблять щось корисне для своїх міст, доти я їх буду підтримувати. А тобі раджу відпочити і спокійно обміркувати своє ставлення до життя, бо такими фанатиками як ти дуже легко маніпулювати.Anykey пише:
А ти прогресуєш !але на мою думку, теорія Лещенка має право на життя
- Anykey
- Автор теми
- Платиновий учасник
А фанатики, це ті, хто досі йдуть за своїм біснуватим лідером і не бачать очевидних речей.
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Прогнози Лещенка щодо майбутнього "Свободи"