Погортай свої пости на протязі хоча б року, а тоді ще раз мене запитаєш. Заодно подумай звідкіля пускаються чутки, що сайт фінансується Свободою, а я мало не сплю з Полодюком.Ну і де ти бачиш тут ненависть ? Це ти тут чогось обзиваєш всіх і діагнози ставиш.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
всё прекрасно вяжется. во первых деньги брали давно и до майдана, во вторых гибли рядовые члены, а уебаны которые брали деньги в это время отсиживались в тёплых офисахЮрій пише: Сергій Лещенко заявив, що партія "Свобода", яка стояла в черзі за грошима до Клюєва, більше не буде стояти в черзі і не буде частиною української політики. Їх замінять нові українські націоналісти"
Щось не в'яжеться - як свободівці одночасно і брали гроші у регіоналів, і гинули на Майдані? Нагадаю, що полягло 19 членів цієї партії - найбільше з усіх! А Лещенка я там не бачив, тому перш ніж пророкувати політичне майбутнє "старих" і "нових" націоналістів, цій політичній хвойді не завадило б поголитися і вивчити українську мову.
Ну прямо таки з язика зняв. А біда Юрія, як і багатьох молодих українців, в тому, що вони фанатично вірять своїм партійним лідерам, і не можуть (чи не хочуть) реально оцінити ситуацію.всё прекрасно вяжется. во первых деньги брали давно и до майдана, во вторых гибли рядовые члены, а уебаны которые брали деньги в это время отсиживались в тёплых офисах
По поводу коломойского, он помогал не нам (народу Украины) а себе, просто в этот раз совпали интересы
Ти он немолодий українець, а все одно віриш в брехні різних мудаків, які запускають вигідні їм чуткиА біда Юрія, як і багатьох молодих українців, в тому, що вони фанатично вірять своїм партійним лідерам, і не можуть (чи не хочуть) реально оцінити ситуацію.
Але ж ти параноїкА ти, Сашко, знов під різними ніками будеш відповідати ?
1. Я не СашкоAnykey пише: А ти, Сашко, знов під різними ніками будеш відповідати ? То ти приймаєш теорію Лещенка, то вже вона ж тобі брехня ?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua