- Дописи: 850
- Подяка отримана: 133
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ти мабуть здивуєшся, але і у мене у вінді та андроїді стоїть російська мова. І причина тут не в тому, що я чогось не розумію українською, просто програм і додатків російською мовою значно більше ніж українською. Повір якби все було перекладено українською, то і людей би значно більше ставило би українську по замовчуванню.Але коли перед людьми постає вибір на якій мові, наприклад, "вінду" поставити, який переклад фільму подивитись, ну і т.д. - ми пасемо задніх, причому дуже суттєво.
Островський О.В. пише: Боюсь тебе розчарувати, але я про статистику навіть не заїкався. Для особливо не уважних підкреслю " в побуті"
Які факти? Не треба свої уявлення видавати за факти.Я тобі факти і навожу, а ти "у мене ж український андроід".
Фіг з ним, хай так. Але чомусь такої статистики, яка свідчила б про протилежне я не бачу. Та і що ти хочеш сказати, що під час перепису населення навмисне всім писали, що рідна українська?Так ти сам написав, що свої слова підкріплюєш соціологічними опитуваннями та переписом - що і є однією з форм статистичного збіру даних)
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua