Якою ж мовою розмовляють українці?
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Діло пані Фаріон, бачу, живе і перемагаєПавло Котенко пише: рос.мовою, і зовсім не той
У країні де 70% населення розмовляють російською - було б дивно показувати фільми на якійсь іншій.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Українська мова як рідна в Україні за областями за переписом 2001 р.53,3% громадян України спілкуються в побуті українською мовою, у той час як російською спілкуються 44,5%.
Так що тобі було би корисно трохи клумаків від Фаріон отримати, щоб кремлівьску пропаганду з голови вибити.
- Автор теми
- Платиновий учасник
Повна маячня. Я тобі можу розказати, яка мова насправді основна в Україні, за винятком 3-ьох західних областей, і то ще й за винятком великих міст. І це ніяка не пропаганда, а просто більш як 10-тирічний досвід. Я чудово знаю, що українську сприймають як рідну лише у нас. Відїдь сотню кілометрів на схід - і її як і не бувало. А якщо врахувати, що, наприклад, повністью російськомовний Дніпропетровськ сам один більший по населенню за всю Хмельницьку область - то твоя статистика, скажимо так, викликає здивування.Островський О.В. пише:
53,3% громадян України спілкуються в побуті українською мовою, у той час як російською спілкуються 44,5%.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Да ти шо? Ану розкажи но мені які міста нашої країни вже відвідав ти?Михайло Ворончук пише: Ой Саня, Саня... Нічого тебе життя не вчить Вилазь з під компа, проїдься по країні, перевір сам. Це не дорого. Розвієшся за одно. Ти хоть трісни - а російська поки що перемагає. І буде першою ще дуже довго.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Островський О.В. пише: Повна маячню пишеш ти, я свої слова підкріплюю соціологічними опитуваннями та всеукраїнським переписом, а що натомість наводиш ти? Своє спотворене світобачення?
Саша, ти віриш в статистику? Одна дуже розумна людина колись сказала:
"Только та статистика надежна, которую сфальсифицировали вы сами." Уинстон Черчилль
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- olhavs
- Елітний учасник
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
- Автор теми
- Платиновий учасник
ЗІ. На заході відвідав усі областні центри - величезна к-сть людей, які, наприклад, бажають читати саме російською, хоча суржиком шпрехають не гірше за мене. Сам був в шоці.