- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Яценюк і Аваков відкрили конкурс у поліцію Хмельницького
Яценюк і Аваков відкрили конкурс у поліцію Хмельницького
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
А от ні капельки не так. Я тепер поняв Некремлебота - якщо щось можна зрозуміти діаметрально неправильно, то ти все так і зрозумієшВсе що зрозуміло з твого спітчу, що як завжди всі мудаки, жизнь гавно.
І таки зобовязані. Якби я виліз на абразуру з яимось гаслом, переміг (ну чи підтримував би ці дії) - на мені лежить відповідальність за перемогу. Так що від неї, радімої, нікуди вже младореформаторам не втікти. Хіба під Ростов.
Ну от шо, шо, а ставлення за приклад "країни чудес" я від тебе не очікував Ти не забувай, що одне діло коли це робиться для здешевлення виробництва, чи, хай навіть під тиском санкцій, поступово - це одне. А коли за одну "чарівну ніч", шляхом нехитрих маніпуляцій, новопомазана влада обкрадає своїх громадян на мільярди доларів - це трішки інше. І звязок тут таки самий прямий - путч - обвал, путч - обвал. Побачиш, ще що буде після осінньо-зимового майдану (чи як ти казав - "продовження майдану, бо він ще не кінчився"). Якщо він тільки буде вдалим - зразу готов на продаж бакси Хоча, за останній час, я уже сумніваюсь в його успіху - дуже вже туго "закручують гайки".Росія без путчів знецінила валюту втричі
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Тобі такі приклади зрозуміліші.Ну от шо, шо, а ставлення за приклад "країни чудес" я від тебе не очікував
Мені здається ви самі себе не можете зрозуміти.А от ні капельки не так. Я тепер поняв Некремлебота - якщо щось можна зрозуміти діаметрально неправильно, то ти все так і зрозумієш
NopeІ таки зобовязані.
Так і знав, що підеш в цей степ, але я тебе розчарую. Я говорю про інфляцію ще до подій в Криму.Ти не забувай, що одне діло коли це робиться для здешевлення виробництва, чи, хай навіть під тиском санкцій, поступово - це одне. А коли за одну "чарівну ніч", шляхом нехитрих маніпуляцій, новопомазана влада обкрадає своїх громадян на мільярди доларів - це трішки інше.
а ти оптиміст бачу)осінньо-зимового майдану
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Дмитрий, не поверишь: но от таких речей "да я бы то, да я бы то..." тошнит уже. Используя твои же аргументы: хочешь доплачивать - так доплачивай, делов-то, искореняй и разрушай! Или ты фантастику признаёшь только в в ваших с Ос-ом спитчах? Но почему-то такие вещи дальше "даябыихов" никогда не идут.Paks пише: Тут я бы уже ментам доплачивал 50% суммы от штрафа, если они таких ловили бы.
Да не вопрос - когда речь идёт о справке про прививку (или о красивом выступлении среди плебеев на форуме) я тоже готов медсёстрам кадыки рвать, кричать им об их обязанностях и грозить горящими кущами.Paks пише: Или еще пример: у меня жена/ребенок болен, а я буду тут вступать в споры, я заплачу сколько надо, а там лишь бы сделали правильно все. Это отмазка на 5-ть. Вместо того, что бы как мужик врачу сказать - чуви, я тебе кадык голыми руками вырву, если что-то пойдет не так по твоей вине и ей тут будет не комфортно, как тряпка на задних лапках несут мзду за то, что бы человек свою роботу выполнял, которую он на должности ОБЯЗАН выполнять.
А потом уже, если хочешь - за хорошую работу на чай оставляй или не оставляй, твое дело.
Я тебе ещё раз повторю: я говорю на основании собственного опыта. Судя по всему ты понятия не имеешь что такое
, и слава богу. Жаль только , что ты заодно не имеешь ни малейшего представления о чём пишешь.у меня жена/ребенок болен
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Ну і от що тут скажеш? От здається йому, і все тут))) Істина в останній інстанції))))Островський О.В. пише: Мені здається ви самі себе не можете зрозуміти.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Некремлебот пише:
Дмитрий, не поверишь: но от таких речей "да я бы то, да я бы то..." тошнит уже. Используя твои же аргументы: хочешь доплачивать - так доплачивай, делов-то, искореняй и разрушай! Или ты фантастику признаёшь только в в ваших с Ос-ом спитчах? Но почему-то такие вещи дальше "даябыихов" никогда не идут.Paks пише: Тут я бы уже ментам доплачивал 50% суммы от штрафа, если они таких ловили бы.
Так искореняю, если где-то нарушил и меня поймали, то плачу как положено, с составлением протоколов и прочих бумажек.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
До нової поліції Хмельницького записалися понад 3,5 тисячі кандидатів
Упродовж перших шести днів прийому до нової поліції заявки подали 3682 кандидати. Як повідомили у прес-службі міліції, із них 54% подали анкети онлайн, 46% кандидатів заповнили документи у пункті прийому. Більшість охочих нести службу в новій поліції — це чоловіки. На сьогодні їхня частка складає 66,3%.
Нагадаємо, набір кандидатів до нової патрульної поліції Хмельницького триватиме до 21 серпня. Пункт прийому анкет розташований в приміщенні Хмельницького академічного театру імені М.Старицького (вул. Соборна, 60).
Бажаючі особисто подати заявку та заповнити анкету можуть звертатися за вказаною адресою щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 18.00. При собі потрібно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Бажано — посвідчення водія.
Заповнити онлайн-анкету та детальніше ознайомитись із умовами конкурсу можна на сайті www.mvs.gov.ua або за телефоном «гарячої лінії» — (0382) 70-40-01.
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Яценюк і Аваков відкрили конкурс у поліцію Хмельницького