- Дописи: 850
- Подяка отримана: 133
А все дуже просто - не хочете давати хабарі - не давайте, з відповідними наслідками (ну, наприклад, якась ВКК вас признає абсолютно здоровим, при тому що ви, можливо, уже одною ногою в могилі). Почніть сплачувати чесно податки. Перестаньте смітити на вулицях (якщо ви до цього смітили). Ну коротше поводьтесь так, як оспівані нашої держпропагандою європейці. І у ВАС - буде Європа.Добре,які,по-вашому,конкретні дії треба робити.щоб ситуація змінювалась на краще
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Нічого не буду писати про книжку "Всесвітня історія. 8 клас", при бажанні перечитаєш, я тобі недавній досвід нагадаю, коли "сіра маса" уже підтримувала "щирих людей" - 2004 і 2014 роки, країна третього світу розташована на сході Європи. Нагадати чим закінчилось, чи сам на вулицю носа вистромиш?А саме прикро, що сіра більшість ніколи не підтримає людей, які щиро прагнуть щось змінити на краще.
Не рівняй всіх по собі.Ви сидите в лайні і не хочете з нього вилазити, бо так легше.
Ми то якраз цьому не дивуємось, і (наскільки можу судити по постам НК) дуже добре знаємо звідки вона береться. А от ти, очевидно, це собі дуже слабо уявляєш (ну або прикидаєшся) раз вважаєш, що одіті в пошиту на американський манер форму колишні "герої" майданів цю проблему вирішать. Це або "наівняк", або просте бажання пристосуватись. Якщо друге - нічого не маю проти, я б теж так робив на твоєму місці.а потім щиро дивуватись звідки у нас береться корупція
А оце дарма. Розумні люди якраз таки про це саме і говорять.Не слухати розумних людей
В тому тоі проблема, що ти не розумієш різниці абсолютно між 2004 і 2014 роком."сіра маса" уже підтримувала "щирих людей" - 2004 і 2014 роки, країна третього світу розташована на сході Європи. Нагадати чим закінчилось, чи сам на вулицю носа вистромиш?
Наївняк, це вважати, що в поліції зараз одні герої майдану. Ти як завжди все спрощуєш і підганяєш під свою збочену призму світосприйнятя.А от ти, очевидно, це собі дуже слабо уявляєш (ну або прикидаєшся) раз вважаєш, що одіті в пошиту на американський манер форму колишні "герої" майданів цю проблему вирішать. Це або "наівняк", або просте бажання пристосуватись. Якщо друге - нічого не маю проти, я б теж так робив на твоєму місці.
Островський О.В. пише: Якщо відверто, то від ЗП великих дійсно буде мало толку, якщо суспільство буде так толерантно відноситись до корупції. Для прикладу взяти той самий паспортний, я не полінився і не постаив їх на місце, а більшість людей й далі продовжують нести мзду.
Народ, якщо корупція то так добре, то не треба лицемірити, скажіть, що вас все влаштовує і тоді нафіг ті реформи.
Про мене кажучи я так і роблюкоторую он на должности ОБЯЗАН выполнять.
Знову малюєш для себе ілюзії.Під "героями" я маю на увазі покоління яке здатне настільки повестися на лозунги про "здєсь і січас".
Ніфіга я тебе не зрозумів. Все що зрозуміло з твого спітчу, що як завжди всі мудаки, жизнь гавно.Ну що, все розжовувати по реченню? Ти все добре зрозумів і без цього, і лиш хочеш щоб я тут зараз почав розпинатись і щось доказувати
Та фішка ж у тому, що МЕНІ доказувати якраз таки нічого не треба
Це уже ТОБІ, і тим кого ти підтримуєш треба доказати для мене, що ви дійсно на щось там здатні. Отмазки тіпа "папєреднікі" і "народ у нас бидло", як так тут люблять говорити - уже не проканають.
Ще одне узагальнення для підсилення? Росія без путчів знецінила валюту втричі, так що звязок з "путчами" слабуватий.Різниця між путчами звичайно є, це все завжди індивідуально, але результат завжди один. Тоді бакс з 5 до 8, зараз з 8 до 24. Всьо.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua