Новий виток боротьби 18 лютого
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Хм... Так здається ж "загинання економіки" почалось тільки недавно? З місяць назад опозиція оголосила, що "злочинна влада" (тм) обвалила доллар, і все таке. А до того було все чікі-пікі. Чи память НАСТІЛЬКИ вже коротка?Green Lord пише:
Ще один типовий аргумент "защітніка аурум-унітаза".LuK пише: ну да, з бітами,пневматикою,коктелями Молотова...
Звичайно, називати наслідки причиною - це ваше форумне кредо, проти цього не попреш. Змітає всі аргументи.
Переддефолтний стан, загинання економіки - то все через біти, пневматику та коктейлі Молотова.
Постійні поломки потягів Хюндай - то взагалі діяльність окремого терористичного угрупування антихюндайного призначення в масках.
І так далі - всі негаразди в країні через "мирних" протестувальників.
Які аргументи? Вам пишуть - "мирні" демонстранти йшли обвішані зброєю як Арнольд Шварценегер у фільмі "Командос", а ви зразу стрілки переводите на "Хюндаї". А власне заперечити то нічого, правда ж? Бо таки ж йшли. Розрив шаблону.
Да, да, я знаю - "пафос" і "двійкова логіка". Давайте - тєрзайтє меня.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
Різноджерельнийlamer85 пише: Хроніка подій є - будь ласка читай - в 11.07, без всякої причини "мирні демонстранти" полізли на мєнтів. Але вашому брату в очі сци - а він "дощ іде".
- lamer85
- Платиновий учасник
Після десятків "відрізаних вух" і зламаних щелеп з якими люди дають жваві інтервю - мені чогось більше віриться в цьому плані мєнтам, а не забреханій по вуха "апазіції" (мєнти не ліпші, але все ж до "свободолюбців" їм далеко). Про "миролюбиво" - не читав. Якраз навпаки. НАРЕШТІ, у влади десь почали трішки проростати, звиняйте, яйця, і немита рагульня отримала відповідний опір на свої дії (далеко не адекватний - загиблих було б не 25, а 250). Але отримала у ВІДПОВІДЬ. Як кажуть - "терпи тіло, чого хотіло".Green Lord пише:
Різноджерельнийlamer85 пише: Хроніка подій є - будь ласка читай - в 11.07, без всякої причини "мирні демонстранти" полізли на мєнтів. Але вашому брату в очі сци - а він "дощ іде".
асенізатораналізатор ви наш, ще забули дописати, що в тій же ж хроніці міліція діяла виключно миролюбиво та без застосування вогнепальної зброї, а всі вогнепальні поранення у протестувальників - то агресія з боку агресивно налаштованих інших агресивних протестувальників.
Про те що самі ж своїх - вірю й тому, що нещодавно ж попідривалися коли молотових готували. Це ж все таки не солдати, а рагулі. Більшість в армії не служило.
Ось доречі, про "вониждітей" дуже цікавий сьогоднішній випадок - vz.ua/news/29252-chernigovskim-manyakom-...las-banda-podrostkov
- Green Lord
- Елітний учасник
Дійсно, ви плюєте проти вітру, а потім кажете що дощ іде.lamer85 пише: Після десятків "відрізаних вух" і зламаних щелеп з якими люди дають жваві інтервю - мені чогось більше віриться в цьому плані мєнтам, а не забреханій по вуха "апазіції" (мєнти не ліпші, але все ж до "свободолюбців" їм далеко). Про "миролюбиво" - не читав. Якраз навпаки. НАРЕШТІ, у влади десь почали трішки проростати, звиняйте, яйця, і немита рагульня отримала відповідний опір на свої дії (далеко не адекватний - загиблих було б не 25, а 250). Але отримала у ВІДПОВІДЬ. Як кажуть - "терпи тіло, чого хотіло".
Про те що самі ж своїх - вірю й тому, що нещодавно ж попідривалися коли молотових готували. Це ж все таки не солдати, а рагулі. Більшість в армії не служило.
Ось доречі, про "вониждітей" дуже цікавий сьогоднішній випадок
Де ж ті десятки безвухих з перебитими щелепами, що роздають жваві інтерв'ю? Покажете?
В міліції яйця почали проростати? Та в міліціянтів матню розриває, коли гамселять тих, хто не має "біт, масок та коктейлів".
А от тих обвішаних зброєю "командос" щось не дуже міліція чіпає, бо ті ще можуть відбити зародки яєць - і тоді алєс - "non vagina non red cogorta".
Сказали б одразу, що
- lamer85
- Платиновий учасник
Не уважно читаєте - не в міліції, а у влади. Хоча я поспішив з висновками - після вчорашньої розмови з піндосами, Овощ знову почав "до миру" закликати. Хоча давно уже пора розкатати цю братію по майдану тонким шаром. Тому, очевидно, з яйцями все той же дефіцит.Green Lord пише: Де ж ті десятки безвухих з перебитими щелепами, що роздають жваві інтерв'ю? Покажете?
В міліції яйця почали проростати?
Безвухих і перебитих не покажу - бо всі у Лондоні. Де ж я вам їх зараз дістану? Строчать зараз заклики іти кожному отримати свою "кулювлоб"(тм).
А ці йдуть. Ну то що ж тут скажеш? Хочете - отримуєте.
Хоча знову ж повторюся, якби дійсно застосовувалась бойова зброя - кількість жертв, і результати сутичок були б зовсім іншими. Як сьогодні у Хмельницькому - якусь бабу прошили з автомата під СБУ. Там уже все чесно. Відео є. При смертях "хероїв", завважте - внятних відео чи фото свідчень нема до цих пір. Хоча хто стриляв так і не зрозуміло. З відео видно що з протилежного боку вулиці.
Шкода, що мої слова таки справдились - відчував я що так буде. Готуйтесь, рагулі - скоро з вас зроблять другу Сербію. Можете відділятись хоч зараз. За вас це вже все одно вирішили.
- Green Lord
- Елітний учасник
Неуважно думаєте - не влада дала відпір, а міліція (як елемент влади).lamer85 пише: Не уважно читаєте - не в міліції, а у влади.
То може не тра заявляти про десятки, дописуючи нулики до кількості?lamer85 пише: Безвухих і перебитих не покажу - бо всі у Лондоні. Де ж я вам їх зараз дістану? Строчать зараз заклики іти кожному отримати свою "кулювлоб"(тм).
За старою звичкою знов дописали нулики до реальних цифр. Як завжди - мінімум об'єктивності, зате "дописи від експерта".lamer85 пише: Хоча знову ж повторюся, якби дійсно застосовувалась бойова зброя - кількість жертв, і результати сутичок були б зовсім іншими. Як сьогодні у Хмельницькому - якусь бабу прошили з автомата під СБУ. Там уже все чесно. Відео є. При смертях "хероїв", завважте - внятних відео чи фото свідчень нема до цих пір. Хоча хто стриляв так і не зрозуміло. З відео видно що з протилежного боку вулиці.
Вже навіть змінили термінологію - вже не вогнепальна зброя, а бойова. Так і до ще чогось дійдемо. Головне щоб була зброя, можна навіть без набоїв. В нас зброя (бойова / вогнепальна) стріляє виключно за рахунок репутації.
Головне не забувайте хвалити частіше свою прозорливість. А поки не забуваєте, майдауни вже почали нову ескалацію насильства, вже не засирають, а навіть відкрито засцикають місто:
- muko
- Елітний учасник
- Дописи: 231
- Подяка отримана: 37
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
Green Lord неведись на провокації. lamer85 тролить тебе провокує а ти ведешся. так саме як ти мене спровокував в темі з Леніним а я неопитний формний боєць взяв і повівся. неповторюй моїх помилок.
по темі. Янукович просто скот. в заяві сказав що жодна влада нестоїть жодної пролитої краплі крові. а сам тримається за владу до останнього. хоча крові вже пролито дуже багато з обох сторін.
- lamer85
- Платиновий учасник
Все? Памперс повний соплєй...muko пише: lamer85 ти їбануте на всю голову, це тебе треба тонким шаром розмазати, так шоб твоя гнила суть аж цвиркала навкруги. Сидить перед монітором і умнічає тут гівна кусок, а сам далі своєї канури носа не показує
А деанонімізуватися слабо? Ану давай - імя, прізвище і адресу - поспілкуємось. Побачимо хто з нас сидить в конурі, бейбі
Засцяв? Ну я так і думав.
PS. Коли це я ховався, дитино? Всі прекрасно знають хто я і де мене знайти. Тут уже немало "хероїв" поривалось - поки що ніхто так на рандеву і зявився.
- lamer85
- Платиновий учасник
Ви хоч свої власні слова перечитуєте, перед тим як натискати "Відправити"?Green Lord пише: Неуважно думаєте - не влада дала відпір, а міліція (як елемент влади).
То може не тра заявляти про десятки, дописуючи нулики до кількості?
Головне щоб була зброя, можна навіть без набоїв.
По вашому влада у нас уже не при ділах? Так вона ж злочинна. Тим більше ви беретесь перебріхувати МОЇ слова. Я написав влада - значить влада. А хто там виконувати буде наказ - міліція, СБУ, пожежники, сантехніки, чи ще хтось - абсолютно все одно.
"Нулики"? Ви про "іронію" колись щось чули? Гіперболізація? Такі терміни знайомі? Навряд. На 1-му курсі такого не вчать.
Оце вже новина! Тобто кожен у кого є зброя - вбивця і прислужник режиму? А як же тоді з автоматами, що везуть майдаунам в данний момент? За вашою логікою - наявність зброї автоматично їх у псів Яника перетворює.
Мдя...
Серед усіх користувачів цього недофоруму - ви генеруєте найбільше лулзів - навіть Саша Островський порівняно з вами просто геній демагогії.