Новий виток боротьби 18 лютого
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Як все запущено.
А можна поцікавитись (тільки тримайте себе в руках, ок)? Ви ще якісь "імпортні" слова крім "пафос" знаєте?
Мені здається, це у вас слово-паразит.
Висновки я роблю лиш аналізуючи інформацію з різних джерел. Досить цікаве заняття, я вам скажу
А взавтра (ну уже сьогодні) - я зроблю ще цікавіше - піду до людей (справжніх, не інтернетних тролів-любителів) і поцікавлюсь темою влад, революцій і т.д. Цікаво, що про те думають рядові "тітушки", як ви ніжно величаєте більшість населення України. Потім розкажу про результати.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
Ви вмієте аналізувати та ще й з різних джерел? Ви мене дивуєте! Шкода що результат аналізу примітивний, і я таки купився на це.lamer85 пише: Висновки я роблю лиш аналізуючи інформацію з різних джерел. Досить цікаве заняття, я вам скажу
...
Потім розкажу про результати.
Але заради мене не втомлюйте себе - ваш двійковий аналіз більш цінний не для любителів. Побережіть себе для інших!
- lamer85
- Платиновий учасник
Просто вам не подобаються результати от і все, а не "примітивний". Але я не ображаюсь.Green Lord пише: Побережіть себе для інших!
Дивна ваша порада. Навіщо мені себе берегти? Я всього себе присвятив людям - нести добро і світло. Хоча шлях доволі невдячний.
Не думайте, що це лиш заради вас - це, в першу чергу, заради тих до кого я піду. Але це вкрай цінне джерело інформації. Після спілкування з 20-30 ЖИВИМИ людьми - можна зробити дуже цікаві висновки. Але ви, напевне, уже й забули, як воно - з живими? Спробуйте.
ps. От доречі ще один ваш шаблон "двійковий аналіз". Тулите цей вираз куди треба, і куди не треба. Ну не гарно ж так. Хоч який курс, зізнайтесь? Бо чую студента-гуманітарія.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ось що думка киянина
- LuK
- Адміністратор
ну да, з бітами,пневматикою,коктелями Молотова...Dj Os пише: Люди йшли на мирний мітинг,
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
Ще один типовий аргумент "защітніка аурум-унітаза".LuK пише: ну да, з бітами,пневматикою,коктелями Молотова...
Звичайно, називати наслідки причиною - це ваше форумне кредо, проти цього не попреш. Змітає всі аргументи.
Переддефолтний стан, загинання економіки - то все через біти, пневматику та коктейлі Молотова.
Постійні поломки потягів Хюндай - то взагалі діяльність окремого терористичного угрупування антихюндайного призначення в масках.
І так далі - всі негаразди в країні через "мирних" протестувальників.
- Symbioz
- Платиновий учасник
"если Донбасс кормит Ураину, почему же донецким учителям перестали платить зарплату, как только Львов перестал платить налоги..."
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- lamer85
- Платиновий учасник
Ти ж теж не витреш.Dj Os пише: lamer85, ти усвідомлюєш шо всю цю ахінею ти потім вже не витреш? Люди йшли на мирний мітинг, їм розбили голови, а ти їх дебілами називаєш? Ти взагалі хворий на всю голову! В тебе нема ні співчуття, ні совісті, ні гідності.
Оробець прямо сказала, що цей "мирний мітинг" показуха. Прямим текстом було сказано, що ніфіга він не дасть. Навіщо ж вели? А от для того й вели - щоб кров полилась. Хто цьому повірив і пішов - дебіли. Причому в медичному значенні цього терміну.
Ну і якщо ти думаєш, що хтось напав на цей "мирний мітинг" - це, друже мій - клініка. Чи в тебе щось з очима, чи з психікою.
Хроніка подій є - будь ласка читай - в 11.07, без всякої причини "мирні демонстранти" полізли на мєнтів. Але вашому брату в очі сци - а він "дощ іде".
- lamer85
- Платиновий учасник
Ураїну? Сам придумав?Symbioz пише: Цікаву фразу прочитав:
"если Донбасс кормит Ураину, почему же донецким учителям перестали платить зарплату, как только Львов перестал платить налоги..."
А чому не платять - причина проста - і там, і там олігархи. І там, і там просто ГІГАНТСЬКА різниця між багатими і бідними. Що, власне, й вивело людей на майдани (а не євроінтеграції, чи "звірячі побиття"(тм) "вониждітей"(тм))