Новий виток боротьби 18 лютого
- lamer85
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Повернути - це ж як??? Навіть важко уявити, що хтось міг повірити у цю шнягу. Ні ПР, ні комуняки не збирались голосувати за зміни. Вони у більшості. Апазіція у меньшості. Яким боком це "повернення" мало відбутись, люди добрі? Проста ж арифметика.Dj Os пише: Ну от не вміє влада діяти цивілізовано. Зрозумівши шо в парламенті можуть повернути Конституцію 2004 року Яник дає відмашку на бойкот голосування та силове придушення Майдану.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Green Lord
-
- Елітний учасник
-
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
- lamer85
-
- Платиновий учасник
-
Вигляд дійсно дебільнийGreen Lord пише:
Тамбовський вовк тобі геноссе...lamer85 пише: а у вас як, товариші?
"Ду ю шпрехен франсе?"

- Green Lord
-
- Елітний учасник
-
Розтлумачте це випадковим жертвам, які виявились не там і не в той час. Але певно в такі випадки (випадкові жертви) вам занадто складно повірити. Бо це ж не ази.lamer85 пише: Але справа не у формі і не у змісті - а в МІСЦІ і ЧАСІ. Якого милого полізли? Не можна у владу кидатись гівном безкінечно. Будь-яка держава - апарат насильства. Це ж ази. І якщо ці люди того не знають - вони таки дебіли, і так їм і треба.
- lamer85
-
- Платиновий учасник
-
Випадкові жертви там, де людей без пропуска роздівають догола?Green Lord пише: Розтлумачте це випадковим жертвам, які виявились не там і не в той час. Але певно в такі випадки (випадкові жертви) вам занадто складно повірити. Бо це ж не ази.

- Green Lord
-
- Елітний учасник
-
Можете підкріпити оцей весь свій пафос якимись аргументами? Написали відвертий маразм, з претензією, що все написане вами є саме єдино можлива істина, в яку тра також "повірити".lamer85 пише: Випадкові жертви там, де людей без пропуска роздівають догола?
Випадкові жертви там, де зі всіх гучномовців людей просили розійтись, бо зараз будуть мантати по печінках? Чи ви не дивились трансляції - все ж є на відео. Там випадкових людей нема. І дуже правильне ви слово вжили "повірити". От тут вся основа. Головне "повірити". Повірити, наприклад, що люди 3 місяці, ЯК ВИЯВИЛОСЬ 3 ДНІ НАЗАД, виявляється стояли за Конституцію 2004 року. Що, що? Євроінтеграція? Побитя "вониждітей"? Нєєєє... Хто вам таке сказав? Ви за недороблену Кучмівську конституцію стоїте і лєте кров. Головне повірте.
Де ж ті відео? Де ж ті гучномовці?
- lamer85
-
- Платиновий учасник
-
А я вже запереживавGreen Lord пише: Можете підкріпити оцей весь свій пафос якимись аргументами? Написали відвертий маразм, з претензією, що все написане вами є саме єдино можлива істина, в яку тра також "повірити".
Де ж ті відео? Де ж ті гучномовці?

Відео нажаль не можу надати, але от тільки но читав про "штурм" Українського дому та "зачистку" Майдану. При бажанні знайдете, на тих же інпресах і вєстях.
Міліція попередила - зараз будуть вжиті такі-то дії. Ті хто сидів в Українському дому, наприклад, вирішили не лізти на рожон, а після попередженння самі покинули будівлю. І всі цілі. І ніяких "звірячих побиттів"(тм).
- Green Lord
-
- Елітний учасник
-
Вам ще залишилось тільки почитати-просвітитись, що сьогоднішні протистояння в Києві почались не зі штурму Укрдому і попередження про зачистку, а десь з години 8-9 ранку. І ареал не обмежується вулицями Грушевського, Інститутською та урядовим кварталом. Чи "дядькові" заважко займатись такими справами (пафос муляє)?lamer85 пише: Відео нажаль не можу надати, але от тільки но читав про "штурм" Українського дому та "зачистку" Майдану. При бажанні знайдете, на тих же інпресах і вєстях.
Міліція попередила - зараз будуть вжиті такі-то дії. Ті хто сидів в Українському дому, наприклад, вирішили не лізти на рожон, а після попередженння самі покинули будівлю. І всі цілі. І ніяких "звірячих побиттів"(тм).
Звичайно, люди ж самі винні. Інших варіантів нема - у вас тільки двійкова система (вкл./викл.)
- lamer85
-
- Платиновий учасник
-
Нуну, мій маленький, не піньтесь так. Я ж по доброму.Green Lord пише: Чи "дядькові" заважко займатись такими справами (пафос муляє)?

Якщо я десь написав, що все ПОЧАЛОСЯ зі штурму УД - кидайте у мене каміньчика.

Я розумію, це важко - революційна гаряча сильно зклеює мозкові звивини - але зробіть зусилля над собою. Не живіть постами оробеців і ії подібних. Снайпери, гранати... Це ж все марення душевнохворої квітки.
Будь-кому зрозуміло, що коли процюють снайпери і кидаються гранати - люди вмирають сотнями. А цього нема. Кількість загиблих міліціонерів поки що перевищує кількість загиблих "хероїв". Видно "гранати у ніх нє той сістєми".

- Green Lord
-
- Елітний учасник
-
Та невже? Це вам рупор Медведчука нашепотів?lamer85 пише: Нуну, мій маленький, не піньтесь так. Я ж по доброму.
Якщо я десь написав, що все ПОЧАЛОСЯ зі штурму УД - кидайте у мене каміньчика.
Я розумію, це важко - революційна гаряча сильно зклеює мозкові звивини - але зробіть зусилля над собою. Не живіть постами оробеців і ії подібних. Снайпери, гранати... Це ж все марення душевнохворої квітки.
Будь-кому зрозуміло, що коли процюють снайпери і кидаються гранати - люди вмирають сотнями. А цього нема. Кількість загиблих міліціонерів поки що перевищує кількість загиблих "хероїв". Видно "гранати у ніх нє той сістєми".
Ви певно гранати тільки у фільмах про війну бачили (причому у радянських, де гранатою нищили роту)?
Про світло-шумові та зі сльозогінним газом я вперше вам повідомив?
Наявність снайперів вже означає що вони одразу ж "працюють"?
Ви вже подались в психіатри - по дописах ставите діагнози?
Приміряли на себе з десяток різноманітних спеціальностей, натерли-намуляли ними собі пафос, і починаєте уявляти себе батьком нації в масштабах форуму. По-батьківські, зі скупою сльзою відпускаєте поради, відпускаючи гріхи нерозумним діткам-форумчанам.