- Дописи: 661
- Подяка отримана: 194
Ну я щось, ні у відео, ні у переліку від (надіюсь), поки що друга Dj Os закону про "хто попав в пробку - посадити" - не знайшов. 2 рази передививсь. Про авто там тільки про колони по 5 машин. Ну так це ж саме записане і в ПДД - 5 машин і дистанція між ними. Цей закон взагалі нічого не поміняв. А деякі з представлених законів, ще й ПОМЯКШИЛИ ті що були до них. Який тут, вибачте "п*здец" хто побачив - загадка. Звичайно - закони провладні, і зроблені під "майдан" (шоб розігнати пошвидше), але наступна ж сесія внесе поправки і про них забудуть (бо нинішня влада - це майбутня опозиція - їм теж "майданити" доведеться в разі програшу на виборах). А собі вони гірше не зроблять.GoBLin пише:
lamer85 пише: Еееее... А зараз хіба не так?
Ну до этого времени, за то, что попал в пробку не сажали
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Браво! Просто геніальне тлумачення.Ну так це ж саме записане і в ПДД - 5 машин і дистанція між ними. Цей закон взагалі нічого не поміняв.
Ти або жирний троляка або бахнутий на всю головуА деякі з представлених законів, ще й ПОМЯКШИЛИ ті що були до них.
Ой ти вредний. Ти розберись спочатку. А потім обзивайся.Dj Os пише:
Браво! Просто геніальне тлумачення.Ну так це ж саме записане і в ПДД - 5 машин і дистанція між ними. Цей закон взагалі нічого не поміняв.
Ти або жирний троляка або бахнутий на всю головуА деякі з представлених законів, ще й ПОМЯКШИЛИ ті що були до них.
А, ну раз так... Ось я тільки зараз взнав що ти не за "опозицію". Я же не екстрасенс. Проте все ж не зрозуміло - що ти пропонуєш ЗРОБИТИ? Поплакатись один одному які ми бідні (байдуже де це буде - на шепетівському форумі, чи на київському майдані)? Чи навпаки - покричати які ми класні?Dj Os пише: Моя реакція свідчить лише про те, що за стільки місяців я зрозумів, що тобі щось пояснювати абсолютно безперспективно. Який сенс витрачати свій час надалі?
От шо ти завів стару платівку за опозицію, я що десь писав за неї? Мені вона так само монопінесуарна як і тобі, якщо з людьми, допомагає - нічого не маю проти, плужить як влада - я її так само за це хаю як і ти.
В твому обмеженому світогляді всі хто проти Яника, обовязково сліпо у всьому підтримують опозицію. Друже зрозумій нарешті, що люди вийшли не за Юлю, не за опозицію...вони вийшли на Майдан за своє майбутє. Не за Європу, не за геїв, а саме за своє гідне майбутнє в своїй країні.
Мені вже остогидли ці коменти тіпа "а он у вашій Європі", "а ваша опозциія". Якщо нічого запропонувати і обговорити по суті, то не суй ліпше свого носа, зробиш послугу для всіх і себе в тому числі.
Якщо ти вважаєш, що твоя "нейтральна" робить тебе якимось особливо мудрим і поважним в очах інший людей, то ти глибоко помиляєся, ти виглядаєш лише рабом, який змирився із своїм становищем.
Я тобі скажу так, зараз пофігу кого посадити замість Яника на трон. Це не 2004 рік і люди не розійдуться по домам, будь хто ставши президентом буде мати купу очей, які пристально слідкуватимуть за кожним його кроком. Головне посадити Яника в тюрягу, щоб наступники знали що їх чекає у разі непокорі свому народу.Але методи, якими їм запропонували вирішити цю несправедливість - нічого не дадуть. А вірніше лише допоможуть змінити одні морди на інші. Бо людей у черговий раз використовують.
Ніколи не мав такої мети - "сіяти депресняки". І за Люк теж такого не поміча. Дуже життєрадісна. Просто вважаю це немудрим витрачанням часу - і вся світова історія на моєму боці. Останні події в Єгипті - ну майже 1 в 1 наша ситуація - скинули, посадили, "люди" дорвались до влади (т. зв. брати-мусульмани - їхній варіант "майдану") не без допомоги головної країни світу. Просто атомний звіздєц, який після цього почався, думаю, всім відомий. Побігли до тих, кого називали "диктаторами" і т.д. щоб хоч який небудь порядок у країні відновити. Тепер ці "люди" в тій країні поза законом. І це буквально за декілька місяців. Полюси перекинулсь декілька разів! Це лиш найсвіжіший приклад. За сторіччя їх було десятки, якщо не сотні. І ЗАВЖДИ з одним результатом. А історія, як відомо - розвивається по спіралі.Dj Os пише: Ти кажеш про неефективні методи досягнення мети, в чомусь я погоджусь, але зараз головне вичерпати всі законні методи зміщення Яника з поста. От якщо вже вони вичерпаються, то тоді сам розумієш до чого це призведе.
Головне щоб люди не піддавались на такі депресняки, які тут сієш ти, Люк і вам подібні.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua