Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ну все - тепер як у європах - плюнув на портрет презика - зразу 3 роки тюрми. Як у Великобританії. Вийшов з праропором "УНА-УНСО" чи ще будь-кого хто з Германією дружив - 5 років. Рухаємось все таки у Європу. Це тішить.Dj Os пише:
Як вам цей пиз*ець, який відбувся сьогодні у парламенті?
Як вам відчути себе в тоталітарній державі?
Дай но пруфлінки на цю дурню яку ти написав тутНу все - тепер як у європах - плюнув на портрет презика - зразу 3 роки тюрми. Як у Великобританії. Вийшов з праропором "УНА-УНСО" чи ще будь-кого хто з Германією дружив - 5 років. Рухаємось все таки у Європу. Це тішить.
Нема бажання (бачив лиш 2 дні назад репортаж про осквернення портрету королеви - а шукати впадло). Тема не варта обговорення. Якщо вважаєш навпаки - мені дуже шкода.Dj Os пише:
Дай но пруфлінки на цю дурню яку ти написав тутНу все - тепер як у європах - плюнув на портрет презика - зразу 3 роки тюрми. Як у Великобританії. Вийшов з праропором "УНА-УНСО" чи ще будь-кого хто з Германією дружив - 5 років. Рухаємось все таки у Європу. Це тішить.
Ойойо... Не очікував такої реакції. Та дарма - я лиш висловив думку. Ну що поробиш - я вважаю все що відбулося у ВР - показухою і не більше. Ну от такий вже я є. І ще більш ніж впевнений - що все далеко на так страшно, як ти розписав.Dj Os пише: Міша, доки сам не розібрався толком, то не звинувачуй когось у промивці мізків. Розберись з фактами а тоді пиши дурню всяку. Королева не президент, монархія - не республіка, УНА-УНСО - не СС.
Доки ти тут тролиш, тебе вже "імєют" всякими способами. Прочитай списочок під спойлером в першому пості уважно, і зрозумієш шо тепер в нашій державі навіть весільний кортеж поза законом. Цього ти хтів? Маєш!
Осточортіло витрачати час на таких безвідповідальних людей як ти. На твої троль-репліки більше не реагую.
Еееее... А зараз хіба не так?GoBLin пише: Терь даже за то, что стоишь в пробке, могут посадить. При этом засудить даже без твоего ведома, а потом еще повесить, что скрывался от правосудия и еще штрафами обвешать
lamer85 пише: Еееее... А зараз хіба не так?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua