- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Кінець парламентаризму в Україні і початок диктатури
Кінець парламентаризму в Україні і початок диктатури
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Як вам цей пиз*ець, який відбувся сьогодні у парламенті?
Як вам відчути себе в тоталітарній державі?
Встановлення диктатури - попередні підсумки
Отже:
1. За рух у колонах більше 5 авто - вилучення прав і автомобіля на 2 роки.
2. За діяльність інформагентства без держ.реєстрації - конфіскація техніки і продукції + великий штраф.
3. Порушення порядку мирних зібрань - до 10 діб.
4. Участь у мирних зібраннях у касці, форменому одязі, з вогнем - до 10 діб.
5. Встановлення наметів, сцени чи навіть звуку(!) без дозволу(!) міліції(!) - до 15 діб.
6. Неповага до суду - 15 діб
7. Невиконання вимог про обмеження доступу до інтернету - штраф 6800 грн.
8. Невиконання "законних вимог" СБУшників - штраф понад 2 тис. грн.
9. Протокол про адмін. правопорушення можна вже не вручати особі, яку вважають порушником (достатньо т.зв. "свідків").
10. Підтвердження вручення повістки особі тепер не лише її підпис, а "будь-які інші дані"
11. Блокування доступу до житла (цілком нова кримінальна норма) - 6 років.
12. Наклеп (Повернуто до Кримінального Кодексу) - 2 роки.
13. Поширення екстремістських матеріалів - 3 роки.
14. "групове порушення громадського порядку" - 2 роки
15. Масові заворушення - 10 і навіть 15 років - будь-якого учасника Майдану можна садити за цією статтею, не кажучи вже про інші статті.
16. Збирання інформації про беркутівців, суддів та інших їм подібних - 3 роки.
17. Погроза міліціонеру чи їм подібним - 7 років.
18. Збирання інформації про суддю - 2 роки
19. НДО, які отримують кошти з-за кордону - тепер "іноземні агенти", мають платити податок на "прибуток" і офіційно називатися "іноземними агентами". Точнісінько, як в Москві
20. НДО не можуть здійснювати "екстремістську діяльність".
21. Церкви не можуть здійснювати "екстремістську діяльність"
22. Держава може прийняти рішення про заборону доступу до Інтернету.
23. Громадське об'єднання вважається таким, що бере участь у політичній діяльності, якщо воно прагне впливати на рішення органів влади (тоді на таку діяльність і її фінансування треба просити завчасного дозволу держави).
24. Людину можуть засудити (у т.ч. до багатьох років тюрми) заочно, тобто у її відсутність на суді.
25. До відповідальність за порушення правил дорожнього руху тепер можна замість водія притягнути власники авто, якщо порушення зафіксовано автоматичним засобом.
26. Народного депутата можуть позбавити недоторканності і дати згоду на його арешт без розгляду профільним комітетом - одразу на пленарному засіданні ВР.
27. "Беркут" та посадовці, які вчинили злочини проти активістів майдану, звільняються від покарання.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Ну все - тепер як у європах - плюнув на портрет презика - зразу 3 роки тюрми. Як у Великобританії. Вийшов з праропором "УНА-УНСО" чи ще будь-кого хто з Германією дружив - 5 років. Рухаємось все таки у Європу. Це тішить.Dj Os пише:
Як вам цей пиз*ець, який відбувся сьогодні у парламенті?
Як вам відчути себе в тоталітарній державі?
Хоча на ділі - нажаль ніхто тих законів дотримуватись не буде. У нас багато чого "треба, мусять, зобовязані" - але хто ж його робить?
Що цікаво найбільше невдоволення викликало саме прийняття бюджету. Воно й зрозуміло - розпиляли казну знову по регіонівськи. Все таки за бабки душа болить більше, ніж за якісь абстрактні цінності.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Дай но пруфлінки на цю дурню яку ти написав тутНу все - тепер як у європах - плюнув на портрет презика - зразу 3 роки тюрми. Як у Великобританії. Вийшов з праропором "УНА-УНСО" чи ще будь-кого хто з Германією дружив - 5 років. Рухаємось все таки у Європу. Це тішить.
- lamer85
- Платиновий учасник
Нема бажання (бачив лиш 2 дні назад репортаж про осквернення портрету королеви - а шукати впадло). Тема не варта обговорення. Якщо вважаєш навпаки - мені дуже шкода. Хотілося б думати, що ти більш толерантний до промивки мізків.Dj Os пише:
Дай но пруфлінки на цю дурню яку ти написав тутНу все - тепер як у європах - плюнув на портрет презика - зразу 3 роки тюрми. Як у Великобританії. Вийшов з праропором "УНА-УНСО" чи ще будь-кого хто з Германією дружив - 5 років. Рухаємось все таки у Європу. Це тішить.
ps. І не "нокай" - не запряг.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Доки ти тут тролиш, тебе вже "імєют" всякими способами. Прочитай списочок під спойлером в першому пості уважно, і зрозумієш шо тепер в нашій державі навіть весільний кортеж поза законом. Цього ти хтів? Маєш!
Осточортіло витрачати час на таких безвідповідальних людей як ти. На твої троль-репліки більше не реагую.
- lamer85
- Платиновий учасник
Ойойо... Не очікував такої реакції. Та дарма - я лиш висловив думку. Ну що поробиш - я вважаю все що відбулося у ВР - показухою і не більше. Ну от такий вже я є. І ще більш ніж впевнений - що все далеко на так страшно, як ти розписав.Dj Os пише: Міша, доки сам не розібрався толком, то не звинувачуй когось у промивці мізків. Розберись з фактами а тоді пиши дурню всяку. Королева не президент, монархія - не республіка, УНА-УНСО - не СС.
Доки ти тут тролиш, тебе вже "імєют" всякими способами. Прочитай списочок під спойлером в першому пості уважно, і зрозумієш шо тепер в нашій державі навіть весільний кортеж поза законом. Цього ти хтів? Маєш!
Осточортіло витрачати час на таких безвідповідальних людей як ти. На твої троль-репліки більше не реагую.
При чому тут тролінг? Я ж тебе не провокую на словасну баталію. Ти ж сам, здається, знаком запитання завершив пост? Так? Ну от маєш одну відповідь. Звиняй, що не вгодив. Може хтось напише після мене - буде ближче до твоєї точки зору. І ні в чому я тебе не звинувачував. Я тебе ще в очі не бачив. Навіть не знаю як звати - як же можу звинувачувати у чомусь? Та й я не прокурор. Згоден - моя фраза "промивка мізків" звучить образливо. Тут я перегнув. Я лиш сподіваюсь, що всі ми будемо до таких речей підходити з ВЛАСНОЮ думкою і холодною головою. А не зі слоганами мітингів і соціальних мереж.
Безвідповідальний? У чому? Я плачу податки, збори, створюю робочі місця для держави. Якої ще відповідальності з мене треба? Може це я мусив у ВР блокувати трибуну, як то ОБІЦЯЛА зробити т.зв. "опопзиція", але чомусь не зробила? Чи це я маю приймати закони? Парламентаризм, за який ти так переживаєш, проголошує якраз зворотнє - лише ОБРАНА когорта людей, має право займатись законодавчтою діяльністю. Якщо це зроблю я, або ти - аби зберегти парламентаризм - нас тут же й посадять. Щоб було по іншому, і КОЖЕН ніс відповідальність - потрібна інша форма правління - анархія. Кожен сам собі закони видає. Але ми, нажаль, поки до цього не дійшли.
Доречі про УНА-УНСО - якби подібна організація хоча б показала носа на вулицю, наприклад, у Германії (яка і є по-суті гегемоном ЄС) - їм би швиденько пояснили хто вони такі. СС чи не СС. Ось і пруф А ще простіше - спитати у поляків - хто такі різні уна, упа і т.д. Вони, як наші "проводирі" у світ ЄС можуть тут багато цікавого розказати.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- lamer85
- Платиновий учасник
Еееее... А зараз хіба не так?GoBLin пише: Терь даже за то, что стоишь в пробке, могут посадить. При этом засудить даже без твоего ведома, а потом еще повесить, что скрывался от правосудия и еще штрафами обвешать
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
lamer85 пише: Еееее... А зараз хіба не так?
Ну до этого времени, за то, что попал в пробку не сажали
- Staruy
- Користувач заблокований
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
Как сейчас помню у Шустера на "Свободе Слова" - Шустер; "- Вы будете гарантом свободы слова в Украине?" и наш Президент, всеь такой, - "Буду!" Ну вот и дождались.
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Кінець парламентаризму в Україні і початок диктатури