Мавроді та МММ-2011
- HaNeS
- Старший учасник
- Дописи: 71
- Подяка отримана: 1
Що ти маєш на увазі під "працюють"?вкладати гроші потрібно туди, де вони працюють
Я знаю, що коли платяться великі % люди йдуть і вкладають гроші.Ти надієшся на новий світовий демографічний вибух?
Термін моїх вкладів ще не закінчився, так шо з них ще нічого не отримав. Та я б такого не зробив, якби не розумів суть системи і не бачив знайомих які нормальні бабки отримують. Зараз отримую прибуток від десятництва, тобто від керівництва, я є керівником (десятником).Багато вклав? Скільки вже заробив на цьому?
Минулого разу влада розвалила МММ, а не люди перестали нести свої гроші, а куди поділись всі ті гроші? Цікаве питання, так. А я думаю шо на гроші з тих 17 камазів зараз побудовано багато дач і особняків на островах.. І, доречі, вигравших в МММ 1994 мільйони, як і програвших, просто вони тихенько помовкують, їх майже не запрошують на телепередачі, не беруть інтерв'ю і т.п.Як тільки перестане вистачати новоприбулих грошей для виплати відсотків то люди відразу почнуть забирати все і тоді все феєречно лусне, як і минулого разу.
Все правильно.Банк живет грубо говоря на разнице между процентами по депозитам и кредитам. Ну и инвестиции всякие
Може і не все схоже, але вони обидва залежні від людей і їхніх вкладень, і рушаться при їх недостатку чи тоді коли б вони одночасно прийшли забирати їх, та таке можливо лише "по команді", так званій масовій паніці.Так что ровнять банки с пирамидой не совсем корректно.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- HaNeS
- Старший учасник
Так шо вот, гроші робляться з грошей, а від нас з вами перетікають по карманам.
Так шо вот, гроші робляться з грошей, а від нас з вами перетікають по карманам.
- Lego
- Платиновий учасник
А деньги делают деньги, если они вложены то, что развивается/растет/расширяется. Или например в недвижимость.
А как в МММ они работают? Они куда-то вкладываются? На них что-то производится?
Или тупо деребанятся новые поступления?
- HaNeS
- Старший учасник
Ну я ж не кажу, що це чиста піраміда, але дивися якщо люди перестануть брати в банках кредити, то з чого ж тоді він виплатить депозити, от тобі пряма залежність! Кредити не будуть брати, депозити треба повертати… А з чого??? Що це, хоч трошки, не схоже на піраміду?Да, чувак, если ты видишь в банках пирамиду, то о чем ту т можно говорить
І тут таємниці немає, що МММ це система ПЕРЕРОЗПОДІЛУ коштів між людьми, вона нічого не виробляє, а кошти надходять лише від нових людей.
P.S. Раджу подивитися відео зверху, хлопець цікаво розповідає про суть грошей, МММ, взагалі про те що ми обговорюємо.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Хватить себе ілюзіями кормити, подумай сам, якщо люди принесли одну суму, то чого тобі мають виплатити на пару десятків відсотків більше? Піраміда працює поки такі як ти несуть бабки і шукають кого ше завербувати в піраміду. МММ впало не від того, що владі вони не подобались, а від того, шо люди перестали бабло нести, бо і так все бабло вільне шо було занесли. В сучасній Україні подібних пірамід погоріло достатньо - Інтвей, Кінгс Кепітал і тд. Сучасний МММ від них нічим не відрізняється, люди прекрасно розуміють шо кідалово, але думають шо встигнуть бабоси заробить раньше чим лусне цей фарс
- HaNeS
- Старший учасник
Перерозподіл між людьми, так як в одну одиницю часу людина не може використати мільйон, кожен бере скільки треба, а тоді вертає в систему. Подивися перше відео, там же все сказано, нашо це перепитувати.Який ше нафіг перерозподіл? Вони шо повітря перерозподіляють?
Та того шо люди нові приходять з грошима, і гроші фактично перетікають з одного кармана в другий, так звана каса взаємодопомоги.то чого тобі мають виплатити на пару десятків відсотків більше?
То шахрайські контори , МММ 2011 від них відрізняється, тим шо тут немає "верхушки", все розбите на ячейки, тобто всіма фінансовими операціями оперують такі люди як ти і я.В сучасній Україні подібних пірамід погоріло достатньо - Інтвей, Кінгс Кепітал і тд.
Ну добре, якщо ти так думаєш, то хай буде. І де тепер ті гроші, які залишилися? Ще раз кажу – перетворились на особняки на островах і дачі чиновників. Так само було з радянським банком і валютами, люди також йому завжди вірили, клали гроші і шо вони отримали в кінці? Я більше вірю МММ чим нашій теперішній владі, вони мені точно не допоможуть.МММ впало не від того, що владі вони не подобались, а від того, шо люди перестали бабло нести, бо і так все бабло вільне шо було занесли
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
Скажи нам будь ласка,скільки ти вложив у піраміду і скільки вже отримав?
п.с.на мою думку гроші краще вложувати у дітей
- HaNeS
- Старший учасник
Поки що отримав 170 бонусних гривень за реєстрацію, і отримую гроші за роботу керівника, тобто реферальні. Я скажу на них можна жити, там йде 25% від першого вкладу учасника і 10% від його наступних вкладів. Та все ж кошти краще отримувати від СВОЇХ вкладів, особливо коли то великі суми. Я розумію, що поки не можу показати цього на власному прикладі, та знайомі в яких гроші вже пролежали певний термін добре отримали. Зразу як сам отримаю свої перші ВЛОЖЕНІ кошти зразу тут відпишусь.
P.S. В дітей звичайно треба, та були б ті гроші шоб в них вкласти.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
А судячи зі всього він лусне найближчим часом...Dj Os пише: але думають шо встигнуть бабоси заробить раньше чим лусне цей фарс
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
так ось жде собака заритаHaNeS пише: Поки що отримав 170 бонусних гривень за реєстрацію, і отримую гроші за роботу керівника, тобто реферальні.