- Дописи: 1366
- Подяка отримана: 131
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
І де вона зарита? Тут нічого приховувати, я це писав вище здається, серед своїх знайомих один я є десятником (керівником), шо другим мішає стати? Я займаюсь розрахунками, приймаю гроші на депозити, заробляю не тіки зі своїх вкладів, а ще від роботи, так як не маю досить багато коштів, щоб самому вкласти.так ось жде собака зарита
Яке кідалово? Якщо всім все платиться? Ті хто мають нормальні суми, набагато більше заробляють чим я. Велика сума, маленький термін і добре виходить.Ну не може людина відверте "кідалово" захищати, якщо з цього профіту не має...
Так як і наше життя до певного часу.Сам Мавроді каже що це до певного часу
Ну да ладно, тіки шоб кошти отримати? А людям допомогти їх отримати, розказуючи про систему, вони вкладають, отримують кошти… Ну хіба це не хоч якась допомога?А ти просто заціквленний в приведенні нових людей, бо за це отримуєш кошти...
Ну це як варіант.Ухватишь свои проценты и спрячешься чтобы тебя не нашли те, кого ты привел и не успел забрать свои деньги?
Є терміни 3, 6, 12 місяців, відповідно 30%, 40% і 50%. Є свердоходний, там +15% приплюсовуєте до кожного вкладу, але це значить шо ви зобов'язуєтесь не трогати гроші до 3, 6 чи 12 місяців в залежності наскільки ви поклали, а якщо знімете то лише тіло (ну тобто 100 грн, якшо їх клали і все). Можна також вкладати без сроку, тіки під 20%, але їх можна вивести в любий момент з %.для прикладу Я захочу вложити 100 грн, коли і яку суму виплати я зможу отримати?
Я вже тут писав багато раз шо буде. А шо буде якшо в банк перестати нести гроші?Так и не ответил на то, что будет если перестанут люди приносить деньги.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua