- Дописи: 4
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Надмірна емоційність твоєї відповіді свідчить про те, що допис Алоїза зачепив тебе особисто. Отже, Рафіківно, ти ще й імпульсивна, а ця риса нехристиянська. І ми маємо віддати тобі школу? Для чого? Щоб ти її перетворила на медресе, в якому замість атестатів видаватимуть пояси шахідів? А щодо падлюк (подлєцов по-вашому), то я чистокровна українська падлюка і цим пишаюсь.хамству-бой! пише:
Я не знаю,кто ти Азоиз,но высмеивать отчество женщины это подло и низко. Как известно Есть три рода подлецов на свете: подлецы наивные, то есть убежденные, что их подлость есть высочайшее благородство, подлецы, стыдящиеся собственной подлости при непременном намерении все-таки ее докончить, и, наконец, просто подлецы, чистокровные подлецыАлоїз пише: Я думаю, що Галина Рафіківна справді віддана школі, якщо навіть позивний собі обрала на честь шкільного автобуса - RAF-іка www.google.com.ua/search?q=%D1%80%D0%B0%...UCkywKHTVSBB0QsAQIKg
Найди себя сам(
Ви неправі. Основна вимога до діяльності органів місцевого самоврядування - законність, і її в даному випадку не порушено. Але ж не може влада (навіть найсправедливіша) забезпечити директорськими посадами всіх самозакоханих пристаркуватих учителиць і учительох. І взагалі новий час вимагає призначення молодих кадрів - учителят.школа пише: Обидві сторони повели себе в цій ситуації негідно. Анонімна листівка по поштових скриньках від Одуда чи ще кого з тієї братви - це зрозуміло, вони по іншому не вміють. Обмазати брудом - та в кущі.
Але перша школа теж відзначилась - публікує плітки на своєму сайті, а Галіна Рафіковна їх репостить на своїй сторінці.
Це такий приклад для дітей? Для чого вплутувати учнів у цей конфлікт? Вони на своїх сторінках Вконтакте вже публікують відео під назвой "Незаконний директор Маслій".
Це нормально?
Я попереджав, ідеш в банАлоїз пише:
Надмірна емоційність твоєї відповіді свідчить про те, що допис Алоїза зачепив тебе особисто. Отже, Рафіківно, ти ще й імпульсивна, а ця риса нехристиянська. І ми маємо віддати тобі школу? Для чого? Щоб ти її перетворила на медресе, в якому замість атестатів видаватимуть пояси шахідів? А щодо падлюк (подлєцов по-вашому), то я чистокровна українська падлюка і цим пишаюсь.хамству-бой! пише:
Я не знаю,кто ти Азоиз,но высмеивать отчество женщины это подло и низко. Как известно Есть три рода подлецов на свете: подлецы наивные, то есть убежденные, что их подлость есть высочайшее благородство, подлецы, стыдящиеся собственной подлости при непременном намерении все-таки ее докончить, и, наконец, просто подлецы, чистокровные подлецыАлоїз пише: Я думаю, що Галина Рафіківна справді віддана школі, якщо навіть позивний собі обрала на честь шкільного автобуса - RAF-іка www.google.com.ua/search?q=%D1%80%D0%B0%...UCkywKHTVSBB0QsAQIKg
Найди себя сам(
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua