- Дописи: 1177
- Подяка отримана: 318
В КС немає пакетних 60 хв. на інших операторів. Лише 60 коп/хв. І уточнечнення по інтернету: в КС тих 500, чи ти 1500 М даються на 3G, після їх використання - безлім на швидкостя до 32к. В інтері так само ?Symbioz пише: Вирішив трохи порівняти деякі тарифи КС і Інтера (може в чому помилився - поправте)
http://ipiccy.at.ua/_ph/1/2/2008754.jpg?1441652755
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Не потрібно все міряти по собі і інтертелекому. Міряються в сусідній гілці ))). Так, абстрактно - інтер найкращий (за тарифами і інтернетом) оператор. Але якщо в мене в телефонній книзі 200 абонентів, з них 190 - на КС, я маю думати і про них. Як часто вони будуть мені дзвонити по 0,60-1 грн. за хвилину , при тому що в КС безліміт? Чи, можливо, мені краще "відбиватися" і передзвонювати, бо в мене ж 150 хв. на інших операторів? Телефон - це засіб спілкування. І кожен вибирає зручніший для себе і свого оточення.Островський О.В. пише: У них своя секта
Це як діти у яких поза вконтактика немає інтернету, так і тут поза КС немає інших операторів
Anykey пише:
Не потрібно все міряти по собі і інтертелекому. Міряються тут в сусідній гілці))). Так, абстрактно - інтер найкращий (за тарифами і інтернетом) оператор. Але якщо в мене в телефонній книзі 200 абонентів, з них 190 - на КС, я маю думати і про них. Як часто вони будуть мені дзвонити по 0,60-1 грн. за хвилину , при тому що в КС безліміт? Чи, можливо, мені краще "відбиватися" і передзвонювати, бо в мене ж 150 хв. на інших операторів? Телефон - це засіб спілкування. І кожен вибирає зручніший для себе і свого оточення.Островський О.В. пише: У них своя секта
Це як діти у яких поза вконтактика немає інтернету, так і тут поза КС немає інших операторів
Так само лише з родним виключенням, далі іде безлім на швидкості 128 кб/с, а не 32 як на КС,І уточнечнення по інтернету: в КС тих 500, чи ти 1500 М даються на 3G, після їх використання - безлім на швидкостя до 32к. В інтері так само ?
Ну от всі так думають один про одного, що не можуть злізти з КС, я ж кажу сектаТак, абстрактно - інтер найкращий (за тарифами і інтернетом) оператор. Але якщо в мене в телефонній книзі 200 абонентів, з них 190 - на КС, я маю думати і про них.
Залізна логіка - коли в "месії" закінчуються аргументи, спочатку обізвати всіх, а потім спригнути з теми.Ну от всі так думають один про одного, що не можуть злізти з КС, я ж кажу секта
Мені це нагадує домайданні події, коли народ нагибали, а вони у відповідь "шо ж я можу зробити".
а я тобі дав свої звонки, та попросив найти мені альтернативу. Ти ж на це "гордо" промовчав. Начав мені росповідати що я не туди звоню, та вообще я сам не правильний. Я сам знаю що КС не дешевий, але альтернативи, на данний момент за ці гроші саме для мене не існує. Можешь заперечити, заперечь ссилкою на тариф (пускай навіть архівний). А не можешь, так припини нести охінею, про секту та інше. Кст і такий як я не один. Ти телефоном розмовляєшь, а є люди які ним працюють.Островський О.В. пише: Нікого не обзивав і нікуди не спригую. Я вже 100 раз писав, сидіть на своєму КС скільки завдгодно, але не треба тут доводити, що це вигідний оператор.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua