ЗG Kyivstar Тепер в Шепетівці
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
Голосових абонентів може й менше, а от тих хто користується інтернетом ще більше. При чому користуються вони ним дуже і дуже активно, на відміну від Київстару, бо тарифи там адекватні.Юрий пише: на Інтері абонентів разів в десять меньше. Булоб на КС стількіж абонентів то і швидкість булаб більша.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- stigr
-
Автор теми
- Учасник-експерт
-
- Дописи: 144
- Подяка отримана: 41
І згідно нього КС вже більше ніж на 100 БС випереджає укртелеком, при цьому в держ сайті внесені ще не всі данні по кс (десь запізнення на два тижня). Згідний що як простому клієнту Вам плювати на всі ці циферки, але робота КС викликає захоплення своїма темпами. І я надіюсь що зовсім скоро, по крайнії мірі в містах, КС витисніть інтер, залишив йому сільську місцевість. Згодом і ціни підтягнуть. А інтер якщо не буде думати про щось нове (наприклад LTE) жде участь таких операторів сдма як СДМА Україна, Велтон телеком та Піплнет (який скоріше мертвий ніж живий).
- Dred
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- stigr
-
Автор теми
- Учасник-експерт
-
- Dred
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
- GoBLin
-
- Платиновий учасник
-
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- stigr
-
Автор теми
- Учасник-експерт
-
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
Отут ти сильно помиляєшся, мережа має значення, але при однаковій мережі, все одно CDMA менше садить батарею. Такий вже принцип роботи, для жсм потрібна більша потужність передачі.Юрий пише: Островський О.В. Він садить батарею не більше і не менше ніж нет від КС. Садить батарею саме ще не розбудована мережа. Телефону приходться частіше пригати з БС на БС та збільшувати потужність передачика. Що садить батарею. Коли мережу розбудують такого не буде. Я в Вінниці був пару днів в центрі, так скажу одне, 3ж садить батарею меньше ніж старий жсм.
- Symbioz
-
- Платиновий учасник
-
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.