- Дописи: 144
- Подяка отримана: 41
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Тобто аж по 5 хвилин в день? Враховуючи що на голосвому інтері сидить не так уж і багато народу, це дійсно реально нічого.Островський О.В. пише: Написано ж, на дзвінки на інших операторів і стаціонарні по Україні.
Ти забуваєш, що тарифікація посекундна та в тариф вже включений домашній номер, дзвінки по місту також безкоштовні. Я думаю нікому не варто говорити, що якраз по роботі на такі номери ви дзвоните частіше: банки, пошта, різні організації.Тобто аж по 5 хвилин в день? Враховуючи що на голосвому інтері сидить не так уж і багато народу, це дійсно реально нічого.
Взагалі-то варто. Бо, як виявляється, не всі в курсі на які номери їм треба дзвонити по роботі без твоїх поясненнь.Я думаю нікому не варто говорити, що якраз по роботі на такі номери ви дзвоните частіше: банки, пошта, різні організації.
Ні, якраз чисто мобільний інет в них (інтера) дуже хороший. Я своїй малій взяв перед універом модем та отой тариф що Ос казав, з 30 гігами в подарунок. Там ще можна потім добавити десяток за символічну платню))) А от як голосовий - не то, фіхня... Та він себе як раз інтерент-провайдером і позіціонує, це тут чогось почали доводити що 150 хвилин в місяць - це круто)))))То в цьому випадку слідує шо лохостар не такий і лохостар як лохоінтрер
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua