- Дописи: 232
- Подяка отримана: 74
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Та ну....чого б це?Ідентифікація
Думаю, що у нас розуміння та рівень ідентифікації себе з Україною дещо нижчий, ніж в тій же Славуті, інших західних регіонах, так як історично ми знаходимось на кордоні між радянською Україною та Україною у складі Польщі. Думаю, що подвійної культури немає, але з виокремленням та ідентифікацією однієї - це питання.
Взагалі-то Ос задав Вам правильне питання. Просто цікаво, де могла бути людина, яка не в курсі того, що відбувається в нашій країні.Включити розум пише: Це правильно. Секрети міста потрібно комусь охороняти.
А то зявився тут хтось і починає випитувати що і коли.
Знову ж таки, погоджусь з Ос-ом (аж самому дивно)))) : чого б це? По-перше, Славута знаходилась на такому самому кордоні, а по-друге, маже ніхто вже про це не знає, спитайте в людей на вулиці...Думаю, що у нас розуміння та рівень ідентифікації себе з Україною дещо нижчий, ніж в тій же Славуті, інших західних регіонах, так як історично ми знаходимось на кордоні між радянською Україною та Україною у складі Польщі. Думаю, що подвійної культури немає, але з виокремленням та ідентифікацією однієї - це питання.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua