- Дописи: 1297
- Подяка отримана: 231
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Або ще гірше - переставлять вінду один одному... )))GoBLin пише: Ага, набухаются - еще передушат друг друга
не обхватить шию. однозначно.....GoBLin пише: Ага, набухаются - еще передушат друг друга
Anykey пише:
Або ще гірше - переставлять вінду один одному... )))GoBLin пише: Ага, набухаются - еще передушат друг друга
Сосед с коннектором пише: Єникей, не баись!
Они ж прграмёры, как начнут мериться переставлялками - забудут и про тебя и про групповуху)))))
Та то не показатєль. У мене, наприклад, встановленна в 2007-му році "зборочка" до сих пір працює, хоча внутрєності компа - жах аккуратіста (ну лєнь мені його чистити, процессор температурний режим витримує і ладно), стяжки взагалі жах. Рік тому правда система переїхала на новий процессор і прийшлось драйвери підчистити, ібо ХР сильно прив'язана до заліза.vasyok пише: Зняти дані клієнта, поставити чисту систему, скачати потрібні драйвери з нету, поставити необхідні проги, це все обновити, видути технічним пилесососм всю пилюку, вкласти провода і постягувати їх стяжками і тестанути у мене це все займає від 2 до 4 годин, у мене система ХР працювала з 2007-по 2012 рік, він7 3 2012 до цих пір
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua