- Дописи: 661
- Подяка отримана: 194
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ой...Dj Os пише: Не куркуль, а людина, яка цынуэ свій час. Ніколи мені сидіти і чекати доки буде тупити мій комп.
Ой...Dj Os пише: Не куркуль, а людина, яка цынуэ свій час. Ніколи мені сидіти і чекати доки буде тупити мій комп.
Життєвий цикл чого? Компа, операційки? Хоча, в будь-якому випадку цифри сильно завищені, тим більше в контексті "одна операційка на одному компі 10 років".lamer85 пише: Операційка має стояти на компі від дня його народження, до дня смерті (сьогодні життєвий цикл складає 10 років).
.Якби у нас люди платили СПРАВЖНЮ ціну за встановлення копії "вінди" (не 100 грн., а в 10 разів більше) - проблем з цією ОС стало б значно менше
Якщо ти не в курсі, то іграшки розробляються так щоб швидкість вінчестера не впливала на на них, тобто максимально намагаються загнати все в оперативку.lamer85 пише:
Скажи ігрушки хочу шоб не тормозили.
Та не нервуйся ж такDj Os пише: Якщо ти не в курсі, то іграшки розробляються так щоб швидкість вінчестера не впливала на на них, тобто максимально намагаються загнати все в оперативку.
SSD потрібен мені саме для швидкості завантаження компа, програм, браузеру того ж
Ти МЕНІ пояснюєш навіщо потрібен ссд?Dj Os пише: З чого ти взяв шо я нервую?
Просто пояснюю елементарні речі, якби мені комп потрібун був лише для іграшок, то повір SSD мені би не знадобився.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua