Поставити віндовс
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Якісь всі нєрвні сьогодні.Anykey пише:
Я радий, що ти нарешті це зрозумів. Тиждень- це явний перебор, 10 років - недосяжна величина для системи, на якій працюють, а не вмикають час від часу лище для того, щоб пересвідчитись, що вона жива.lamer85 пише: 1. Не означає - знаю людей які щотижня вінду переставляють. Криворукість, звісно ніхто не відміняв. Але система тут нідочого.
Як ПРАЦЮЄ ? Ти має на увазі "загружається"? ЩО можна робити на компі, знайденому на помойці в Німеччині? Ти все це серйозно ?2. Найуреканіший зі всіх що я бачив - на Windows 98 - причому ще й німецькій. Привезений з цією системою з Германії. З нею і працює.
Ну, те що ти найзаконослухняніший установщик Віндовс зрозуміли вже всі.3. Ееее... Навіть важко відповідати. Якщо поставлю вінду без активації, на 30 днів - навряд мені за це захочуть заплатити хоча б 10, не те що 100 грн. Тому мені потрібно КУПИТИ ліцезійний диск. З якого я можу ОБМЕЖЕНЕ число раз вставновити систему. Коштує він не дешево. Здається тут арифметика цілком зрозуміла. Чи ви думаєте, що я можу встановити "Зверя"? У мене СБУ буде через пів-години. У нас в Шепетівці уже 2 "установщика" засипалось - по 15 штук віддали, наскільки знаю.
Але ж мова була не про те. Які проблеми ти мав на увазі, я так і не зрозумів.Якби у нас люди платили СПРАВЖНЮ ціну за встановлення копії "вінди" (не 100 грн., а в 10 разів більше) - проблем з цією ОС стало б значно менше
Ну добре, продовживмо цю нікому не цікаву розмову .
10 років величина цілком досяжна. Навіть 40 років - хоча це більше юніксів стосується. Якщо конкретно по випадку з компом німецьким - він працює у бухгалтерії одного з шепетівських підприємств (тобто режим роботи 8 годин 5 днів на тиждень). Якщо дуже хочеш побачити ХP 13-тилітньої витримки - просто пройдись по установам міста - там і DOS з Norton Commander ще можна побачити. І нічо - фуричить.
Про останнє речення ("проблеми") - почитай Булгакова - "...розруха в головах..." Чесно - аж нудно такі елемнтарні речі розжовувати. Ну невже логіка (як і почуття гумору) від "ВКонтакта" так вже сильно атрофувались? Сам зрозумієш чому "проблем поменшає", чи пояснювати як маленькій дитині? Пишеш грамотно - значить дорослий вже. Так?
Чесний... Ну так - стараюсь. Мушу.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Staruy
- Користувач заблокований
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
100 грн? Это дохера. 50-70 в основном. 100 может быть если надо почистить, термопасту поменять, а так - 100 гривен за что? совесть надо иметь. Нет, может кому то это очень сложно и он напрягается, вот и дерет 100-ку. Для меня уже рутина.
пиратка или лицуха. Думаю, если бы я заикнулся человеку и начал его разводить на лицуху это был бы мой последний к нему визит. Друзья и соседи потом объяснили бы ему за сколько им поставили ОС и какой он лох. Пока еще копирайтеры не ходят по домам и не проверяют наклейки на системном блоке покупать лицуху верх тупости и пижонство. А тех кто разводит людей на бабки надо гнать ссаными тряпками. Хватит того, что барыги в лабазах, пользуясь неграмотностью населения, разводят людей на Касперского и даже на коробочную Винду.
По теме - у самого SSD 60 гб, свободно около 22 гб. Подкачку - нафиг. 8 гб ОЗУ позволяют. Документы на D. Игрушки на другой хард. Вышеописанную ситуацию с 16 гб подкачкой вообще не понимаю. С одной стороны завели 8 ГБ ОЗУ для того что бы не лезло в ФП и тут же его раздули до 16 гигов. Где логика? Уж если не терпится то сделай его минимальным 400 мб как просит винда, хотя я его делал и 0 размером, не глючило. Единственно, он нужен тем, кто юзает программы, которые требуют ФП независимо от того какого размера ОЗУ в системе. Врядли пересичный домашний юзер такие программы использует. И уж если, по каким-то религиозным соображениям, вам все таки нужен этот гребанный файл, то разместите его на физически другом, не на том что раздел С, HDD. Может меньше тормозить будет.
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
Нескромный вопрос - а сколько времени тогда уходит на такую установку?Staruy пише: 100 грн? Это дохера. 50-70 в основном. 100 может быть если надо почистить, термопасту поменять, а так - 100 гривен за что? совесть надо иметь. Нет, может кому то это очень сложно и он напрягается, вот и дерет 100-ку. Для меня уже рутина.
- Staruy
- Користувач заблокований
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
- Green Lord
- Елітний учасник
М-да. Неужели 50 грн. за 3 часа работы - это нормально?2-3 часа.
- Dentist
- Адміністратор
- Green Lord
- Елітний учасник
"Україна не Росія..."Шепетівка не Львів,
Але ж хіба це привід оцінювати власну роботу дешевше за роботу таксиста? Чи може є в Шепетівці таксі, яке возитиме 3 години за 50 грн.? Якщо є - тоді дійсно ви праві.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- lamer85
- Платиновий учасник
2-3 години установки - цілком нормально. Бо зазвичай драйверів нема, а вдм ставити - собі дорожче. Ну і всім ще й пакет програм треба - теж час забирає. Обовязково антивірус. Ну і т.д. Тому 100 грн. - не великі гроші. Така такса принаймні в Шепетівці, я її не придумував. 100 грн. установка на ПК, 120 на ноут.
- lamer85
- Платиновий учасник
Вово... Послухайте розумну людину.Green Lord пише:
"Україна не Росія..."Шепетівка не Львів,
Але ж хіба це привід оцінювати власну роботу дешевше за роботу таксиста? Чи може є в Шепетівці таксі, яке возитиме 3 години за 50 грн.? Якщо є - тоді дійсно ви праві.
50 грн. можна брати тільки в "подпольє". Податки, оренди, пенсійні - щоб це все покрити по 50 грн, треба вінду переставляти по 5 раз на день, 6 днів на тиждень.