Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Островський О.В. пише: praporschik, повчись у нар контролю спокійно і розважено вести розмову, кричиш завжди як істеричка остання. Твої депутати вже себе дискредитували і не раз, немає сенсу це повторно доводити.
А Холява і Кушик дійсно проголосували за включення пункту в рішення, що для мене дивно. Не побачив як вони голосували за саме рішення, але при нагоді треба поцікавитись.
І де ти бачив що я кричу?Судячи з цього допису на істеричку схожий поки що ти сам.Здали нерви бо тикнули носом там де не очікував?З Магне-Б6 нерви міцніші.
Вчись достойно програвати тоді й повага буде.
схоже.наприклад,на боксера який програв бій і виправдовується:-Япрограв бо в мене там...
Островський О.В. пише:
І де ти бачив що я кричу?Судячи з цього допису на істеричку схожий поки що ти сам.Здали нерви бо тикнули носом там де не очікував?З Магне-Б6 нерви міцніші.
Вчись достойно програвати тоді й повага буде.
схоже.наприклад,на боксера який програв бій і виправдовується:-Япрограв бо в мене там...
![]()
![]()
Все? Натішився?А тепер поясню чому ти істеричка та ше і фанатик.
Для мене визнати помилку нескладно, всім властиво помилятися, так само як і вибачитись якщо в чомусь був неправий, що я зробив кілька постів назад. Для мене це не поразка, для мене це нормальний процес пошуку істини і адекватного сприйняття реальності. На відміну від тебе, я собі кумирів не шукаю.
Ти же нічим не ліпший російської вати, бо абсолютно не сприймаєш будь які відповіді, незалежно від того чим і як вони аргументовані. Ти йому показуєш пальцем на відео хто вніс питання і хто за нього проголосував, а він далі починає будувати теорії, що це розіграна вистава Полодюка. Ну їй Богу, хватить з нього ліпити другого Антонюка, всі ж прекрасно бачать, що він собою являє. Нафіга будувати такі складні схеми і вистави, якщо вони могли тупо проголосувати це питання ще на позаминулій сесії? Але ж логіка для тебе далека наука.
Ти не замислювався чому я терплю твої тупі звинувачення в моїй ефемерній причетності до Свободи чи те що мені Одуд гроші чемоданами носить? Да тому шо ти цим лише свою дурість і безпомічний фанатизм показуєш, чим більше ти пишеш такої дурні, тим більше люди бачать, шо ти є.
Я тобі казав вже це раз і повторю ще раз - пости на форумі не видаляються. Колись, коли підростеш, будеш не пальцем тикати і тішитись як дитя зі словами "вмій програвати" і тд, а вибачишся переді мною за весь свій хейт-брєд.
А тепер, будь ласкавий, дай поговорити дорослим людям про серйозні речі. Ну реально, не цікаво вже в цей дитячий садок з тобою гратись.
Значить я був про тебе більшої думки ніж потрібноПеред людьми яких я не поважаю я не вибачаюсь.
Залишу ігри в пісочниці для тебе.Якщо ти хочеш гратись в пісочниці тільки за своїми правилами та власною думкою-не вийде.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua