- Дописи: 564
- Подяка отримана: 88
Островський О.В. пише:
Ти мене не перестаєш дивувати, ти або справді такий наївний дурник або кумедію ламаєш. З твоїх слів виходить, що Полодюк керував тими 23 депутатами, що проголосували за виділення? То ти вже визначся хто за кого, хто в опозиції, а хто при владі. В мене вже виникає таке враження, що в тебе просто особиста неприязнь до Полодюка, раз так завзято намагаєшся навішати на нього всіх чортів, пори всю абсурдність твоїх умозаключєній.
І до речі заяву, зі слів Федорова, він прийняв сам, як народний обранець від звичайного шепетівчанина Гуменюка. Попередню заяву не задовільнили за позамингулій сесії.
Ну і на десертик, поглянь уважно на відео, 11 хв 30 сек.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
praporschik пише:
![]()
![]()
![]()
Островський ти що там в долі? Чи просто загрався захищаючи владу ? Завтра пообіцяли надати доказ того , що 2 підприємцям на Тургєнєва минулої сесії виділили під сільгоспвикористання землю .Островський О.В. пише:
Нікому більше землю не виділяли.І ще, на скільки мені відомо, землю під сільгоспдіяльність на тій же сесії виділили ще кільком шепетівським підприємцям, і розміри тих земельних ділянок також не по пару соток.
Михайло Ворончук пише:
praporschik пише:
![]()
![]()
![]()
Ну все, почалося
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua