- Дописи: 564
- Подяка отримана: 88
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Народний контроль пише: А кому ще із учасників АТО міська рада не виділила землю? ( по можливості список людей або хоба б прізвища)[/quotе]
Я знаю декілька, але що то дасть.
Адміни зробіть щось з сайтом, смартфон відрізає праву сторону, неможливо писати.
Островський О.В. пише: От тільки не потрібно тут людей вводити в оману. Міськвиконком і зокрема Полодюк ніякого відношення до цього рішення не мають. І добре, що є відео в якому все документально підтверджено - хто з голосу вніс таку пропозицію, і хто конкретно її підтримав. Серед проголосувавших якраз ті депутати, яких ти так палко підтримуєш тут на форумі. Так що хто тебе тримає за "повних лохів та дурнів" роби висновок сам.
Анатолій пише:
Як це що дасть ? У нас же всюди кажуть , що в Шепетівці всім учасникам АТО виділили землю. Тому було б логічно оприлюднити список "забутих" та заставити депутатів повторно проголосувати ( як у випадку із Гуменюком). І ще, на скільки мені відомо, землю під сільгоспдіяльність на тій же сесії виділили ще кільком шепетівським підприємцям, і розміри тих земельних ділянок також не по пару соток. То які привілеї у тих підприємців перед учасниками АТО і чому за них нічого не написала таж самооборона, нікого не бентежить святкова роздача землі чи у нас просто існують певші "козли відпущення"? ( відразу напишу що ті підприємці мають таке ж відношенення до сільськогогосподарства як і воєнком)Народний контроль пише: А кому ще із учасників АТО міська рада не виділила землю? ( по можливості список людей або хоба б прізвища)[/quotе]
Я знаю декілька, але що то дасть.
Адміни зробіть щось з сайтом, смартфон відрізає праву сторону, неможливо писати.
Нікому більше землю не виділяли.І ще, на скільки мені відомо, землю під сільгоспдіяльність на тій же сесії виділили ще кільком шепетівським підприємцям, і розміри тих земельних ділянок також не по пару соток.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua